Uw taal, tijdzone en andere Google Ads-accountinstellingen wijzigen

U kunt wijzigingen aanbrengen in bepaalde instellingen van uw Google Ads-account, zoals de weergavetaal, tijdzone en cijfernotatie. Houd er rekening mee dat het aanpassen van deze instellingen geen invloed heeft op de manier waarop mensen uw advertenties zien. In dit artikel wordt uitgelegd hoe u de weergavetaal, getalnotatie en tijdzone kunt wijzigen.

We kunnen uw tijdzone slechts één keer resetten, dus kies uw nieuwe tijdzone zorgvuldig. Verzoeken voor het wijzigen van tijdzones moeten afkomstig zijn van een beheerder en uw tijdzone mag alleen oostwaarts worden verschoven, bijvoorbeeld van GMT (Greenwich Mean Time) naar IST (India Standard Time). Als uw tijdzone eerder op uw verzoek is gereset, kunnen we deze niet opnieuw wijzigen.

Instructies

De meeste gebruikers kunnen nu uitsluitend hun accounts beheren met het nieuwe, verbeterde Google Ads. Als u nog steeds de vorige AdWords-versie gebruikt, kiest u hieronder VorigeMeer informatie

Uw weergavetaal wijzigen

Uw weergavetaal is de taal die u in AdWords ziet. Als u de taal waarin uw advertenties worden weergegeven wilt wijzigen, leest u hier meer informatie over hoe targeting op taal werkt.

Uw account gebruikt standaard de taal van uw Google-account. U stelt als volgt een andere taal voor AdWords in:

1. Log in op uw AdWords-account.
  2. Klik op het tandwielpictogram en selecteer Accountinstellingen.
  3. Ga naar het tabblad Voorkeuren en klik op Bewerken naast 'Voorkeuren voor taal en getallen'.
  4. Selecteer de taal waarin u uw AdWords-account wilt weergeven.
  5. Klik op Wijzigingen opslaan.

Uw getalnotatie wijzigen

Uw getalnotatie verandert de plaatsing van punten en komma's wanneer AdWords een getal weergeeft. Bijvoorbeeld: 2,000.50 in plaats van 2.000,50.

Houd rekening met het volgende

Niet elke getalnotatie is beschikbaar voor elke weergavetaal. Daarnaast is voor sommige weergavetalen slechts één getalnotatie toegestaan. Het is daarom mogelijk dat deze instelling, afhankelijk van uw taal, niet kan worden bewerkt.

1. Log in op uw AdWords-account.
  2. Klik op het tandwielpictogram en selecteer Accountinstellingen.
  3. Ga naar het tabblad Voorkeuren en klik op Bewerken naast 'Voorkeuren voor taal en getallen'.
  4. Selecteer de getalnotatie die u wilt gebruiken (op land).
  5. Klik op Wijzigingen opslaan.

Uw tijdzone wijzigen

Uw tijdzone is van invloed op de tijd die in rapporten wordt weergegeven en kan van invloed zijn op andere instellingen, zoals targeting.

U kunt uw tijdzone als volgt zien:

1. Log in bij AdWords.
  2. Klik op het tandwielpictogram en selecteer Accountinstellingen.
  3. Uw tijdzone wordt op het tabblad Voorkeuren onder Accountvoorkeuren weergegeven.
We kunnen de tijdzone voor uw account slechts één keer resetten, dus selecteer uw nieuwe tijdzone zorgvuldig. Verzoeken voor het wijzigen van tijdzones moeten afkomstig zijn van een beheerder en uw tijdzone mag alleen oostwaarts worden verschoven, bijvoorbeeld van GMT (Greenwich Mean Time) naar IST (India Standard Time). Als uw tijdzone eerder op uw verzoek is gereset, kunnen we deze niet opnieuw wijzigen.

Opmerking: Als u de selectie van uw tijdzone wilt updaten, neemt u contact met ons op om een wijziging aan te vragen.

Uw valuta wijzigen

U kunt uw valuta, die wordt gebruikt voor facturering en meldingen, niet wijzigen. AdWords staat slechts één valuta toe voor een account.

U kunt uw valuta bekijken op het tabblad Transactiegeschiedenis van de pagina Facturering:

1. Log in bij AdWords.
  2. Klik op het tandwielpictogram en selecteer Facturering.
  3. Klik aan de linkerkant op Transactiegeschiedenis. Hier ziet u het openstaande bedrag met een valutasymbool. Dit is de valuta die overal in uw account wordt gebruikt.