Tarjouskoodien (kuponkien) käyttäminen

Google ja sen kumppanit jakavat toisinaan Google Ads ‑tarjouskoodeja. Näillä erikoistarjouksilla voit lunastaa Google Ads ‑tilillesi myönnettyjä hyvityksiä. Tässä artikkelissa kerrotaan, miten voit lunastaa tarjouksesi ja seurata sen tilaa.

Huomioitavaa ennen aloitusta

• Sinun on annettava maksutapa.
  • Jos haluat käyttää kuukausilaskutusta, määritä se ennen koodin syöttämistä. Muussa tapauksessa tarjouksesi mitätöidään ja menetät tarjoussumman, kun siirryt laskutukseen.

Mihin tarjouskoodi lisätään?

1. Kirjaudu Google Ads ‑tilillesi.
  2. Klikkaa työkalukuvaketta  ja valitse Laskutus ja maksut.
  3. Valitse vasemmalla olevasta valikosta Asetukset.
  4. Vieritä sivun alareunaan ja klikkaa Hoida tarjouskoodeja.
  5. Lisää tarjouskoodi.
  6. Klikkaa Tallenna.

Edistymisen tarkistaminen

Jos haluat nähdä, miten lähellä hyvityksen saamista olet, käy tilisi tarjouskoodin hallintasivulla. Se päivittyy parin tunnin välein. Voit myös tarkistaa nopeasti edistymisen ja hyvityksen tilan. Näet myös toteutuneet tai vanhentuneet tarjoukset. Pääset kyseiselle sivulle seuraavasti:

1. Kirjaudu Google Ads ‑tilillesi.
  2. Klikkaa työkalukuvaketta  ja valitse Laskutus ja maksut.
  3. Valitse vasemmalla olevasta valikosta Asetukset.
  4. Vieritä sivun alareunaan ja klikkaa Hoida tarjouskoodeja.
  5. Näet käytössä olevia koodeja koskevan edistymisen Käytettävissä olevat tarjoukset ‑kortista.
  6. Hyödynnetyt ja vanhentuneet tarjoukset näkyvät Hyödynnetyt tarjoukset ‑kortissa.