Over conversiemeting op het apparaat

Met Google-conversiemeting op het apparaat wordt het aantal waarneembare conversies uit uw iOS-app-campagnes verbeterd, terwijl de persoonsgegevens van gebruikers privé blijven. In dit artikel vindt u een overzicht van hoe de oplossing werkt en de vereisten en implementatie die u nodig heeft om deze oplossing aan te zetten.

Voordelen

• Een verbeterde zichtbaarheid van conversies maakt conversiemodellering en -rapportage nauwkeuriger voor iOS-app-campagnes.
  • De identificeerbare gegevens van gebruikers zijn beperkt tot hun apparaat.
Opmerking: Door conversies op het apparaat worden gebruikers- of apparaatgegevens van uw app alleen gekoppeld aan gegevens van derden op het apparaat van de gebruiker en worden niet vanaf het apparaat verstuurd op een manier waardoor de gebruiker kan worden geïdentificeerd.

Hoe het werkt

Met conversiemeting op het apparaat kunt u app-installaties en in-app-acties uit uw iOS-app-campagnes meten terwijl u gebruikersgegevens privé houdt. De attributie op het apparaat koppelt een gebruiker aan het door de gebruiker verstrekte e-mailadres of telefoonnummer, dat bijvoorbeeld wordt verzameld door de inlogfunctionaliteit van uw app via Google Analytics voor Firebase (GA4F). Onze conversiemethode op het apparaat beschermt de gegevens van een gebruiker door ervoor te zorgen dat er geen identificeerbare gebruikersinformatie op een identificeerbare manier vanaf het apparaat wordt gestuurd.

Vereisten

Deze functie is alleen beschikbaar via de SDK van Google Analytics voor Firebase. Als u conversiemeting op het apparaat wilt gebruiken, moet u het volgende doen:

• Integreer met de Google Analytics voor Firebase-SDK (GA4F) (versie 9.0.0 of hoger vereist voor e-mails, versie 10.13.0 of hoger voor telefoonnummers) en koppel uw Google Analytics 4-account aan uw Google Ads-account.
  • Zorg dat uw app kan worden uitgevoerd op iOS 11 of hoger.
  • Maak een app met een inlogfunctionaliteit die door gebruikers verstrekte e-mailadressen of telefoonnummers verzamelt.

Implementatie