Använd dina kampanjkoder

Google och våra partner delar ibland ut kampanjkoder för Google Ads. Du kan lösa in dessa specialerbjudanden mot tillgodohavande som sedan tillskrivs ditt Google Ads-konto. Här beskriver vi hur du utnyttjar erbjudandet och följer dess status.

Innan du börjar

• Du måste ange en betalningsmetod.
  • Om du vill använda månadsvis fakturering, måste du ställa in det innan du anger koden. Annars blir erbjudandet ogiltigt och du förlorar kampanjbeloppet när du övergår till fakturering.

Var ska du ange kampanjkoden?

1. Logga in på ditt Google Ads-konto.
  2. Klicka på verktygsikonen och välj Kampanjer under Fakturering.
  3. Klicka på den blå plusknappen .
  4. Ange kampanjkoden.
  5. Klicka på Spara.

Ta reda på hur det går

Om du vill se hur långt du har kvar till din bonus kan du besöka sidan Kampanjer i kontot. Sidan uppdateras med några timmars mellanrum. Du kan snabbt kontrollera hur det går för dig, se statusen på eventuella kampanjbelopp och se dina förbrukade eller utgångna kampanjerbjudanden. Gör så här:

1. Logga in på ditt Google Ads-konto.
  2. Klicka på verktygsikonen och välj Kampanjer under Fakturering.
  3. På sidan Kampanjer visas alla kampanjkoder som har lagts till i ditt Google Ads-konto samt tillhörande belopp och statusar, inklusive de följande:
    • Aktiv: Belöningen kopplad till kupongen har beviljats.
    • Inlöst: genererar intäkter för närvarande:  Kupongen har lösts in, men utgiftskravet (dvs. "Spendera 250 kronor och få
    • 500 kr") har ännu inte uppfyllts.
    • Behandlas: Utgiftskravet (dvs. "Spendera 250 kronor och få 500 kronor") har uppfyllts och vårt system behandlar det beviljade
    • belöningsbeloppet.
    • Har upphört att gälla: Kupongen upphörde att gälla efter att den lösts in men innan utgiftskravet uppfyllts.
    • Ogiltig:  Kupongen var/blev ogiltig.