Optimer din strategi for annoncering via sociale netværk, generér efterspørgsel, og opnå flere konverteringer

Sådan får du mest muligt ud af dine Demand Gen-kampagner

Best Practices logoMed Demand Gen-kampagner kan du nå ud til de rette forbrugere og få dem til at foretage konverteringer ved hjælp af flot og relevant, visuelt orienteret annoncemateriale, der fanger folks opmærksomhed og tilskynder dem til at foretage de ønskede handlinger på det helt rigtige tidspunkt.

På denne side

Star icon

Annoncemateriale

• Brug billeder og videoer sammen til at fortælle kunderne en historie ved hjælp af det medie, der appellerer mest til dem.
    • Prioriter aktiver, der er effektive på tværs af beholdningen: Tænk mobilorienteret, når du vælger aktiver, og brug meget effektivt annoncemateriale fra andre kampagner og målgrupper til at øge effektiviteten.
    • Fortæl dit brands historie med annoncemateriale, der er skabt til platformen: Når det gælder videoer, skal du bruge ABCD-vejledningen til annoncemateriale (opmærksomhed, branding, forbindelse, retning), gentage CTA og sørge for, at den gentages i voiceoveren og den overlejrede grafik.

Gå i dybden med annoncemateriale

People icon

Målgrupper

• Opret en kernemålgruppeprofil – brug dine data til at fortælle Demand Gen om dine nuværende kunder, og par den med Googles signaler for at finde nye kunder.
    • Start med Kundematch og remarketing: Brug dine førstepartsdata sammen med Kundematch til at nå ud til tidligere engagerede kunder, eller nå ud til segmenter af dine nuværende kunder for at vise et skræddersyet budskab på det relevante tidspunkt.
    • Tilføj tilpassede segmenter og søgetermer: Tilpas din målgruppe ud fra relevante søgetermer, som dine kunder bruger på Google-platforme. Brug mindst 10-15 af dine mest effektive søgeord til Søgenetværket til at organisere dit tilpassede segment.
    • Brug optimeret målretning (OT, Optimized Targeting): Hvis dine kampagnemål fører til konverteringer, forbedrer OT din kampagneeffektivitet.
  • Brug lignende segmenter til at finde lignende brugere
    • Brug Googles AI til at få mere effektive førstepartsdata: Upload din kundeliste, og find nye, værdifulde brugere med samme potentiale som dine nuværende kunder.
    • Adskil kunder af høj fra kunder af lav værdi: Opret unikke lignende segmenter baseret på brugere med lignende interaktioner med din virksomhed.
Lignende segmenter er en funktion, der kun findes i Demand Gen, og som kan gemmes og genbruges i alle dine kampagner af typen Demand Gen.

Upward arrow

Konverteringsstatus

• Aktivér tagging på hele websitet for at opnå mere nøjagtig konverteringssporing, og få adgang til funktioner, som forhindrer mistede konverteringer, med et samlet tag.
  • Konfigurer konverteringssporing for at opnå mere nøjagtig konverteringssporing, og få adgang til funktioner, som forhindrer mistede konverteringer, med et samlet tag, f.eks. udvidede konverteringer og konverteringssporing på tværs af konti.
  • Optimer til din budstrategi for at øge effektiviteten ved at vælge den rette budstrategi i henhold til din kampagnes konverteringsmål.
Budgivning til maksimering af antal klik: For annoncører, der ikke kan spore konverteringer, der foretages, efter der klikkes på annoncen, er Maksimér antal klik en nyttig strategi, da det gør det muligt at springe valg af konverteringshanding over.

Få flere oplysninger om, hvordan du sikrer effektive annoncer på lang sigt

Gear icon with wrench

Kampagnestruktur

• Konfigurer samlede kampagner for at maksimere effektiviteten i maskinlæringsmodeller såsom Demand Gen, der lærer bedst ud fra store datasæt.
    • Opret én enkelt kampagne til din virksomhed: Medmindre du har andre marketingmål, mål for investeringsafkast eller budstrategier, er det bedst at bruge én enkelt kampagne til din virksomhed.
    • Kombiner målgruppetemaer i én enkelt annoncegruppe: Inkluder tilsvarende målgruppetemaer i den samme annoncegruppe (kombiner f.eks. "baseball" + "fodbold" som "sport"). Vores model lærer på annoncegruppeniveau, så effektiviteten øges ved at samle.
    • Tilpas annoncegruppernes størrelse ud fra konverteringsvolumen: Start med den annoncegruppestørrelse, der giver dig mulighed for at opnå mindst 50 konverteringer inden for de første 30 dage, for at opnå størst mulig effektivitet. Hvis du ikke opnår dette antal, bør du samle den yderligere. For at hjælpe med samlingen kan du overveje at flette annoncegrupper med færre end ca. 30 konverteringer på 30 dage.
  • Brug produktfeeds
    • Gør din annonce til en virtuel butiksfacade, der får forbrugerne til at opdage dit brand og dit produkt. Hvis du som forhandler sælger produkter via et website, i en fysisk butik eller begge dele, kan du bruge Merchant Center, som er et gratis værktøj, der hjælper millioner af kunder på Google med at finde, udforske og købe dine produkter. Du kan uploade og administrere dine produktfeeds, så dine produkter vises i Demand Gen-kampagner og andre Google-kampagnetyper.
  • Du kan få flere oplysninger og se ofte stillede spørgsmål i artiklen om feedpolitik i Hjælp.

Conversion tracking icon

Budstrategi

• Vælg en budstrategi til dine mål
    • Kampagnemål: Konverteringer – Maksimér antal konverteringer er den anbefalede strategi. Hvis du gerne vil opnå et bestemt investeringsafkast, kan du i stedet bruge målpris pr. handling.
    • Kampagnemål: Flere konverteringer/konverteringsværdi – Maksimér konverteringsværdi er den anbefalede strategi. Hvis du gerne vil opnå et bestemt investeringsafkast, kan du i stedet bruge mål-ROAS.
    • Kampagnemål: Klik/websitetrafik/overvejelse – Maksimér antal klik er den anbefalede strategi.
      • Bemærk! Hvis du har en bestemt type websitetrafik (f.eks. trafik fra besøgende, der interagerer med et produkt, bruger X antal minutter på en side), er "Maksimér antal konverteringer" et bedre valg.
  • Brug rapporten Budstrategi til at vurdere effektiviteten af din budgivning over tid.
    • Dette omfatter din budstrategistatus og vigtige effektivitets-metrics såsom klik, eksponeringer, CTR, pris, konverteringer osv. Du kan også tilføje tilpassede metrics baseret på præferencer.

Coins icon

Budgetindstilling

• Angiv tilstrækkelige budgetter – det er vigtigt at støtte en kampagne med et tilstrækkeligt budget fra dag 1 til at vinde på dine kunders auktion for at skabe vedvarende effektivitet.

Budstrategi

Dagligt budget

Konverteringsbudgivning

Maksimér antal konverteringer

Vi anbefaler mindst 100 USD pr. dag pr. kampagne.

Målpris pr. handling

Vi anbefaler mindst 100 USD pr. dag pr. kampagne eller 20 gange din målpris pr. handling – alt efter hvilken værdi der er højest.

Værdibudgivning

Maksimér konverteringsværdi

Vi anbefaler mindst 100 USD pr. dag pr. kampagne.

Mål-ROAS

Vi anbefaler mindst 100 USD pr. dag pr. kampagne eller 20 gange din (forventet gennemsnitlig konverteringsværdi/mål-ROAS) – alt efter hvilken værdi der er højest.

Budgivning efter klik

Maksimér antal klik

Intet minimumskrav.

Tip!

Kampagner og annoncegrupper med mere end 50 konverteringer er mere effektive, så optimer dine budgetter for at maksimere konverteringsvolumen.

Meet Demand Gen: A new campaign that drives action on YouTube and Google's most immersive surfaces

Mail iconVil du gerne modtage avancerede Google Ads-tips og -opdateringer direkte i din indbakke? Tilmeld dig nyhedsbrevet med tips og tricks.