Sådan bruger du de nye sider i Fakturering

Hvis du har bemærket, at siderne i Fakturering i Google Ads har ændret udseende, skyldes det, at du er blevet opgraderet til den nyeste version. Ud over det nye udseende har vi også finjusteret nogle af de formuleringer, der bruges til at beskrive din konto. Ændringer i forbindelse med denne opgradering:

• Efterbetaling hedder nu "automatiske betalinger"
  • Forudbetaling hedder nu "manuelle betalinger"
  • Bankoverførsel hedder nu "pengeoverførsel"
  • Direkte debitering hedder nu "bankkonto"

Dine nye funktioner

Du har alle de samme funktioner, som du har nu, og du får nogle nye, der vil gøre betalinger lettere og mere fleksible. Her får du et hurtigt overblik over funktionerne:

Automatiske betalinger (tidligere kaldet efterbetaling)

Valgmuligheden automatiske betalinger fungerer på samme måde, som efterbetaling gjorde, men vi har tilføjet flere funktioner, der giver dig mere kontrol over, hvordan og hvornår du bliver debiteret. Med automatiske betalinger kan du:

• Bedre kontrollere, hvor meget og hvornår du debiteres. Foretag en betaling for at betale din udestående saldo, dække fremtidige annonceaktiviteter eller udsætte det tidspunkt, hvor du når din grænse og bliver debiteret.
  • Tilføje flere betalingsmetoder på din konto. Brug dem til at foretage en enkelt betaling, eller behold dem på din konto, hvis du vil ændre din primære eller din alternative betalingsmetode. Få flere oplysninger om, hvordan du tilføjer en betalingsmetode.
  • Benytte alle de betalingsmuligheder, der er tilgængelige i dit land og for din valuta. Dette betyder, at der kan være ekstra betalingsmetoder tilgængelige for dig. Hvor vi f.eks. før kun accepterede pengeoverførsel for konti med manuel betaling (forudbetaling) i dit land og med din valuta, kan du nu benytte pengeoverførsel, selv når du har valgt automatiske betalinger. Du kan se, hvilke muligheder der er tilgængelige for dig, når du klikker på knappen Foretag en betaling.
  • Bruge forskellige adresser til din virksomhed og dine betalingsmetoder. Din virksomhedsadresse vises på den faktura, som du genererer på din konto, mens dine faktureringsadresser er de adresser, der er knyttet til hver af dine betalingsmetoder, og som bruges til at bekræfte dine betalingsoplysninger. Få flere oplysninger om disse adressetyper.

Manuelle betalinger (tidligere kaldet forudbetaling)

Valgmuligheden manuelle betalinger fungerer på samme måde, som forudbetaling gjorde. Men nu kan du betale direkte fra den primære faktureringsside. Du skal blot klikke på knappen Foretag en betaling for at komme i gang. Se en komplet vejledning i, hvordan du foretager en betaling. Du kan også:

• Tilføje lige så mange betalingsmetoder på din konto, som du vil. Gem flere betalingsmetoder på din konto, og vælg, hvilken du vil bruge ved hver betaling. Du kan også vælge en ny betalingsmetode. Du kan også fjerne en eller flere gemte betalingsmetoder på din konto, og dine annoncer vises fortsat, så længe der er penge på din konto. Få flere oplysninger om, hvordan du tilføjer og fjerner en betalingsmetode.
  • Bruge forskellige adresser til din virksomhed og dine betalingsmetoder. Din virksomhedsadresse vises på den faktura, som du genererer på din konto, mens dine faktureringsadresser er de adresser, der er knyttet til hver af dine betalingsmetoder, og som bruges til at bekræfte dine betalingsoplysninger. Få flere oplysninger om disse adressetyper.

Relaterede links

Hvis du har bemærket, at siderne i Fakturering i Google Ads har ændret udseende, skyldes det, at du er blevet opgraderet til den nyeste version. Ud over det nye udseende har vi også finjusteret nogle af de formuleringer, der bruges til at beskrive din konto. Ændringer i forbindelse med denne opgradering:

• Forudbetaling hedder nu "manuelle betalinger"
  • Bankoverførsel hedder nu "pengeoverførsel"
  • Onlinebetaling kaldes nu "bankkort"

Dine nye funktioner

Du har alle de samme funktioner, som du har nu, og du får nogle nye, der vil gøre betalinger lettere og mere fleksible. Her får du et hurtigt overblik over funktionerne:

Manuelle betalinger (tidligere kaldet forudbetaling)

Valgmuligheden manuelle betalinger fungerer på samme måde, som forudbetaling gjorde. Men nu kan du betale direkte fra siden Faktureringsoversigt. Du skal blot klikke på knappen Foretag en betaling for at komme i gang. Se en komplet vejledning i, hvordan du foretager en betaling. Du kan også:

• Tilføje lige så mange betalingsmetoder på din konto, som du vil. Gem flere betalingsmetoder på din konto, og vælg, hvilken du vil bruge ved hver betaling. Du kan også vælge en ny betalingsmetode. Du kan også fjerne en eller flere gemte betalingsmetoder på din konto, og dine annoncer vises fortsat, så længe der er penge på din konto. Få flere oplysninger om, hvordan du tilføjer og fjerner en betalingsmetode.
  • Bruge forskellige adresser til din virksomhed og dine betalingsmetoder.Din virksomhedsadresse vises på den faktura, som du genererer på din konto, mens dine faktureringsadresser er de adresser, der er knyttet til hver af dine betalingsmetoder, og som bruges til at bekræfte dine betalingsoplysninger. Få flere oplysninger om disse adressetyper.

Fapiao-numre

Dine fapiao-numre vises på den primære faktureringsside. Det tilsvarende EMS-kurérnummer vises også, hvis fapiao-beløbet er større end 100 CNY.

Månedlig fakturering (kreditgrænse)

Betalingsindstillingen "Månedlig fakturering" beholder sit navn, men har nogle nye funktioner. En navigationslinje i den ene side giver dig adgang til: Fakturaer, Transaktionshistorik, Kotobudgetter, Faktureringsindstillinger og Faktureringsprofil. Her er nogle af de handlinger, som du kan foretage på disse sider:

• Få adgang til dine fakturaer. På siden Fakturaer kan du finde dine fakturaer og se de tilsvarende fapiao-numre i afsnittet "Dokumenter". Få flere oplysninger om, hvordan du får disse dokumenter.
  • Konfigurer levering af e-mailfakturaer. Brug siden Faktureringsindstillinger til at få sendt dine fakturaer via e-mail til dig og andre, som skal modtage dem. Få flere oplysninger om, hvordan du konfigurerer e-mailfakturaer.
  • Opret nye budgetter. Du kan justere eller oprette budgetter på siden Kontobudgetter. Få flere oplysninger om, hvordan du bruger kontobudgetter.

Relaterede links

Hvis du har bemærket, at siderne i Fakturering i Google Ads har ændret udseende, skyldes det, at du er blevet opgraderet til den nyeste version. Ud over det nye udseende har vi også finjusteret nogle af de formuleringer, der bruges til at beskrive din konto. Ændringer i forbindelse med denne opgradering:

• Efterbetaling hedder nu "automatiske betalinger"
  • Forudbetaling hedder nu "manuelle betalinger"

Dine nye funktioner

Du har alle de samme funktioner til rådighed, som du har nu, plus en række nye funktioner, der gør det lettere og mere fleksibelt at foretage betalinger. Her får du et hurtigt overblik over funktionerne:

Automatiske betalinger (tidligere kaldet efterbetaling)

Valgmuligheden automatiske betalinger fungerer på samme måde, som efterbetaling gjorde, men vi har tilføjet flere funktioner, der giver dig mere kontrol over, hvordan og hvornår du bliver debiteret. Med automatiske betalinger kan du:

• Bedre kontrollere, hvor meget og hvornår du debiteres. Foretag en betaling for at betale din udestående saldo, dække fremtidige annonceaktiviteter eller udsætte det tidspunkt, hvor du når din grænse og bliver debiteret.
  • Tilføje flere betalingsmetoder på din konto. Brug dem til at foretage en enkelt betaling, eller behold dem på din konto, hvis du vil ændre din primære eller din alternative betalingsmetode. Få flere oplysninger om, hvordan du tilføjer en betalingsmetode.
  • Benytte alle de betalingsmuligheder, der er tilgængelige i dit land og for din valuta. I Brasilien og med den brasilianske real betyder dette, at du kan bruge et kreditkort eller boleto. Du kan se alle tilgængelige muligheder, når du klikker på knappen Foretag en betaling.

Manuelle betalinger (tidligere kaldet forudbetaling)

Valgmuligheden manuelle betalinger fungerer på samme måde, som forudbetaling gjorde. Men nu kan du betale direkte fra siden Faktureringsoversigt. Du skal blot klikke på knappen Foretag en betaling for at komme i gang. Se en komplet vejledning i, hvordan du foretager en betaling. Du kan også:

• Tilføje lige så mange betalingsmetoder på din konto, som du vil. Gem flere betalingsmetoder på din konto, og vælg, hvilken du vil bruge ved hver betaling. Du kan også vælge en ny betalingsmetode. Du kan også fjerne en eller flere gemte betalingsmetoder på din konto, og dine annoncer vises fortsat, så længe der er penge på din konto. Få flere oplysninger om, hvordan du tilføjer og fjerner en betalingsmetode.
  • Bruge forskellige adresser til din virksomhed og dine betalingsmetoder.Din virksomhedsadresse vises på den faktura, som du genererer på din konto, mens dine faktureringsadresser er de adresser, der er knyttet til hver af dine betalingsmetoder, og som bruges til at bekræfte dine betalingsoplysninger. Få flere oplysninger om disse adressetyper.

Månedlig fakturering (kreditgrænse)

Betalingsindstillingen "Månedlig fakturering" beholder sit navn, men har nogle nye funktioner. En navigationslinje i den ene side giver dig adgang til: Fakturaer, Transaktionshistorik, Kotobudgetter, Faktureringsindstillinger og Faktureringsprofil. Her er nogle af de handlinger, som du kan foretage på disse sider:

• Få adgang til dine Nota Fiscals og Boletos. På siden Fakturaer kan du finde din Nota Fiscal og den Boleto, der skal bruges til at betale for den, i afsnittet "Dokumenter". Få flere oplysninger om, hvordan du får disse dokumenter.
  • Konfigurer levering af e-mailfakturaer. Brug siden Faktureringsindstillinger til at få sendt dine fakturaer via e-mail til dig og andre, som skal modtage dem. Få flere oplysninger om, hvordan du konfigurerer e-mailfakturaer.
  • Opret nye budgetter. Du kan justere eller oprette budgetter på siden Kontobudgetter. Få flere oplysninger om, hvordan du bruger kontobudgetter.

Relaterede links

Hvis du har bemærket, at siderne i Fakturering i Google Ads har ændret udseende, skyldes det, at du er blevet opgraderet til den nyeste version. Ud over det nye udseende har vi også finjusteret nogle af de formuleringer, der bruges til at beskrive din konto. Ændringer i forbindelse med denne opgradering:

• Forudbetaling hedder nu "manuelle betalinger"
  • Bankoverførsel hedder nu "pengeoverførsel"

Dine nye funktioner

Du har alle de samme funktioner, som du har nu. Men du får også nogle nye funktioner, der vil gøre betalinger lettere og dit arbejde med regnskabsdokumenter mere effektivt. Her får du et hurtigt overblik over funktionerne:

• Foretag nemt betalinger. Valgmuligheden manuelle betalinger fungerer på samme måde, som forudbetaling gjorde. Men nu kan du betale direkte fra den primære faktureringsside. Du skal blot klikke på knappen Foretag en betaling for at komme i gang. Se en komplet vejledning i, hvordan du foretager en betaling.
  • Brug nye betalingsmetoder. Yandex.Money og Qiwi er nu tilgængelige som ekstra betalingsmetoder på din konto. Du kan også gemme kortoplysningerne fra din bank, når du betaler via ASSIST, og på den måde gøre fremtidige betalinger hurtigere. Få flere oplysninger om betalingsmetoder.
  • Download regnskabsdokumenter. For konti, der er registreret som juridiske enheder, kan du downloade regnskabsdokumenter og anmode om ændringer og nye udskrifter fra din primære faktureringsside. Få flere oplysninger om regnskabsdokumenter.
  • Brug elektroniske regnskabsdokumenter. For konti, der er registreret som juridiske enheder, kan du tilvælge elektroniske dokumenter, der signeres med en godkendt digital signatur, i stedet for papirdokumenter, der sendes via det russiske postvæsen. På den måde får du altid dine dokumenter, så snart de er tilgængelige. Få flere oplysninger om regnskabsdokumenter.

Relaterede links

Hvis du har bemærket, at siderne i Fakturering i Google Ads har ændret udseende, skyldes det, at du er blevet opgraderet til den nyeste version. Ud over det nye udseende har vi også finjusteret nogle af de formuleringer, der bruges til at beskrive din konto. Ændringer i forbindelse med denne opgradering:

• Efterbetaling hedder nu "automatiske betalinger"
  • Forudbetaling hedder nu "manuelle betalinger"

Dine nye funktioner

Du har alle de samme funktioner, som du har nu, og du får nogle nye, der vil gøre betalinger lettere og mere fleksible. Her får du et hurtigt overblik over funktionerne:

Automatiske betalinger (tidligere kaldet efterbetaling)

Valgmuligheden automatiske betalinger fungerer på samme måde, som efterbetaling gjorde, men vi har tilføjet flere funktioner, der giver dig mere kontrol over, hvordan og hvornår du bliver debiteret. Med automatiske betalinger kan du:

• Bedre kontrollere, hvor meget og hvornår du debiteres. Foretag en betaling for at betale din udestående saldo, dække fremtidige annonceaktiviteter eller udsætte det tidspunkt, hvor du når din grænse og bliver debiteret.
  • Tilføje flere betalingsmetoder på din konto. Brug dem til at foretage en enkelt betaling, eller behold dem på din konto, hvis du vil ændre din primære eller din alternative betalingsmetode. Få flere oplysninger om, hvordan du tilføjer en betalingsmetode.
  • Bruge forskellige adresser til din virksomhed og dine betalingsmetoder. Din virksomhedsadresse vises på den faktura, som du genererer på din konto, mens dine faktureringsadresser er de adresser, der er knyttet til hver af dine betalingsmetoder, og som bruges til at bekræfte dine betalingsoplysninger. Få flere oplysninger om disse adressetyper.

Manuelle betalinger (tidligere kaldet forudbetaling)

• Foretag nemt betalinger: Valgmuligheden manuelle betalinger fungerer på samme måde, som forudbetaling gjorde. Men nu kan du betale direkte fra den primære faktureringsside. Du skal blot klikke på knappen Foretag en betaling for at komme i gang. Se en komplet vejledning i, hvordan du foretager en betaling.
  • Download regnskabsdokumenter: Hvis din konto er registreret som en juridisk enhed eller en enkeltmandsvirksomhed, kan du hente regnskabsdokumenter og anmode om nye udskrifter og ændringer på din primære faktureringsside.

Relateret link