Vi gjør det lettere å administrere anbefalinger som følges automatisk

13. september 2022

Mer enn noensinne er det viktig at du har muligheten til å endre medieplaner umiddelbart og flytte budsjettmidler til de beste mulighetene. Da kan anbefalinger som følges automatisk, komme til nytte: Ved å følge med på potensielle optimaliseringer og nye muligheter kan du spare tid og få mest mulig ut av det eksisterende budsjettet ditt.

Vi har imidlertid fått tilbakemeldinger på at det skulle ha vært mulig å følge disse anbefalingene på en mer fleksibel måte. Derfor lanserer vi en ny versjon av «Administrer»-fanen, der du kan utforske anbefalingspakker og finne ut mer om de ulike optimaliseringene.

Screenshot of the "Manage" tab in the Google Ads UI

For at det skal være enklere for deg å avgjøre hvilke anbefalinger som passer for bedriften din, kan du nå velge mellom to pakker med forhåndsgodkjente aktuelle anbefalingstyper:

• Administrer annonsene dine: Denne pakken inneholder grunnleggende anbefalinger om hvordan du kan gjøre de responsive søkeannonsene dine bedre, fjerne overflødige søkeord og oppgradere konverteringssporingen.
  • Skap vekst i bedriften: Med denne pakken kan du få hjelp med avanserte optimaliseringer, for eksempel hvordan du kan oppgradere søkeordene dine til fleksibelt samsvar, maksimere antallet konverteringer med automatisk budgivning og legge til butikkbesøk som konverteringsmål.

Du kan tilpasse hvilke anbefalinger som skal følges automatisk, og du kan når som helst slå dem av.

Screenshot of the "Auto-apply" section in the Google Ads UI

Som en del av denne oppdateringen kan du finne ut mer om de ulike anbefalingene direkte på «Administrer»-fanen. Du finner både beskrivelser av anbefalingene og informasjon om potensielle fordeler bedriften din kan få. I tillegg får du tilgang til et Hurtighjelp-panel med mer kontekstbaserte forklaringer og linker til flere ressurser. For at det skal bli enklere for deg å administrere anbefalinger som følges automatisk, kan du se veiledningen med anbefalte fremgangsmåter

Skrevet av Danielle Jenks, produktsjef for Google Ads