Muita Google-tuotteita yrityksille

• Google Adsissa on monenlaisia mainostajalle hyödyllisiä mainosmuotoja, työkaluja ja ominaisuuksia, mutta myös muut Googlen tuotteet voivat auttaa yritystäsi menestymään.
  • Tutustu näihin tuotteisiin ja kokeile, voitko kasvattaa niiden avulla liiketoimintaasi verkossa, lisätä tulojasi ja luoda paremman käyttökokemuksen online-asiakkaillesi.

Alla on kerrottu muutamista tuotteista. Osoitteessa http://www.google.fi/options on täydellinen luettelo Googlen tuotteista, jotka ovat käytettävissä alueellasi.

Paikallisten asiakkaiden tavoittaminen

Google My Business update Yrityksen näyttäminen Google Mapsissa: Google My Businessia käyttämällä voit tavoittaa ihmisiä, jotka etsivät paikallisia palveluja Google Mapsista. He näkevät yrityksesi korostettuna kartalla ja voivat tarkastella helposti yrityksesi tietoja, valokuvia ja arvosteluja.
Kokeile Google My Businessia Maksuton!

Tuotteiden myyminen verkossa

Shopping campaigns update Voit lisätä verkkokauppasi kävijämäärää Google Shopping ‑palvelulla. Lähetä tuotteitasi Google Shoppingiin, niin asiakkaat löytävät sivustosi nopeasti ja helposti tehdessään ostoksia verkossa.
Kokeile Google Shopping -palvelua Ilmainen!
Send and receive payments seamlessly with Wallet Asiakkaiden on helppo maksaa ostokset, kun käytät Google Walletia. Se on asiakkaille turvallinen ja helppokäyttöinen verkkomaksujärjestelmä, jonka käyttöönotto voi lisätä myyntiä.
Kokeile Google Walletia

Verkkosivuston parantaminen

Analytics update Selvitä, miten asiakkaat käyttävät verkkosivustoasi: Google Analytics voi esimerkiksi näyttää, miten asiakkaat liikkuvat sivustolla, mitä reittejä he kulkevat ennen ostoksen tekemistä ja missä sivuston kohdassa asiakkaat poistuvat sivustoltasi. Näiden tietojen lisäksi Analytics näyttää myös paljon muita hyödyllisiä tietoja verkkosivuston toiminnasta.
Kokeile Google Analyticsia Ilmainen!
Create a search engine for your site Paranna verkkosivuston ostokokemusta Google-hakukentällä, joka on suunniteltu nimenomaan useita tuotteita myyville sivustoille. Google-sivustohaku tarjoaa sivustollesi saman hakutekniikan, jota käytetään Google.fi-sivustossa. Sen avulla voit tarjota kävijöille osuvia hakutuloksia salamannopeasti. Tutustu Sivustohakuun.
Kokeile Search for Workia

Lisätulojen hankkiminen verkkosivustosta

Show relevant Google ads on your website Näytä verkkosivustollasi osuvia Google-mainoksia ja ansaitse rahaa! Saat meiltä sivustolle lisättävän koodinpätkän. Valitset itse mainosten sijainnin ja ansaitset rahaa aina, kun kävijät klikkaavat mainoksia.
Kokeile AdSensea Ilmainen!
Increase your revenue beyond AdSense Laajenna AdSensen ulkopuolelle. Kasvata tulojasi näyttämällä sivustollasi mainoksia AdSensen ja muiden mainosten näyttöohjelmien avulla.
Kokeile Google Ad Manageria Maksuton!
Mobile app monetization Rahallista mobiilisovelluksesi. Maksimoi mobiilialustoilta saamasi tulot näyttämällä mainoksia sovelluksissasi.
Kokeile Google AdMobia Maksuton!

Muita edistyneitä mainontatyökaluja

Google Marketing Platformista löydät lisää edistyneitä mainontatuotteita. Ne tarjoavat tehokkaita työkaluja hakumarkkinointia, monimutkaisia mainoskampanjoita ja multimediamainoksia varten.
Kokeile Google Marketing Platformin tuotteita

Vinkki

Jos yrityksesi käytössä on useita Googlen tuotteita, suosittelemme, että käytät niissä kaikissa saman Google-tilin kirjautumistietoja. Sinun kannattaa kuitenkin luoda tuotteille erilliset Google-tilit, jos käytät niitä sekä henkilökohtaiseen että yrityskäyttöön. Lisätietoja muista Googlen yritysratkaisuista

Tarvitsetko apua Google-tuotteen kanssa? Voit käyttää kaikkien Google-tuotteiden ja -palveluiden ohjekeskuksia osoitteessa http://www.google.com/support. Voit etsiä vastauksia tai ottaa yhteyttä tukitiimeihin selaamalla tuotteen ohjekeskusta tai tekemällä siitä hakuja.