Uw promotiecodes (kortingsbonnen) gebruiken

Google en onze partners distribueren soms promotiecodes voor Google Ads. Deze speciale aanbiedingen kunnen worden gebruikt om tegoed in te wisselen dat wordt toegepast op uw Google Ads-account. In dit artikel leggen we uit hoe u uw aanbieding kunt inwisselen en de status ervan kunt volgen.

Voordat u begint

• Geef een betaalmethode op.
  • Als u maandelijkse facturering wilt gebruiken, moet u deze instelling configureren voordat u uw code invoert. Anders wordt uw aanbieding ongeldig en gaat het bedrag verloren wanneer u overschakelt naar facturering.

Waar u de promotiecode opgeeft

1. Log in op uw Google Ads-account.
  2. Klik op het tools- en instellingenicoon .
  3. Kies Factureringsinstellingen.
  4. Klik onder 'Promotiecodes' op Promotiecodes beheren.
  5. Geef de promotiecode op.
  6. Klik op Opslaan.

Uw voortgang controleren

Als u uw voortgang voor de ontvangst van het krediet wilt bekijken, gaat u naar de pagina voor promotiecodebeheer in uw account. Deze wordt elke paar uur geüpdatet. U kunt snel uw voortgang en de status van uw tegoed controleren en uw voltooide of verlopen promoties bekijken. U kunt deze pagina als volgt weergeven:

1. Log in op uw Google Ads-account.
  2. Klik op het tools- en instellingenicoon .
  3. Kies Factureringsinstellingen.
  4. Klik onder 'Promotiecodes' op Promotiecodes beheren.
  5. Op de kaart 'Actieve promoties' ziet u de voortgangsbalk voor de huidige codes.
  6. Uw voltooide of verlopen promoties vindt u op de kaart 'Voltooide promoties'.