Målsida: Definition

Webbsidan dit personer kommer när de klickar på din annons. Sidans webbadress är vanligtvis samma som annonsens slutliga webbadress.

• För varje annons anger du en slutlig webbadress som anger målsidan där användarna hamnar när de klickar på din annons.
  • Googles policy är att målsidan och visningsadressen (webbsidan som visas i annonsen) måste ha samma domän.
  • Upplevelsen av målsidan är en av flera faktorer som påverkar sökordets kvalitetsresultat. Hur en målsida upplevs avgörs av sådant som hur användbar och relevant informationen på sidan är, hur enkelt det är att navigera på sidan och hur många länkar det finns på den.
Upplevelsen av målsidan
Redigera webbadresser