Uw promotiecodes gebruiken

Google en onze partners distribueren soms promotiecodes voor Google Ads. Deze speciale aanbiedingen kunnen worden gebruikt om tegoed in te wisselen dat wordt toegepast op uw Google Ads-account. In dit artikel leggen we uit hoe u uw aanbieding kunt inwisselen en de status ervan kunt volgen.

Voordat u begint

• Geef een betaalmethode op.
  • Als u maandelijkse facturering wilt gebruiken, moet u deze instelling configureren voordat u uw code invoert. Anders wordt uw aanbieding ongeldig en gaat het bedrag verloren wanneer u overschakelt naar facturering.

Waar u de promotiecode opgeeft

1. Log in op uw Google Ads-account.
  2. Klik op het gereedschapsicoon en selecteer Promoties onder Facturering.
  3. Klik op de blauwe plusknop .
  4. Geef de promotiecode op.
  5. Klik op Opslaan.

Uw voortgang controleren

Als u wilt zien hoe ver u nog verwijderd bent van het tegoed, gaat u naar de pagina Promoties in uw account. Deze wordt elke paar uur geüpdatet. U kunt snel uw voortgang en de status van uw tegoed controleren en uw voltooide of verlopen promoties bekijken. U kunt deze pagina als volgt weergeven:

1. Log in op uw Google Ads-account.
  2. Klik op het gereedschapsicoon en selecteer Promoties onder Facturering.
  3. Op de pagina Promoties worden alle promotiecodes weergegeven die zijn toegevoegd aan uw Google Ads-account, plus de bijbehorende bedragen en statussen, waaronder:
    • Actief: de beloning voor de kortingsbon is toegekend.
    • Ingewisseld: wordt aan gewerkt: de kortingsbon is ingewisseld, maar aan de uitgavenvereiste (d.w.z. 'Besteed € 25, ontvang
    • € 50') is nog niet voldaan.
    • Verwerken: aan de uitgavenvereiste (d.w.z. 'Besteed € 25, ontvang € 50') is voldaan en ons systeem verwerkt het toegekende
    • beloningsbedrag.
    • Verlopen: de kortingsbon is verlopen nadat die is ingewisseld en voordat aan de uitgavenvereiste werd voldaan.
    • Ongeldig gemaakt: de kortingsbon was ongeldig of is ongeldig gemaakt.