Om e-postvarsler

Du får e-postvarsler når det kommer viktig informasjon du bør se om Google Ads-kontoen din. Du kan imidlertid også velge å motta andre typer varsler via e-post.

I denne artikkelen forklarer vi hvordan e-postvarsler fungerer. Du kan finne ut hvordan du endrer e-postvarsler i artikkelen Endre innstillingene for e-postvarsler.

Du kan finne ut mer om varsler du mottar direkte i kontoen din, i artikkelen Om varsler i kontoen.

Slik fungerer e-postvarsler

E-postvarsler sendes til e-postadressene til brukerne som har tilgang til den aktuelle Google Ads-kontoen.

Dette er de ulike typene e-postvarsler:

• nyhetsbrev
  • markedsundersøkelser fra Google
  • tilpassede hjelpe- og resultatforslag
  • spesialtilbud
  • varsler om kampanjevedlikehold
  • varsler om brudd på retningslinjene og annonser som ikke blir godkjent
  • rapporter
  • faktureringsvarsler

Du kan velge forskjellige e-postinnstillinger for de ulike varseltypene.

• For de fire første typene e-postvarsler (nyhetsbrev, markedsundersøkelser fra Google, tilpassede hjelpe- og resultatforslag og spesialtilbud): Du kan velge å motta alle varsler eller å velge bort alle.
  • For varsler om kampanjevedlikehold og varsler om brudd på retningslinjene og annonser som ikke blir godkjent: Hvis du er den eneste brukeren i en Google Ads-konto, kan du velge mellom å motta alle varsler eller bare viktige varsler. Hvis det er flere brukere i Google Ads-kontoen, må minst én bruker velge å motta alle varsler eller bare viktige varsler. Alle andre brukere kan velge å motta alle, bare viktige eller ingen varsler. Vær oppmerksom på at et unntak kan forekomme hvis kontoen din er tilknyttet en managerkonto. I så fall kan du velge at ingen av brukerne skal motta viktige varsler. I stedet mottar den tilknyttede managerkontoen automatisk viktige varsler på vegne av kontoen din.
  • For rapporter: Du kan velge å motta alle tilgjengelige rapporter, eller bare rapporter du oppretter selv.
  • For faktureringsvarsler: Du kan gjøre endringer ved å gå til Innstillinger-siden under Fakturering og betalinger.

Vær oppmerksom på at alle brukere i Google Ads-kontoer kan velge sine egne innstillinger.

Tips

Hvis du gir brukerne tilgang til e-post, kan de motta e-postvarsler om Google Ads-kontoen din uten at de kan logge på Google Ads-kontoen. Finn ut hvordan du deler og administrerer kontotilgangsnivåer.