Trobar l'identificador de client de Google Ads

L'identificador de client és un número únic que identifica el compte de Google Ads. També el podeu utilitzar per connectar el compte a altres productes de Google, com ara Google Analytics o Perfil d'empresa. En aquest article es mostra com es localitza l'identificador de client.

Consells

• Tingueu l'identificador de client a mà quan us poseu en contacte amb el servei d'assistència tècnica de Google Ads.
  • No el compartiu amb ningú que no sigui de la vostra confiança; penseu que qualsevol que conegui aquest número pot fer-lo servir per accedir a la vostra informació de Google Ads.
  • Els identificadors de nova creació tarden uns quants minuts a registrar-se al sistema.

Instruccions

Step 1 Inicieu la sessió al compte de Google Ads.

Step 2 Feu clic a la icona d'ajuda  situada a l'extrem superior dret.

Step 3 Cerqueu l'opció "Identificador de client" a la part inferior del menú.

Enllaç relacionat