Om (nylig forenklede) bannerkampanjer

Med bannerkampanjer kan du vise annonser til målgrupper som ser på innhold på YouTube, i Gmail og i Google Displaynettverk, deriblant millioner av apper og nettsteder. I tillegg gir Google AI deg kontroll, fleksibilitet og smarte innstillinger for at kampanjeresultatene skal bli enda bedre. Du kan bruke en hvilken som helst kombinasjon av både manuelle innstillinger og AI-funksjonalitet, bygget på Googles avanserte maskinlæring for reklamer, budgivning og målretting.

Når du oppretter nye bannerkampanjer, omfatter standardinnstillingene og -forslagene AI-funksjonalitet som kan bidra til bedre kampanjeresultater.

• Budgivning: Vi anbefaler deg å bruke strategier for smart budgivning basert på annonseringsmålene dine. Du kan imidlertid droppe de foreslåtte budstrategiene og heller velge budstrategier manuelt.
  • Reklamer: Som standard er bannerannonser responsive (med mindre du bruker opplastede bannerannonser). Dette betyr at du kan laste opp ulike elementer til Google Ads, og AI-løsningene fra Google fastslår den optimale kombinasjonen av elementer samt hvilken størrelse, hvilket utseende og hvilket format som er best for elementene, som dermed settes inn i det annonseformatet som forventes å oppnå de beste resultatene i de tilgjengelige annonseplassene.
  • Målretting: I optimalisert målretting brukes informasjon, for eksempel søkeord på landingssiden din, til å nå ut til nye, relevante målgrupper som sannsynligvis kommer til å utføre konverteringshandlinger. Optimalisert målretting er angitt som standard målrettingsmetode i bannerkampanjer. Hvis du ikke vil bruke optimalisert målretting, kan du bruke en annen type målretting.

Nylige oppdateringer i bannerkampanjer

• Vi ønsket å gjøre det enklere å opprette og administrere bannerkampanjer, og vi la derfor til funksjoner fra Smart-kampanjer for Displaynettverket i disse kampanjene.

Kommende endringer (fra og med 1. august 2022)

• Hvis du har en aktiv Smart-kampanje som er fjernet eller satt på pause, overfører vi den til en bannerkampanje og beholder innstillingene dine.
  • Bannerkampanjer blir den eneste typen bannerkampanje. De overførte Smart-kampanjene dine for Displaynettverket blir til bannerkampanjer.
  • Hva må du gjøre? Ingenting. Alle Smart-kampanjer for Displaynettverket i kontoen din blir overført (du trenger altså ikke gjøre noe selv). Overføringen fører ikke til noen svingninger i kampanjeresultatene.

Vanlige spørsmål

Kommer disse oppdateringene til å påvirke resultatene jeg oppnår med Smart-kampanjen min for Displaynettverket?

Nei. Verken kampanjeinnstillingene eller -resultatene påvirkes.

Hvilke innstillinger bør jeg bruke for å gjenskape Smart-kampanjer for Displaynettverket?

Hvis du vil gjenskape Smart-kampanjer for Displaynettverket, kan du bruke de anbefalte standardinnstillingene for nye kampanjer. Det betyr at du må velge den strategien for smart budgivning som er mest i tråd med behovene du har, og bruke optimalisert målretting og responsive bannerannonser.

Hva skjer med den gamle Smart-kampanjen min for Displaynettverket?

Hvis du har en aktiv Smart-kampanje som er fjernet eller satt på pause, overfører vi den til en bannerkampanje og beholder innstillingene dine.