Find dit kunde-id

Dit kunde-id er et unikt nummer, der bruges til at identificere din Google Ads-konto. Du kan også bruge nummeret til at knytte din konto til andre Google-produkter, f.eks. Google Analytics eller Google My Business. Denne artikel beskriver, hvordan du finder dit kunde-id.

Tips!

• Find dit kunde-id frem, inden du kontakter Google Ads-kundeservice.
  • Del kun dit id med personer, du har tillid til. Alle, der har dit id, kan få adgang til dine Google Ads-oplysninger.
  • Det tager et par minutter, før et nyoprettet kunde-id er registreret i vores system.

Vejledning

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på Hjælp-ikonet øverst til højre.
  3. Du finder "Kunde-id" nederst i ​​menuen.

Relateret link