Osuvuus: määritelmä

Miten tiiviisti mainoskampanjasi elementit vastaavat sitä, mitä henkilö vaikuttaisi etsivän?

• Mainostesi ja avainsanojesi tulisi liittyä suoraan verkkosivustosi sisältöön. Tämä koskee erityisesti mainoksen aloitussivua. Kun ihmiset näkevät mainoksesi, heidän on ymmärrettävä, millaisia tuotteita, palveluita tai muuta sisältöä sivustostasi löytyy.
  • Google Adsin hinnoittelujärjestelmä perustuu osaksi osuvuuteen, jotta loisit osuvia mainoskampanjoita, jotka vastaavat tarkasti tuotteitasi tai palvelujasi. Hyvin osuva mainos, avainsanaluettelo ja aloitussivu palkitaan yleensä paremmalla sijainnilla sivulla mahdollisesti pienemmillä kuluilla.
  • Osuvuus on osa laatupisteitäsi eli kaavaa, jolla Google mittaa mainoksesi, avainsanasi ja sivustosi hyödyllisyyden asiakkaan kannalta. Osuvat mainokset saavat yleensä korkeammat laatupisteet.

Lisätietoja osuvuudesta
Lisätietoja laatupisteistä