Send inn faktureringsinformasjon

Hvis du vil at annonsene dine skal vises, må du først sende inn faktureringsinformasjon. Betalingsmåtene du kan velge mellom ved betaling til Google Ads, avhenger av valutaen du har valgt og hvor bedriften din er registrert. Du kan se de ulike alternativene du kan velge mellom, ved å bruke søkefunksjonen for betalingsalternativer.

Hvis du bruker den nye utgaven av Google Ads, vises ikke tannhjulikonet  i kontoen din. Klikk i stedet på verktøyikonet øverst til høyre. Du finner Fakturering og betalinger under Konfigurasjon-overskriften.

Send inn faktureringsinformasjonen

Når du har valgt hvordan du ønsker å betale for Google Ads, er det bare å angi informasjonen. Slik gjør du det:

1. Logg på kontoen din på https://ads.google.com.
  2. Klikk på tannhjulikonet og velg Fakturering og betaling.
  3. Velg landet eller området for faktureringsadressen fra rullegardinmenyen. Du får se alle faktureringsalternativene som er tilgjengelige for stedet og valutaen din.
  4. Foreta ønskede valg, og følg så fremgangsmåten for å legge inn faktureringsinformasjonen din.

Legg til et reservekredittkort

Hvis du bruker automatiske innbetalinger (dvs. at du betaler etter at annonsene dine er publisert), kan du angi et reservekredittkort for å opprettholde publiseringen av annonsene dersom en automatisk innbetaling blir avvist. Vi anbefaler på det sterkeste at du angir et reservekredittkort. Hvis den primære betalingsmåten av en eller annen grunn ikke fungerer, belaster vi reservekredittkortet ditt for å sikre at annonsene dine fortsetter å kjøre.

Tips: Hvis du har en kampanjekode (kupong)

Se hvordan du bruker en kampanjekode. De fleste kampanjekodene har en utløpsdato, og du bør derfor ikke vente for lenge med å bruke kampanjekoden etter at du har opprettet kontoen. Husk at du ikke kan be om å få en kampanjekode.

Når begynner publiseringen av annonsene dine?

For enkelte betalingsalternativer er annonsene dine klare for visning på Google umiddelbart etter at du har angitt faktureringsinformasjon. Med andre betalingsalternativer kan det ta opptil en uke før annonsepubliseringen begynner, på grunn av betalingsbekreftelse og behandlingstider. I kontoen din finner du informasjon om bekreftelses- og behandlingstid. Andre ting som kan virke inn på hvor lang tid det tar før annonsene begynner å kjøre, er for eksempel annonsegodkjenningsprosessen. Finn ut hvordan du kan se om annonsen din kjører.