Om rapportering om aktiver på kontoniveau

Rapporter om aktiver på kontoniveau omfatter data for aktivers effektivitet på tværs af alle kanaler, hvor rapportering om aktiver er tilgængelig. I denne artikel får du oplysninger om, hvordan du navigerer til rapporten om aktiver på kontoniveau.

Sådan fungerer det

Følg denne vejledning for at få vist rapporten over aktiver på kontoniveau:

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på Alle kampagner på navigationsmenuen til venstre.
  3. Klik på Aktiver på rullemenuen på fanen "Annoncer og aktiver" på sidemenuen.
  4. Vælg en mulighed på rullemenuerne "Tabelvisning" og "Kampagnetype".

Hvad kan du se i rapporten om aktiver på kontoniveau?

Tabelvisning

Du finder rullemenuen "Tabelvisning" på siden "Aktiver". Hvis du vælger visningen "Aktiver", får du vist aktiver. Hvis du vælger visningen "Tilknytninger" eller "Tilknytninger (forældet)", får du vist andre aktivtyper, f.eks. aktiver til undersidelinks, billeder og infotekst.

Kampagnetype

Valgmulighederne på rullemenuen "Kampagnetype" opdateres i henhold til det valg, der foretages under "Tabelvisning". Hvilke kolonner der vises i tabellen, afhænger af, hvilken kampagnetype du vælger. Læs følgende artikler for at få flere oplysninger om rapporter om aktiver på kampagneniveau: