Send faktureringsoplysninger

Dine annoncer bliver vist, når du har indsendt dine faktureringsoplysninger. Du kan betale for Google Ads på flere måder afhængigt af valutaen og det land, din virksomhed er registreret i. Få flere oplysninger om dine muligheder i vores søgevindue for betalingsmuligheder.

På denne side kan du læse om følgende:

Send dine faktureringsoplysninger

Når du har besluttet, hvordan du vil betale for Google Ads, er du klar til at indsende dine oplysninger. Sådan gør du:

1. Klik på ikonet Fakturering Faktureringsikon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på Indstillinger.
  3. På rullemenuen vælger du det land eller den region, hvor din faktureringsadresse befinder sig. Du får vist alle de faktureringsmuligheder, der er tilgængelige i dit geografiske område og for din valuta.
  4. Foretag dit valg, og følg disse trin for at angive dine faktureringsoplysninger.

Husk! Hvis du ikke har angivet dine faktureringsoplysninger, vises dine annoncer ikke.

Tilføj et alternativt betalingskort

Hvis du har valgt automatiske betalinger (som betyder, at du betaler, efter dine annoncer vises), sikrer et alternativt betalingskort, at dine annoncer fortsat kører, selvom din automatiske betaling afvises. Vi anbefaler på det kraftigste, at du angiver et alternativt betalingskort. Hvis din primære betalingsmetode af en eller anden årsag ikke fungerer, debiterer vi dig via dit alternative betalingskort for at sikre, at dine annoncer fortsat bliver kørt.

Konfigurer en alternativ betalingsmetode

Tip! Sådan gør du, hvis du har en kampagnekode eller en kupon

De fleste kampagnekoder eller kuponer har en udløbsdato, så du skal sikkert bruge den, så snart du har oprettet din konto. Husk! Du kan ikke anmode om at få en kampagnekode. Få flere oplysninger om, hvordan du bruger dine kampagnekoder.

Hvornår starter dine annoncer med at blive vist?

For nogle betalingsmetoder er dine annoncer klar til at blive vist på Google, så snart du indtaster dine faktureringsoplysninger. For andre betalingsmetoder kan det på grund af betalingsbekræftelse og behandlingstid vare op til en uge, før dine annoncer kan starte med at blive vist. På din konto kan du finde oplysninger om bekræftelses- og behandlingstid. Der er naturligvis andre ting, der kan have indflydelse på, hvornår dine annoncer starter med at blive vist, f.eks. annoncegodkendelsesprocessen. Få flere oplysninger om, hvordan du finder ud af, om din annonce kører.