Om forbedret bildeskalering

Bilde som illustrerer oppskalering av bilder ved hjelp av Googles AI-teknologi.

Den forbedrede bildeskaleringen i Google Ads øker størrelsen på bildene i kampanjen samtidig som bildekvaliteten beholdes, slik at minimumskravene til kampanjebilder innfris. Når du bruker kvalitetsbilder i de rette størrelsene, kan du heve annonsekvaliteten og oppnå bedre resultater, målt blant annet i klikkfrekvens (CTR), konverteringsfrekvens og antallet konverteringer. Finn ut mer om annonsekvalitet

Note: Inntil videre kan de finstemte funksjonene for bildeskalering bare brukes i Performance Max-elementgrupper og responsive bannerannonser. Vi legger kanskje til flere annonsetyper senere. Finn ut mer om kravene til bilder i Performance Max og responsive bannerannonser.

Fordeler

• Oppretthold bildekvaliteten selv om du gjør bildene større, slik at du innfrir kravene.
  • Gjør bildene større uten å forlate Google Ads-plattformen.
  • Få høyere annonsekvalitet og større rekkevidde med annonsene ved å vise bilder i de rette størrelsene.

Slik fungerer forbedret bildeskalering

Bildene må skaleres til størrelser som innfrir minstekravene til kampanjebilder (kvadratiske bilder i Performance Max-kampanjer må f.eks. være på minst 300 x 300 piksler). Hvis et opplastet bilde er for lite, bruker den forbedrede funksjonen for bildeskalering i Google Ads AI til å endre størrelsen på bildet og gjøre det skarpere, slik at bildekravene innfris. Når opplastingen er fullført, blir du varslet om at bildet er oppskalert, slik at annonsen skal bli seende bra ut på alle typer enheter.

Merk: Funksjonen for oppskalering av bilder påvirker ikke filstørrelsen.

Det oppskalerte bildet lagres i ressursbiblioteket, slik at du kan bruke det senere. Bilder som ble lastet opp til ressursbiblioteket før denne funksjonen ble tilgjengelig, er per nå ikke kvalifisert for oppskalering.

Opplastede bilder som innfrir kravene til minstestørrelse i minst én av kampanjene dine, blir ikke oppskalert, og de vises ved siden av de andre elementene du har valgt, som forventet.

Linker til relatert innhold