Laatupisteiden määritelmä

Laatupisteet ovat arvioita mainosten, avainsanojen ja laskeutumissivujen laadusta. Korkeat laatupisteet voivat laskea hintoja ja parantaa mainoksen sijaintia.

• Näet laatupisteet lisäämällä raporttiin Laatupisteet-sarakkeen.
  • Laatupisteet ilmoitetaan asteikolla 1–10, ja ne perustuvat odotettuun klikkausprosenttiin, mainoksen relevanssiin ja laskeutumissivukokemukseen.
  • Mitä osuvampia mainokset ja laskeutumissivut ovat käyttäjälle, sitä todennäköisemmin niillä on korkeat laatupisteet.
  • Laatupisteet ovat koottu arvio yleisestä tehokkuudestasi mainoshuutokaupoissa, eikä niitä käytetä mainoksen sijoituksen määrittämiseen huutokaupan aikana.