Konfigurer rapportering om anskaffelse af nye kunder

Målet for anskaffelse af nye kunder giver dig mulighed for at optimere til anskaffelse af nye kunder i din Google Ads-kampagne. I denne artikel kan du læse om, hvordan du konfigurerer rapportering af anskaffelse af nye kunder ved hjælp af tagging, så du kan forbedre nøjagtigheden af registreringen af nye kunder i dine kampagner. Få flere oplysninger om målet for anskaffelse af nye kunder

Bemærk! Du skal først konfigurere et mål for anskaffelse af nye kunder, før du aktiverer rapportering af anskaffelse af nye kunder.

Vejledning til konfiguration af rapportering af kundeanskaffelse

Foretag installation med det globale websitetag

Bemærk! Hvis du vil bruge denne valgmulighed, skal du have konfigureret en konverteringshandling for "Køb" i Google Ads, der overholder visse specifikationer, og konfigurere kundeanskaffelse på din konto. Få flere oplysninger om målet for anskaffelse af nye kunder

Trin 1: Indsæt konverteringssporingskoden for Google-tagget på dit website

Læs Konfigurer konverteringssporing for dit website for at installere konverteringssporing med Google-tagget.

Bemærk! Det er kun konverteringssporing af købskonverteringer med budmulighed i Google Ads, der kan bruges til det nye kundekonverteringsmål. Du kan ikke spore nye kunder med Google-tagget til Floodlight eller Google Analytics.

Trin 2: Føj parameteren new_customer til dit taghændelseskodestykke

Føj følgende kundeparameter til dit hændelseskodestykke:

Parameter Værditype Beskrivelse
new_customer Boolesk værdi: True / False / [Not specified] Er det en ny kunde, der foretager en konvertering?
  • Sand: En ny kunde, der ikke har foretaget et køb inden for et bestemt tidsrum (et tidsrum på 540 dage anbefales og er indstillet som standard, men det er ikke obligatorisk).
  • Falsk: En tilbagevendende kunde, der har foretaget et køb inden for det pågældende tidsrum.
  • Ikke angivet: Hvis der er usikkerhed omkring noget (f.eks. ved brug af muligheden "Betal som gæst").

Eksempel på det globale websitetag konfigureret med ovenstående parameter:

<script type="text/javascript">

gtag('event', 'purchase', {

"send_to": "AW-CONVERSION_ID/CONVERSION_LABEL", /* PLEASE REPLACE WITH YOUR VALUE */

"new_customer": true, /* calculate dynamically, populate with true/false */

]

});

/* ]]> */

Installation med Google Tag Manager

Brug følgende vejledning til at føje parameteren new_customer til din Google Tag Manager-kode

1. Vælg konverteringstag for nye kunder.
  2. Markér afkrydsningsfeltet "Angiv data om nye kunder".
  3. Vælg datakilde (enten Datalag eller Tilpassede felter).
  4. Nedenstående variabler skal føjes til betalingssiden, for at der kan henvises til dem.
Parameter Værditype Beskrivelse
new_customer Boolesk værdi: True / False / [Not specified] Er det en ny kunde, der foretager en konvertering?
  • Sand: En ny kunde, der ikke har foretaget et køb inden for et bestemt tidsrum (et tidsrum på 540 dage anbefales og er indstillet som standard, men det er ikke obligatorisk).
  • Falsk: En tilbagevendende kunde, der har foretaget et køb inden for det pågældende tidsrum.
  • Ikke angivet: Hvis der er usikkerhed omkring noget (f.eks. ved brug af muligheden "Betal som gæst").
customer_lifetime_value Valuta

Tilskrives kundens livstidsværdi til kunden, hvilket gør konverteringen til en ny kunde?

• Sand: Hvis parameteren new_customer er markeret som "True", rapporteres valutaværdien i Google Ads.
  • Falsk: Hvis parameteren new_customer er markeret som "Falsk", rapporteres valutaværdien ikke i Google Ads.

Datalaget bruges til at opbevare data midlertidigt. Det er et struktureret format, som Tag Manager forstår, så det er nemt for dig at flytte de pågældende data fra din webside eller mobilapp til tags, triggers og andre variabler i Tag Manager.

Det er ikke nødvendigt at oprette et datalag til variabler, der kan hente oplysninger. Tag Manager-variabler kan også konfigureres, så de henter værdierne direkte fra tilpassede felter, førstepartscookies eller fra DOM. Den optimale løsning er dog, at variablerne henter oplysninger direkte fra et velorganiseret datalagsobjekt. En implementering med datalag kan minimere sandsynligheden for tab af data på grund af utilsigtede kodeændringer, tilskynde til en velorganiseret og lettilgængelig datamodel samt forenkle fejlfinding.

For hver konvertering kan du enten lade Google registrere automatisk, om en konvertering er ny, eller rapportere dette selv via konverteringstagget, hvilket giver større nøjagtighed i dine Google Ads-rapporter. Du kan også justere, hvor højt du værdisætter en ny kunde, ved at føje en brøkdel af den gennemsnitlige ordreværdi til kundens første køb.

Kundens livstidsværdi beregnes ved hjælp af den gennemsnitlige konverteringsværdi for Shopping-kampagner og dine kunders købsfrekvens. Du skal dog være opmærksom på, at du kan vælge en brøkdel for at fastlægge en værdi pr. ny kunde, som du finder passende.

Eksempel på implementering med datalag:

dataLayer.push({

"event": 'purchase',

"transaction_id": "1545c34e-691e-4726-aeda-b798df255e9c",

"affiliation": "Google online store",

"value": 23.07,

"currency": "USD",

"new_customer": true,

});

Eksempel på implementering med tilpassede felter:

<script type="text/javascript">

send_to = 'AW-CONVERSION_ID/CONVERSION_LABEL'; /* PLEASE REPLACE WITH YOUR VALUE */

transaction_id = "1545c34e-691e-4726-aeda-b798df255e9c";

affiliation = "Google online store";

value = 23.07;

currency = "USD";

new_customer = true;

</script>

Bemærk! Opret en brugerdefineret variabel i Tag Manager som reference.

Foretag installation med Firebase

Hvis du bruger Google Tag Manager i øjeblikket, kan du fortsætte med at bruge Tag Manager med Firebase til Android eller iOS. Følgende fremgangsmåde beskriver, hvordan du konfigurerer og konfiguration og bekræfter Firebase-konverteringssporing.

Trin 1: Konfigurer Firebase-konverteringssporing

1. Føj Google Analytics til din Android- eller iOS-app.
  2. Log ind på din Google Ads-konto.
  3. Knyt din Google Ads-konto til Google Analytics-appen og Firebase. Følg vejledningen i, hvordan du linker.
  4. Mål appkonverteringer fra Google Analytics-appen ved hjælp af Firebase-SDK'et. Følg vejledningen i måling af appkonverteringer med Firebase.
Bemærk! Hvis du vil måle konverteringer med Firebase, skal du bruge det nye SDK, Android 17.3 og iOS 6.2 eller nyere.

Trin 2: Verificer indstillingerne for konverteringshandlinger

Hvis du vil spore anskaffelse af nye kunder, skal du verificere, at du har konfigureret konverteringshandlingen korrekt. Vælg følgende indstillinger for konverteringshandlinger:

• Indstil kategorien "Konverteringshandling" til "Køb".
  • Indstil "Firebase-hændelse" til "Køb".
  • Sørg for, at "kilde" er lig med "Firebase".
  • Vælg "Primær konverteringshandling", så der kan angives bud for konverteringshandlingerne.

Trin 3: Føj parameteren new_customer til hændelsen purchase

Før du tilføjer parameteren new_customer, skal du opdatere hændelsen purchase. Hvis du endnu ikke har oprettet en hændelse af typen "purchase", skal du følge vejledningen til Android eller til iOS. Parameteren new_customer, der er angivet nedenfor, er obligatorisk ved sporing af anskaffelse af nye kunder ved brug af Firebase.

Parameter Værditype Beskrivelse
new_customer Boolesk værdi: True / False / [Not specified] Er det en ny kunde, der foretager en konvertering?
  • Sand: En ny kunde, der ikke har foretaget et køb inden for et bestemt tidsrum (et tidsrum på 540 dage anbefales og er indstillet som standard, men det er ikke obligatorisk).
  • Falsk: En tilbagevendende kunde, der har foretaget et køb inden for det pågældende tidsrum.
  • Ikke angivet: Hvis der er usikkerhed omkring noget (f.eks. ved brug af muligheden "Betal som gæst").

Eksempel på en Firebase-hændelse af typen ecommerce_purchase genereret af en ny kunde:

På Android-enheder:

// Prepare ecommerce bundle

Bundle ecommerceBundle = new Bundle();

// Set relevant bundle-level parameters

// New customer information. Should be calculated dynamically and populated with true/false.

ecommerceBundle.putBoolean( "new_customer", true ); // or false

ecommerceBundle.putDouble( Param.VALUE, 37.39 ); // Revenue, optional

ecommerceBundle.putString( Param.CURRENCY, "USD" ); // Optional

// Log event with ecommerce bundle

mFirebaseAnalytics.logEvent( Event.PURCHASE, ecommerceBundle );

På iOS-enheder:

// Prepare ecommerce dictionary

NSDictionary *ecommerce = @{

// New customer information. Calculate dynamically, populate with @YES/@NO.

@"new_customer" : @YES, // or @NO

// kFIRParameterValue : @75.98, // Revenue, optional.

// kFIRParameterCurrency : @"USD", // Optional.

};

// Log ecommerce_purchase event with ecommerce dictionary.

[FIRAnalytics logEventWithName:kFIREventPurchase

parameters:ecommerce];

Test konverteringer af typen "ny kunde"

Bekræft, at du bruger det globale websitetag, og at du har installeret parameteren new_customer. Hvis du har mulighed for at oprette en testordre, kan du følge nedenstående fremgangsmåde for at bekræfte, at parametrene overføres.

1. Brug Udviklerværktøjer i Chrome til at tjekke siden for at sikre kodeoptimering ved at følge denne vejledning:
  • Vælg Chrome-menuen øverst til højre i browservinduet. Vælg Værktøjer, og vælg derefter Udviklerværktøjer.
  • Højreklik på et hvilket som helst sideelement, og vælg Tjek element. Vinduet DevTools åbnes nederst i din Chrome-browser.
  1. Vælg Netværk i vinduet DevTools.
  2. Send din testordre via webbrowseren.
  3. Søg efter den anmodning, der indeholder din konvertering (søg efter "/conversion"). Forespørgselsstrengens parametre skal indeholde yderligere parametre som vist i eksemplet nedenfor:

vdnc: true where vdnc = new_customer

Test konverteringer af typen "ny kunde" med Firebase

Verificer, at du bruger Firebase, og at du har tilføjet eller tilpasset købshændelsen med parametrene for data om kurv.

Derefter kan du finde hændelser i Firebase i næsten realtid. Du kan også spore nye kundehændelser i Firebase.