Google Ads API (AdWords API)

En avansert funksjon som gir annonsører muligheten til å kommunisere med og gjøre endringer i Google Ads-kontoen sin gjennom programmer de selv oppretter. AdWords API blir erstattet av nye Google Ads API, som for øyeblikket er tilgjengelig i betaversjon.

• Med AdWords API og Google Ads API (programmeringsgrensesnitt) kan utviklere opprette og bruke programmer som kommuniserer direkte med kontoopplysningene deres på Google Ads-tjeneren.
  • Disse API-ene kan gjøre det lettere for annonsører å administrere store Google Ads-kontoer og -kampanjer på en effektiv måte. Du kan for eksempel kompilere Google Ads-dataene dine slik at de kan brukes som beholdninger i andre systemer, opprette regelmessige rapporter og foreta justeringer som gjelder for flere kampanjer.
  • For å bruke et av disse API-ene må du ha en Google Ads-managerkonto og et utviklertoken.
  • Disse API-ene er et godt alternativ for annonsører som har en utvikler eller programmerer med tekniske ferdigheter. Hvis du ikke har disse ressursene, men likevel ønsker et ekstra verktøy for å forenkle administrasjonen av store endringer i kontoen din, kan du prøve Google Ads Editor eller Google Ads-skript i stedet.

Slik bruker du API-et
Finn ut mer om Google Ads Editor
Mer om Mitt kundesenter (MCC)