Förvaltarkonton (MCC): Bevaka resultatet i flera konton samtidigt från ditt förvaltarkonto

Med ett Google Ads-förvaltarkonto är det enkelt att se resultatet för alla dina kundkonton.

I den här artikeln beskriver vi hur du kan bevaka resultatet av dina konton via olika sidor i ditt förvaltarkonto. Mer information om rapporter om förvaltarkonton finns i Skapa och schemalägga resultatrapporter från ditt förvaltarkonto.

Visa data på sidan Resultat

På sidan Resultat i ditt förvaltarkonto kan du visa resultatdata på kontonivå för alla dina hanterade konton. Du kan till exempel visa antalet klick som ett konto fick under ett valt datumintervall och jämföra det med klick för andra konton.

Du kan också visa kostnadsrelaterad information för konton som genomsnittlig CPC och genomsnittlig kostnad. Längst ned i tabellen hittar du totala utgifter för alla hanterade konton. Om du har hanterade konton som visar kostnadsdata i en annan valuta än ditt förvaltarkonto måste du använda lagret Konverterad valuta i tabellen för att kunna se totala utgifter.

Visa data på sidan Kampanjer

På sidan Kampanjer kan du se all resultatstatistik för kampanjerna i dina hanterade konton under ditt valda datumintervall. Om du vill kan du ändra vyn och endast visa de konton som du är intresserad av.

Obs!

I konton som är mycket stora kanske vi inte kan visa data i standardvyn som inbegriper alla konton. Samma sak gäller i filtrerade konton där urvalet är mycket stort. I så fall visas ett meddelande om att du måste välja färre konton.

Praktiska funktioner på sidorna Resultat och Kampanjer

Här följer några praktiska funktioner på sidorna Resultat och Kampanjer som gör det lättare att visa resultatinformation över flera konton:

• Kolumnen Konto: I den här kolumnen visas namnet på det hanterade kontot som är kopplat till den data som du tittar på.

• Kolumnen Direktförvaltare: I den här kolumnen ser du vem som direkt hanterar ett specifikt konto.
  • Filter och segment: Med filter eller segment kan du begränsa eller strukturera datavyn efter dina behov.
  • Datumväljare: Med datumväljaren kan du begränsa eller utöka mängden data som visas till en viss tidsperiod.
  • Kontoetiketter: Med kolumnen Kontoetiketter kan du visa och sortera konton efter dina egna anpassade kontoetiketter.
  • Lagret Konverterad valuta: Om du har hanterade konton som visar kostnadsdata i en annan valuta än ditt förvaltarkonto kan du använda lagret Konverterad valuta för denna data. När du använder lagret kan du se konverterade valutor nedanför lokala valutor i alla tabellkolumner som innehåller kostnadsdata. Du kan även sortera eller filtrera efter konverterade valutavärden och se totalvärden för kolumner i förvaltarkontots valuta.

Relaterade länkar

Ämnessida om förvaltarkonton (MCC)

Kontohantering

Annat