Om interessebaserede segmenter

Interessebaserede segmenter hjælper dig med at nå ud til din målgruppe ud fra, hvad de brænder for, og deres vaner og interesser.

Med interessebaserede segmenter kan du øge bevidstheden og få kunderne til at overveje at købe dine produkter. Lad os f.eks. sige, at du sælger campingudstyr. For at nå ud til ivrige campister kan du parre et interessebaseret segment, f.eks. "Friluftsentusiast", med generiske søgeord inden for camping. Ved at tilføje dette ekstra målgruppelag kan du nå ud til dem, der både søger efter campingprodukter og brænder for friluftslivet.

Bemærk!
Estimatindstillinger bruges som standard på tværs af kampagnetype, sprog og lokation. Når du har redigeret "Målgruppeindsigt" for de interessebaserede segmenter og gemt den, får du muligvis vist de tidligere indstillinger igen, når du åbner segmentet igen. Disse indstillinger gemmes ikke, og de påvirker ikke segmentets effektivitet.

Sådan fungerer det

Med interessesegmenter kan du nå ud til personer baseret på et helhedsorienteret billede af deres livsstil, interesser og vaner. Personer i det interessebaserede segment har vist en væsentlig interesse for et bestemt emne, hvilket giver dig mulighed for at nå ud til de personer, der betyder mest, med deres produkter eller tilbud.

I øjeblikket kan alle Google-annoncører få adgang til interessebaserede segmenter i søge-, display-, Standard Shopping- og videokampagner samt i Gmail og Display & Video 360.

Download denne CSV-fil for at få vist segmenter med interessekategorier.

Føj interessebaserede segmenter til din kampagne

Følg nedenstående vejledning for at føje interessebaserede segmenter til en kampagne.

Bemærk! Nedenstående vejledning er en del af den nydesignede Google Ads-brugeroplevelse. Hvis du vil bruge det forrige design, skal du klikke på ikonet "Udseende" og vælge Brug det forrige design. Hvis du bruger den forrige version af Google Ads, kan du gennemgå oplysningerne på oversigtskortet eller bruge søgefeltet i det øverste navigationspanel i Google Ads for at finde den side, du søger efter.
  1. Klik på ikonet Kampagner Campaigns Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på rullemenuen Målgrupper, søgeord og indhold på sektionsmenuen.
  3. Klik på Målgrupper.
  4. Klik på Rediger målgruppesegmenter i modulet "Målgruppesegmenter".
  5. Vælg "Kampagne", og vælg den kampagne, hvor du vil tilføje interessebaserede segmenter.
  6. Vælg de interessebaserede segmenter, som din kampagne skal nå ud til.
  7. Markér afkrydsningsfeltet ud for det segment, du vil tilføje. Når du gør dette, føjes de til din målretning.
  8. Klik på Gem.