Find dit Google Ads-kunde-id

Dit kunde-id er et unikt nummer, der bruges til at identificere din Google Ads-konto. Du kan også bruge nummeret til at knytte din konto til andre Google-produkter, f.eks. Google Analytics eller din virksomhedsprofil. Denne artikel beskriver, hvordan du finder dit kunde-id.

Tips!

• Find dit kunde-id frem, inden du kontakter Google Ads-kundeservice.
  • Del kun dit id med personer, du har tillid til. Alle, der har dit id, kan få adgang til dine Google Ads-oplysninger.
  • Det tager et par minutter, før et nyoprettet kunde-id er registreret i vores system.

Vejledning

Step 1 Log ind på din Google Ads-konto.

Step 2 Klik på ikonet Hjælp øverst til højre.

Step 3 Du finder "Kunde-id" nederst i menuen.

Relateret link