Om interaktive videoannoncer

Hvis du kører TrueView-videoannoncer for at nå din ideelle målgruppe og øge brandbevidstheden, kan du bruge interaktive funktioner til at gøre din målgruppe mere engageret.

Når du tilføjer interaktive elementer, giver du seerne mulighed for at interagere med dit brand på en måde, der stikker langt dybere, end når de bare ser din videoannonce. Interaktive videoannoncer kan også hjælpe dig med at skræddersy dine annoncer til at opnå specifikke annonceringsmål, f.eks. at generere installationer af apps, køb af produkter eller besøg på dit website.

Du kan f.eks. gøre dine videoannoncer interaktive på følgende måder:

Mål Interaktiv funktion Oprettelsessted
Øg engagementet med din videoannonce eller dit brand

Kort

• Præsenter produkt- eller tjenestefunktioner i en video.
  • Promover andre videoer eller playlister for at generere efterfølgende engagement i forhold til din kanal.

Afsluttende skærmbilleder

• Du kan manuelt oprette et afsluttende skærmbillede på YouTube-videoer for at fremme yderligere engagement med dit brand.
YouTube
Generér besøg på dit website

Opfordring til handling

• Tilskynd seere til at klikke videre til dit website ved hjælp af forbedrede klikmål.
Google Ads
Tilskynd seerne til at købe dine produkter

Shopping-kort

• Vis fortegnelser med produktoplysninger fra din linkede Google Merchant Center-konto.
  • Forbind seerne med produkter, de allerede har set, eller produkter, der er relateret til den video, de er i gang med at se.
Google Ads – TrueView til Shopping-kampagne
Generér besøg på dit website, og opnå flere konverteringer

TrueView for Action-kampagner

• Vis en overlejring med opfordring til handling eller en overskriftsoverlejring for at generere klik til dit website.

Automatiske afsluttende skærmbilleder

• Vis et automatisk genereret skærmbillede med en opfordring til seerne om at foretage en handling, f.eks. at installere en app, når din videoannonce slutter.
Google Ads – TrueView for Action-kampagne

TrueView-videoannoncer faktureres ud fra pris pr. visning (CPV, cost-per-view), hvilket betyder, at du betaler, når en seer ser 30 sekunder af din video (eller hele videoen, hvis den er kortere end 30 sekunder) eller foretager andre videointeraktioner, f.eks. ved at interagere med kortteasere eller -ikoner eller ledsagende bannere.

Bemærk! Nogle interaktive funktioner understøttes muligvis ikke på alle enheder og platforme. Eksempelvis understøtter YouTube-mobilwebsitet (m.youtube.com) ikke alle funktioner på mobilenheder.

Her er flere oplysninger om de respektive interaktive funktioner:

Kort

Kort oprettes i YouTube og vises pr. video, både på computere og mobilenheder. Du kan angive en endelig webadresse fra en liste med kvalificerede websites, og afhængigt af korttypen kan du tilpasse et billede, en overskrift og en tekst med opfordring til handling.

Der vises en teaser på det angivne tidspunkt i et par sekunder, og seere, som klikker på den, får direkte adgang til kortet. På et hvilket som helst andet tidspunkt i videoen kan seerne se et ikon, når de holder markøren over afspilleren på computere, eller når afspillerens kontrolelementer vises på mobilenheder. Seerne kan også klikke på ikonet for at gennemse alle kortene på videoen.

Få flere oplysninger om, hvordan du konfigurerer kort til dine videoer i YouTube.

Opfordring til handling

En opfordring til handling (CTA, call-to-action) tilskynder seerne til at klikke sig videre til dit website. En CTA kan blive vist som et ekstra klikmål sammen med din videoannonce. Du kan konfigurere en opfordring til handling ved at klikke på afkrydsningsfeltet Opfordring til handling, når TrueView-annoncen oprettes. En opfordring til handling kan tilpasses til specifikke brugssager, f.eks. "Få et tilbud", "Bestil nu" eller "Tilmeld dig". En opfordring til handling klikker videre til din endelige webadresse.

TrueView for Action-kampagner i Google Ads

TrueView for Action er et nyt format og en form for budoptimering designet til at skabe lavere tragthandlinger, som f.eks. websiteklik og konverteringer. TrueView for Action-formatet indeholder en skræddersyet og forbedret opfordring til handling på websiteklik og konverteringer, der fungerer ens på mobilen (som ledsager i stående format og som opfordring til handling i liggende format) og på computer (ledsagende banner). En opfordring til handling kan tilpasses til specifikke brugssager, f.eks. "Få et tilbud", "Bestil nu" eller "Tilmeld dig". Få flere oplysninger om konfigurering af TrueView for Action-kampagner i Google Ads

Shopping-kort

TrueView til Shopping-kampagner bruger Shopping-kort til at gøre videoannoncer interaktive ved at forbinde seerne direkte med produkter, de allerede har set, eller produkter, der er relateret til den video, de er i gang med at se. De oprettes i Google Ads og vises kun på in-stream-TrueView-annoncer. Produktbilleder og -detaljer genereres ud fra oplysninger fra en tilknyttet Google Merchant Center-konto.

Der vises en teaser med navnet på et produkt i et par sekunder, og seere, som klikker på den, kan se Shopping-kortet. På et hvilket som helst andet tidspunkt i videoen kan seerne klikke på et ikon for at gennemse Shopping-kortene. Der kan vises op til seks Shopping-kort på din videoannonce, afhængigt af hvor mange kvalificerede produkter der findes i dit feed.

• Bemærk! Når der tilføjes Shopping-kort i en videoannonce, erstatter de eventuelle andre kort eller overlejringer med opfordring til handling, der er oprettet til den pågældende video i YouTube.

Sådan fungerer Shopping-kort

Shopping-kort bruger dine Merchant Center-produktdata og kan tilpasses ud fra enten remarketingoplysninger eller andre målgruppesignaler. Desuden kan du udvælge, hvilke produkter der kan vises på Shopping-kort ved hjælp af produktfilteret.

Shopping-kort bruger de samme oplysninger som dynamisk remarketing til displayannoncer til dynamisk at generere kort ud fra de varer, de besøgende tidligere har set på dit website. Hvis du ikke har konfigureret dynamisk remarketing i Google Ads, kan du oprette tilpassede filtre ud fra attributterne i dine produktdata, bl.a. brand, produkttype, Google Ads-etiket og annoncegruppering.

Afsluttende skærmbilleder

Der er to typer afsluttende skærmbilleder: Automatiske afsluttende skærmbilleder, som genereres i Google Ads og kun vises i dine videoannoncer, og afsluttende YouTube-skærmbilleder, som oprettes i YouTube. Automatiske afsluttende skærmbilleder er automatisk genererede skærmbilleder, der vises i et par sekunder sidst i din videoannonce for at vise flere oplysninger om dit produkt eller din tjeneste. Afsluttende YouTube-skærmbilleder konfigureres af den person, der laver videoen, på YouTube og vises ved både organiske visninger og videoannoncevisninger af din video.

Afsluttende YouTube-skærmbilleder

På YouTube kan du med Skaberstudie fra din Google-konto oprette tilpassede afsluttende skærmbilleder, der kan tilføjes sidst i dine videoer. Din video skal være mindst 25 sekunder lang for at være kvalificeret til et afsluttende skærmbillede. Du kan bruge dem til at opbygge en seerbase og:

• Gøre seere opmærksomme på andre videoer, playlister eller kanaler på YouTube
  • Opfordre til at tegne abonnement på din kanal
  • Promovere dit website, dine varer og dine crowdfundingkampagner

Få flere oplysninger om, hvordan du føjer afsluttende skærmbilleder til videoer i YouTube

Automatiske afsluttende skærmbilleder

Automatiske afsluttende skærmbilleder hjælper dig med at forbedre annonceeffektiviteten hos din målgruppe ved at opfordre seerne til at foretage en handling, f.eks. at installere din mobilapp eller købe dine produkter. I Google Ads genereres afsluttende skærmbilleder automatisk ved hjælp af oplysninger fra din kampagne. I en kampagne for installation af mobilapps viser det afsluttende skærmbillede f.eks. bestemte oplysninger om din app såsom navn og pris sammen med et link til at installere appen.

Få flere oplysninger om automatiske afsluttende skærmbilleder til videoannoncer

Bemærk! Når automatiske afsluttende skærmbilleder er aktiveret, vises afsluttende YouTube-skærmbilleder ikke.

Annonceringspolitikker for interaktive funktioner

Alle interaktive funktioner, der anvendes til dine TrueView-videoannoncer, f.eks. overlejringer med opfordring til handling, afsluttende skærmbilleder og kort, skal overholde Google Ads-politikkerne.