Tarjouskoodien (kuponkien) käyttäminen

Google ja sen kumppanit jakavat toisinaan Google Ads ‑tarjouskoodeja. Näillä erikoistarjouksilla voit lunastaa Google Ads ‑tilillesi myönnettyjä hyvityksiä. Tässä artikkelissa kerrotaan, miten voit lunastaa tarjouksesi ja seurata sen tilaa.

Huomioitavaa ennen aloitusta

• Sinun on annettava maksutapa.
  • Jos haluat käyttää kuukausilaskutusta, määritä se ennen koodin syöttämistä. Muussa tapauksessa tarjouksesi mitätöidään ja menetät tarjoussumman, kun siirryt laskutukseen.
Jos käytät uutta Google Adsia, et näe tililläsi rataskuvaketta . Klikkaa oikeasta yläkulmasta työkalukuvaketta . Laskutus ja maksut löytyvät Asetukset-otsikon alta.

Mihin tarjouskoodi lisätään?

1. Kirjaudu Google Ads ‑tilillesi.
  2. Klikkaa rataskuvaketta  ja valitse Laskutus ja maksut.
  3. Valitse vasemman reunan valikosta Asetukset.
  4. Vieritä sivun alareunaan ja valitse sitten Hoida tarjouskoodeja.
  5. Syötä tarjouskoodisi.
  6. Valitse Tallenna.

Edistymisen tarkastaminen

Jos haluat nähdä, miten lähellä hyvityksen saamista olet, käy tilisi tarjouskoodin hallintasivulla. Se päivittyy parin tunnin välein. Voit myös tarkistaa nopeasti edistymisen ja hyvityksen tilan. Näet myös toteutuneet tai vanhentuneet tarjoukset. Pääset kyseiselle sivulle seuraavasti:

1. Kirjaudu Google Ads ‑tilillesi.
  2. Klikkaa rataskuvaketta  ja valitse Laskutus ja maksut.
  3. Valitse vasemman reunan valikosta Asetukset.
  4. Vieritä sivun alareunaan ja valitse sitten Hoida tarjouskoodeja.
  5. Käytettävissä olevat tarjoukset ‑kortista näet nykyisiin koodeihin liittyvän edistymisen.
  6. Hyödynnetyt tai vanhentuneet tarjoukset näkyvät Hyödynnetyt tarjoukset ‑kortissa.