Legg til emner i annonsegrupper

Med emnemålretting kan du kjøre annonsene dine parallelt på flere nettsteder som omhandler det samme emnet. Du kan kombinere emnemålretting med andre typer innholdsmålretting (f.eks. søkeord og plasseringer) for å målrette annonsene mot et hvilket som helst innhold i annonsegruppen og dermed nå ut til en bredere målgruppe.

Slik legger du til emner

Merk: Veiledningen nedenfor er en del av den nye Google Ads-brukeropplevelsen. Du kan bruke den forrige utformingen ved å klikke på utseendeikonet og velge Bruk den forrige utgaven. Hvis du fortsatt bruker den forrige versjonen av Google Ads, kan du gjennomgå kartet over kontoen eller bruke søkefeltet øverst i Google Ads-navigasjonspanelet til å finne siden du søker etter.
  1. Velg Bannerkampanjer i arbeidsområderaden øverst i Google Ads-kontoen.
    Merk: Hvis du foretrekker å bruke navigasjonspanelet til venstre, kan du klikke på Endre visningen øverst til venstre i Google Ads-kontoen din.
  2. Klikk på Målgrupper, søkeord og innhold-rullegardinmenyen i delmenyen.
  3. Klikk på Innhold.
  4. Klikk på annonsegruppen du vil redigere, i «Annonsegruppe»-kolonnen.
  5. Klikk på blyantikonet Blyantikon/redigeringsikon og velg Rediger emner.
  6. Velg enten Målretting (anbefales) eller Observasjon.
  7. Valgfritt: Velg bestemte emner i tabellen for å avgrense målrettingen.
  8. Klikk på Lagre.

Infokort

Infokort er en hjelpefunksjon du kan bruke til innholdsmålretting når du oppretter kampanjer. Funksjonen er tilgjengelig når du skal velge emner du vil målrette mot, utvalgte kanaler for videoannonser og plasseringer.

• På infokortet finner du emner du kan målrette mot, statistikk om visninger, kriterier for stedet og mye mer.
  • På infokortet for utvalgte kanaler for videoannonser og plasseringer finner du statistikk om de mest lønnsomme målgruppene og YouTube-kategoriene.

Du kan åpne infokortet for et bestemt emne ved å holde markøren over emnet eller alternativet du vil se mer informasjon om.