Producten koppelen: Zapier koppelen in Doelgroepbeheer

U kunt Zapier nu koppelen in Doelgroepbeheer. Specifieker gezegd: als u doelgroepsegmenten maakt, kunt u Zapier koppelen en klantsegmenten importeren. Volg het proces om doelgroepsegmenten te openen en te maken en volg de volgende stappen om Zapier te koppelen terwijl u een nieuw segment maakt:

Opmerking: De instructies hieronder maken deel uit van het nieuwe ontwerp van de Google Ads-gebruikerservaring. Als u het vorige ontwerp wilt gebruiken, klikt u op het icoon Weergave en selecteert u Vorig ontwerp gebruiken. Als u nog steeds de vorige versie van Google Ads gebruikt, kunt u met de snelle referentiekaart of de zoekbalk in het navigatievenster bovenaan Google Ads de pagina vinden die u zoekt.
  1. Klik in uw Google Ads-account op de moersleutel Tools Icon.
  2. Klik op het dropdownmenu Gedeelde bibliotheek in het gedeeltemenu.
  3. Klik op Doelgroepbeheer.
  4. Klik op het tabblad Uw gegevenssegmenten op het blauwe plusteken en selecteer Klantenlijst.
  5. Geef een naam voor uw segment op en selecteer in het gedeelte Gegevenstype de optie Klantgegevens uploaden van gegevensplatforms.
  6. Selecteer in het gedeelte Gegevensplatform het gegevensplatform waarmee u verbinding wilt maken.
  7. Het volgende venster leidt u door het koppelingsproces. Klik op Zapier koppelen. U wordt doorgestuurd naar de Zapier-website om meer informatie op te geven over de Zapier-gebruikersinterface en prijzen.
  8. Nadat u de informatie op de Zapier-website heeft opgegeven, klikt u op Gegevensintegratie maken.