Conversion Lift ‑mittauksen käyttöönotto

Huom. Conversion Lift ‑mittaus ei ole käytettävissä kaikilla Google Ads ‐tileillä. Jos haluat käyttää Conversion Lift ‑mittausta, ota yhteyttä Googlen asiakasedustajaan.

Conversion Lift ‑mittausta käyttämällä voit mitata, kuinka paljon konversioita, sivustokäyntejä ja muita valintoja on seurannut suoraan mainoksesi näkemisestä. Saamasi mittausdatan avulla voit muokata ja parantaa mainoksiasi ja pyrkiä näin saamaan lisää myyntiä, liidejä ja sovellusasennuksia.

Ennen kuin aloitat

Ennen kuin voit ottaa Conversion Lift ‑mittauksen käyttöön, sinun on luotava kampanja, joka voi näkyä tuetulla Google Ads ‐alustalla. Lue lisää Conversion Lift ‑mittauksessa tuetuista kampanjoista.

Conversion Lift ‑mittauksen saatavuus

Jotta voit käyttää Conversion Lift ‑mittausta, Google Ads ‐tililläsi on seurattava vähintään yhtä yhteensopivaa konversiotapahtumaa. Ehdot täyttävien kampanjoiden aikaansaama tulosparannus voidaan havaita vain, jos arvioitu konversiomäärä täyttää vähimmäisvaatimukset tuote‑ tai bränditasolla. Kaikkien tuotetta tai brändiä mittaavien aktiivisten kampanjoiden yhteenlasketulla arvioidulla konversiomäärällä ja budjetillla tulisi olla "Suuri"-arvio.

"Suuri"-arvio perustuu konversioiden arvioituun määrään, ja se tarkoittaa, että tutkimus tuottaa luotettavia tuloksia 60–90 %:n todennäköisyydellä. Tällöin havaittavissa oleva vähimmäisparannus on 2 %. Emme suosittele sellaisen tutkimuksen tekemistä, jossa havaittavissa oleva vähimmäisparannus on tätä suurempi, mutta jos haluat kuitenkin luoda sellaisen, ota yhteyttä asiakkuusvastaavaan. Emme myöskään suosittele tekemään tutkimusta, jossa havaittavissa oleva vähimmäisparannus on yli 20 %, sillä tällöin saatavuusarvio olisi "Pieni".

Parannusta ei voida taata useista syistä, ja siksi suosittelemmekin, että teet useita tutkimuksia vuoden aikana.

Jos haluat parantaa konversioiden arvioitua määrää, optimoi kampanjasi siten, että saat pienemmän CPA-hinnan tai enemmän konversioita, tai korota budjettiasi. Voit pyytää lisätietoa asiakasvastaavalta.

Ohjeet

Huom. Alla olevat ohjeet koskevat Google Adsin uutta ulkoasua. Jos haluat käyttää aiempaa ulkoasua, klikkaa Ulkoasu-kuvaketta ja valitse Käytä aiempaa ulkoasua. Jos käytät Google Adsin aiempaa versiota, etsi haluamasi sivu Ominaisuuksien sijainnit ‑artikkelin avulla tai käyttämällä Google Adsin yläreunan navigaatiopaneelissa olevaa hakukenttää.

Conversion Lift ‑mittauksen käyttöönotto YouTube-mainoksille ja TrueView Discovery ‐mainoksille

1. Klikkaa Google Ads ‑tililtäsi Tavoitteet-kuvaketta Goals Icon.
  2. Klikkaa osiovalikosta avattavaa Mittaukset-valikkoa.
  3. Klikkaa Brändimainonnan vaikutuksen mittaus.
  4. Klikkaa pluspainiketta .
  5. Valitse Conversion Lift ‑mittaus.
  6. Valitse kampanjat, joissa haluat käyttää Conversion Lift ‑mittausta.
  7. Valitse tutkimuksen alkamis- ja päättymispäivä.
  8. Tarkista oikeanpuoleisesta sarakkeesta saatavuustila, josta näet arvion siitä, kuinka todennäköisesti saat tarkkoja tuloksia mitattavista kampanjoista. Kun saatavuustila on "Suuri", tutkimuksella on parhaat mahdollisuudet onnistua.
    Voit pyrkiä saamaan "Suuri"-saatavuustilan muuttamalla kokeilun kestoa tai optimoimalla kampanjat tai budjetin.
  9. Klikkaa Tallenna.

Kampanjat voivat olla aktiivisia vain yhdessä tutkimuksessa kerrallaan. Jos kampanja ei ole valittavissa, se on luultavasti jo käytössä toisessa tutkimuksessa.

Näin näet Conversion Lift ‑mittausdatan

Conversion Lift ‑mittausdata löytyy "Brändimainonnan vaikutuksen mittaus" ‐taulukosta tuote- tai bränditasolla. Voit myös klikata tiettyä tuote- tai bränditason tutkimusta, jos haluat nähdä yksityiskohtaisempia tuloksia.

Näin voit nähdä Conversion Lift ‑mittausdatan:

1. Klikkaa sarakekuvaketta Kuva Google Ads ‐sarakekuvakkeesta.
  2. Klikkaa Muokkaa sarakkeita.
  3. Valitse Conversion Lift ‑mittaus ja klikkaa Käytä.

Aiheeseen liittyvä linkki