Spesifikasjoner og anbefalte fremgangsmåter for Demand Gen-kampanjer

Bildeannonser med ett bilde

Mobil

Dette er en illustrasjon av feedintegrerte enkeltbildeannonser på YouTube for mobil.

Dette er en illustrasjon av enkeltbildeannonser i YouTube Shorts, Discover og Gmail for mobil.

Datamaskin

Dette er en illustrasjon av feedintegrerte enkeltbildeannonser på YouTube for datamaskiner.

Dette er en illustrasjon av enkeltbildeannonser i Gmail for datamaskiner.

Funksjon Spesifikasjoner
Bilde Kan støtte opptil 20
  • Bilde i liggende format:
    • Størrelsen skal være 1,91:1.
    • Minstestørrelsen er 600 x 314, mens den anbefalte størrelsen er 1200 x 628.
    • Maksimal filstørrelse er 5 MB.
  • Kvadratisk bilde:
    • Minstestørrelsen er 300 x 300, mens den anbefalte størrelsen er 1200 x 1200.
    • Maksimal filstørrelse er 5 MB.
  • 4:5-bilde i stående format (valgfritt):
    • Minstestørrelsen er 480 x 600, men 960 x 1200 anbefales.
    • Maksimal filstørrelse er 5 MB.

Anbefalt fremgangsmåte: Last opp 3 bilder i hvert høyde/bredde-forhold for å få maksimal plasseringsdekning.

Merk: GIF-filtyper godtas, men bare en statisk versjon vises.

Overskrift (maks 40 tegn) Opptil 5
Beskrivelse (maks 90 tegn) Opptil 5
Bedriftsnavn (maks 25 tegn) 1 (obligatorisk)
Kvadratisk logo

Opptil 5

• 1:1 er obligatorisk.
  • Minstestørrelsen er 144 x 144, mens den anbefalte størrelsen er 1200 x 1200.
  • Maksimal filstørrelse er 150 kB.
  • Totalt 21,46 % blir beskåret (gråfarget område), slik at omtrent 5,36 % fra hvert av de fire hjørnene blir beskåret når logoen vises som en sirkel i Gmail.

An icon that represents a business logo in Google ads.

Endelig nettadresse
Handlingsfremmende oppfordring Vi anbefaler at du velger alternativet «Automatisk» fra rullegardinlisten.

Karusellannonse

Fremhev merkevaren din eller produktene dine i en rullbar bildekarusell som gjengis integrert i alle Google-feedene. Du kan fortelle en historie med bildene siden de vises i den rekkefølgen de ble lastet opp.

Tips

Test én karusellannonse med bilder i liggende format og en annen med kvadratiske bilder for å finne ut hvilket høyde/bredde-forhold som gir merkevaren de høyeste inntektene.
Merk:
  • Du kan foreløpig ikke bruke produktfeeder fra Google Merchant Center i karusellannonser.
  • Kostnaden for karusellannonser er den samme som for annonser med ett enkelt bilde (du betaler for interaksjoner eller klikk for å vise annonsen i Gmail eller for å gå til nettstedet ditt fra YouTube og Discover).
  • Hvis ett eller flere kort ikke godkjennes, merkes kolonnen for annonsestatus med «Godkjent (begrenset)». Innen 24 timer endres statusen til «Ikke godkjent». Vi er klar over problemet og regner med å løse det snart. Annonsen blir ikke vist i dette tilfellet.

Mobil

An illustration of YouTube carousel ads on mobile devices.

An illustration of YouTube, Discover, and Gmail carousel ads on mobile devices.

Datamaskin

An illustration of Gmail carousel ads on desktop devices.

Nivå Funksjon Spesifikasjoner
Annonsenivå

Overskrift (maks 40 tegn)

Ta med en overskrift som vises uansett hvilket kort brukeren ser på.

Beskrivelse (maks 90 tegn)

Last opp en beskrivelse som vises uansett hvilket kort brukeren ser på.

(Du kan ikke laste opp beskrivelser for hvert kort.)

Endelig nettadresse

Du finner den automatisk genererte synlige nettadressen i UI-et.

Bedriftsnavn (maks 25 tegn)

1 (obligatorisk)
Kortnivå Bilde

2–10 bilder

• Bilde i liggende format:
    • Størrelsen skal være 1,91:1.
    • Minstestørrelsen er 600 x 314, mens den anbefalte størrelsen er 1200 x 628.
    • Maksimal filstørrelse er 5 MB.
  • Kvadratisk bilde:
    • Minstestørrelsen er 300 x 300, mens den anbefalte størrelsen er 1200 x 1200.
    • Maksimal filstørrelse er 5 MB (støttes ikke i Discover).
  • 4:5-bilde i stående format (valgfritt):
    • Minstestørrelsen er 480 x 600, men 960 x 1200 anbefales.
    • Maksimal filstørrelse er 5 MB.

Høyde/bredde-forholdet må være det samme i alle kortene.

Overskrift (maks 40 tegn)

Skriv inn en overskrift som vises på et gitt kort (støttes ikke i Discover, som bruker overskriften på annonsenivå uansett hvilket kort som vises).

Bedriftsnavn (maks 25 tegn)

1 (obligatorisk)

Kvadratisk logo Maks 1
  • Høyde/bredde-forholdet 1:1 er obligatorisk.
  • Minstestørrelsen er 144 x 144, mens den anbefalte størrelsen er 1200 x 1200.
  • Maksimal filstørrelse er 150 kB.
  • Totalt 21,46 % blir beskåret (gråfarget område), slik at omtrent 5,36 % fra hvert av de fire hjørnene blir beskåret når logoen vises som en sirkel i Gmail.

An icon that represents a business logo in Google ads.

Endelig nettadresse Du kan oppgi en bestemt landingsside for hvert kort i Gmail og på YouTube.
Handlingsfremmende oppfordring Vi anbefaler at du velger alternativet «Automatisk» fra rullegardinlisten.
Merk: Hvis ett av kortene i karusellannonsen ikke er godkjent, vises fortsatt resten av kortene.

Videoannonser

Mobil

En illustrasjon av hvordan YouTube-videoannonser ser ut på mobilenheter.

En illustrasjon av hvordan YouTube- og Discovery-videoannonser ser ut på mobilenheter.

Datamaskin

En illustrasjon av hvordan YouTube-videoannonser ser ut på datamaskiner.

TV med nettilkobling

En illustrasjon av hvordan YouTube-videoannonser ser ut på TV-enheter med nettilkobling.

Funksjon Spesifikasjoner
Video

1–5 videoer lastet opp av annonsøren

Videolengde: minst 5 sekunder

• Shorts-videoer: maks. lengde på 1 minutt, 10–20 sekunder anbefales
  • Liggende format: ingen maks. lengde, under 3 minutter anbefales
  • Kvadrat: ingen maks. lengde, under 3 minutter anbefales

Liggende format: 16 : 9. Anbefalt størrelse for HD: 1920 x 1080

Kvadrat: 1:1 – anbefalt størrelse for HD er 1080 x 1080 piksler

Stående format: 4 : 5

Vertikalt format: 9:16 – anbefalt størrelse for HD er 1080 x 1920 piksler

Format: MPG (MPEG-2 eller MPEG-4)

Filstørrelse: ≤ 256 GB

Du finner de fullstendige spesifikasjonene i denne artikkelen.

Handlingsfremmende oppfordring Maks 10 tegn
Overskrift

Maks 40 tegn
* ulikt fra eldre videohandlingskampanjer

Brukes i in-stream-annonseformater som kan hoppes over

Lang overskrift

Maks 90 tegn

Brukes i feedintegrerte videoannonser (YouTube og Discover)

Beskrivelse

Maks 90 tegn
* ulikt fra eldre videohandlingskampanjer

Bedriftsnavn (maks. 25 tegn)

1 (obligatorisk)

YouTube-kanalnavnet brukes som standard.

Kvadratisk logo

Maks 1

• 1:1 er obligatorisk.
  • Minstestørrelsen er 144 x 144, mens den anbefalte størrelsen er 1200 x 1200.
  • Maksimal filstørrelse er 150 kB.
  • Totalt 21,46 % blir beskåret (gråfarget område), slik at omtrent 5,36 % fra hvert av de fire hjørnene blir beskåret når logoen vises som en sirkel i Gmail.

An icon that represents a business logo in Google ads.

YouTube-kanallogoen brukes som standard.

Nettstedslinker (valgfritt)

Kan vise opptil 4

Brukes i in-stream-annonseformater som kan hoppes over

Bare tilgjengelig på mobil

Standardinnstillinger for lyd og automatisk avspilling

Når videoannonsen er synlig, har annonsen disse standardinnstillingene for lyd og automatisk avspilling oppført etter plassering:

• Discover: Standard er kuttet lyd og automatisk avspilling ved wifi-tilkobling.
  • Startside-feeden på YouTube: Standard er kuttet lyd og automatisk avspilling.
  • In-stream-annonser på YouTube: Lyd slås på ved trykk, og automatisk avspilling er standard.
  • Se senere på YouTube: Lyd slås på ved trykk, og automatisk avspilling er standard.
  • YouTube Shorts: Standard er lyd på og automatisk avspilling.

Optimaliseringstips for videoer

• Fang målgruppens oppmerksomhet: Vekk interesse hos brukerne ved å presentere en problemstilling i løpet av de første 5–10 sekundene av annonsen, og vis hvordan problemet kan løses med produktet eller tjenesten du tilbyr.
  • Gjenta det du tilbyr: Gjenta den handlingsfremmende oppfordringen i kommentarsporet, eller ta den med i tekst lagt oppå videoen.

Trygge soner for videoannonser

Et bilde som viser den sikre sonen for horisontale videoannonser på YouTube på mobilenheterEt bilde som viser den sikre sonen for vertikale videoannonser på YouTube på mobilenheter

Dynamiske Shopping-produktannonser

Her vises dynamiske Demand Gen-annonseformater for feedintegrerte annonser på YouTube på mobil, inkludert Se-, Søk- og Startside-fanen.

Her vises dynamiske Demand Gen-annonseformater for feedintegrerte annonser på YouTube på mobil, inkludert Se-, Søk- og Startside-fanen.

Her vises dynamiske Demand Gen-annonseformater for feedintegrerte annonser på YouTube og YouTube Shorts på mobil.

Her vises dynamiske Demand Gen-annonseformater for Discover og Gmail på mobil.

Her vises dynamiske Demand Gen-annonseformater for Gmail tilpasset datamaskiner.

Demand Gen-produktannonser gjengis som en karusellannonse med én selger, der relevante produkter og tilbud fra Google Merchant Center-feeden vises i en rullbar annonse. Du kan legge til et introduksjonskort i produktannonsen. Du kan bare legge til ett slikt kort, som kan vises før produktfeedkortene eller som et alternativ når detaljert produktinformasjon ikke kan vises.

Finn ut mer om spesifikasjonene for Google Merchant Center-produktfeeder.

Funksjon Spesifikasjoner
Overskrift i kort GMC-feed
Beskrivelse av kort Obligatorisk, GMC-feed
Bilde på kort Obligatorisk, GMC-feed
Landingsside for kort Obligatorisk, GMC-feed
Logo GMC-feed
Bedriftsnavn GMC-feed
Introduksjonskort Valgfritt: Demand Gen-annonse i Google Ads-brukergrensesnittet
Kort tittel

Valgfritt: GMC-feed

En kort tittel som hjelper brukerne med å huske produktet ditt eller merkevaren din når de blar gjennom Demand Gen-feeder.

Livsstilsbilde

Valgfritt: GMC-feed

Et inspirerende bilde som fanger brukernes oppmerksomhet når de blar gjennom Demand Gen-feeder.

Linker til relatert innhold