Bruk kampanjekoder

Google og samarbeidspartnerne våre distribuerer av og til kampanjekoder for Google Ads. Du kan bruke disse spesialtilbudene for å innløse kreditt som aktiveres i Google Ads-kontoen din. I denne artikkelen forklarer vi hvordan du kan innløse tilbud og spore statusen til disse.

Før du begynner

• Du må oppgi en betalingsmåte.
  • Hvis du vil bruke månedlig fakturering, må du konfigurere dette før du oppgir koden din. Ellers blir tilbudet ugyldiggjort, og beløpet går tapt når du bytter til fakturering.

Her skal kampanjekoder oppgis

1. Logg på Google Ads-kontoen din.
  2. Klikk på verktøyikonet Google Ads | tools [Icon], og velg Kampanjer under Fakturering.
  3. Klikk på den blå plussknappen .
  4. Skriv inn kampanjekoden.
  5. Klikk på Lagre.
Merk: Vær oppmerksom på at brukere av managerkontoen ikke kan skrive inn kampanjekoder fra managerkontonivå via Kampanjer-siden. Brukerne av managerkontoen må gå til faktureringssiden for kontoen de ønsker å bruke en kampanje i, og følge fremgangsmåten ovenfor.

Se fremdriften

Gå til Kampanjer-siden i kontoen din for å se hvor mye som gjenstår før du har opptjent kreditten. Siden oppdateres med noen timers mellomrom. Du kan raskt sjekke fremgangen din og statusen for kreditten, og se de fullførte eller utløpte kampanjene dine. Slik kommer du deg dit:

1. Logg på Google Ads-kontoen din.
  2. Klikk på verktøyikonet Google Ads | tools [Icon], og velg Kampanjer under «Fakturering».
  3. På «Kampanjer»-siden finner du alle kampanjekodene som er lagt til i Google Ads-kontoen din, samt de relaterte beløpene og statusene, som blant annet omfatter disse:
    • Aktiv: En belønning er aktivert i kupongen.
    • Innløst: tjener opp kreditten: Kupongen er innløst, men forbrukskravet (f.eks. «Bruk 25 USD – få 50 USD») er ikke innfridd ennå.
    • Behandler: Forbrukskravet (f.eks. «Bruk 25 USD – få 50 USD») er innfridd, og systemet vårt behandler det innvilgede belønningsbeløpet.
    • Utløpt: Kupongen utløp etter innløsning og før forbrukskravet var innfridd.
    • Ugyldig: Kupongen er ugyldig.