Google Adsin elementtikirjasto

Elementtikirjasto on Google Adsin tilitason ominaisuus, josta löydät kaikki mainoksen luomiseen tarvittavat elementit. Sen avulla voit hakea ja valita tililläsi olevia elementtejä entistä tehokkaammin mainoksia luodessasi.

Elementtikirjaston hyödyt

• Kaikki elementit samassa paikassa: Kun mainoselementit on ladattu elementtikirjastoon, löydät kaikki elementit helposti yhdestä paikasta mainoskampanjoita luodessasi.
  • Helppo käyttää: Löydät kaikki elementit elementtikirjastosta helposti hakemalla esimerkiksi nimen, tyypin tai sisällön perusteella.
  • Kätevät järjestelymahdollisuudet: Voit nimetä elementtejä haluamallasi tavalla ja järjestellä niitä kansioihin ja alakansioihin.
  • Vaivaton lataus: Voit ladata elementit nykyisiin tai uusiin kampanjoihin klikkaamalla kelluvaa toimintopainiketta .
  • Uudelleenkäytettävät elementit: Voit käyttää samoja elementtejä niin monessa mainoksessa kuin haluat ilman, että sinun tarvitsee ladata niitä joka kerta uudelleen.

Näin elementtikirjasto toimii

Elementtikirjasto on galleria, josta löydät kaikki kampanjamainoksen luomiseen tarvittavat elementit. Elementtikirjasto tukee kuvia, tekstiä, sivustolinkkejä ja YouTube-videoita.

Elementtikirjastossa voit ladata, katsoa, lajitella ja hakea kaikkia elementtejäsi, mikä tehostaa mainosten luontia. Voit säästää aikaa mainosten luonnissa ja pitää kaikki mainosaineistosi yhdenmukaisina.

Kampanjan luomisen aikana voit lisätä elementtejä mainoksiin mediavalitsimen avulla.

Lue lisää elementtikirjastoon siirtymisestä ja elementtien lisäämisestä tai poistamisesta. Voit myös siirtyä suoraan Google Adsin elementtikirjastoon.

Animaatio siitä, miten elementtejä voi lisätä elementtikirjastosta mainosryhmään

Huom. Elementtikirjasto ei tue elementtejä, joita ei voi käyttää Google Adsissa.

Tuetut elementtityypit

Elementtikirjasto tukee nyt useampia elementtityyppejä, jotka löytyvät elementtikirjastosta ja mediavalitsimesta. Uudet tyypit tallennetaan elementtikirjastoon, josta ne ovat valittavissa. Elementtikirjasto tukee nyt seuraavia elementtejä:

• Kuvat
  • Videot
  • Teksti
  • Laajennukset
    • Sivustolinkit

Muille laajennuksille lisätään tuki tulevaisuudessa.