Tekemistä-sisältöä koskevat hintakäytännöt

Käytännöt

Googlen hinnoittelukäytännön tarkoituksena on varmistaa hyvä kokemus käyttäjille, jotka näkevät hintojasi Googlessa mainosten tai maksuttomien varauslinkkien yhteydessä. Lisätietoja on Tekemistä-sisältöä ja suosittelua koskevien käytäntöjen täytäntöönpanoa ja valituksia koskevassa osiossa.

Hintojen paikkansapitävyys

Kun käyttäjä siirtyy klikkaamalla Googlesta kumppanin varaussivulle, tuotevaihtoehdon kokonaishinnan on oltava selkeästi näkyvillä varaussivulla ja sen on oltava sama kuin Googlessa näkyvä kokonaishinta. Jos tuotevaihtoehtoon ei liity rahallista maksua, Googlessa näkyy hintana "Maksuton".

Varaussivu: Kumppanin sivustolla oleva sivu, jolla käyttäjä valitsee päivämäärän ja jonka kautta hän voi (useimmissa tapauksissa) lisätä ostotietoja, kuten nimensä ja credit-korttitietonsa.

Laskeutumissivu: Sivu, jolle käyttäjä ohjataan kumppanin sivustolla, ennen kuin hän tekee mitään muuta. Joissakin tapauksissa laskeutumissivu voi olla myös varaussivu.

Valuutta

Kumppanit voivat lähettää hinnat missä tahansa valuutassa. Valuutat muunnetaan käyttäjän kieli- ja maa-asetuksen mukaisiksi, jotta vertailukelpoisuus eri palveluntarjoajien välillä voidaan varmistaa. Kumppanien on ohjattava käyttäjät laskeutumissivuille, joilla käytetään oletuksena jotakin seuraavista:

• käyttäjän suosima valuutta (Googlen ilmoituksen mukaan)
  • käyttäjän sijainnissa käytettävä oletusvaluutta
  • siinä paikassa käytettävä valuutta, jossa aktiviteetti tapahtuu.

Tuotteen keruusyötteen avulla kumppanit voivat määritellä ja rajoittaa maita, joissa heidän tuotteensa näkyvät.

Maksut ja verot

Googlelle lähetettävän hinnan tulee sisältää kaikki maksut ja verot, ja sen on vastattava lopullista maksettavaa hintaa. Tämä koskee sekä varauskumppanin keräämiä veroja ja maksuja että aktiviteetin yhteydessä kerättäviä veroja ja maksuja.

Päivämäärän ja ajankohdan valinta sekä saatavuus

Emme toistaiseksi tue päivämäärän ja ajankohdan valitsemista suoraan Googlessa listattavalle aktiviteetille. Jos nähtävyyden hinta muuttuu ajankohdan mukaan (esimerkiksi viikonpäivän tai sen mukaan, kuinka pitkä aika on kulunut ennen ostoa), sinun on varmistettava, että varaussivulla näkyvä hinta vastaa lähettämääsi hintaa. Jos hinta on viikonloppuna esimerkiksi 50 € ja arkipäivänä 40 €, voit lähettää meille kumman tahansa hinnan, kunhan varaussivulla näkyy selkeästi Googlessa listattu hinta.

Varausikkunat ovat yleensä enintään viikon pituisia ja harvoin yli neljän viikon pituisia. Syötteessä olevan hinnan ja kumppanin sivustolla näkyvän hinnan on oltava helposti tunnistettavissa, ja niiden on oltava saatavilla 30 päivän ajan käyttäjän kyselyn jälkeen. Emme salli hintoja, jotka on vaikea löytää, jotka eivät ole saatavilla varauksille 30 seuraavan päivän ajan tai joiden saatavuutta on muuten rajoitettu.

Rajoitettu saatavuus: Googlessa näkyvien hintojen tulisi vastata lippuja, jotka keskimääräinen käyttäjä löytää ja varaa. Lippuvaihtoehtoja, joiden saatavuutta on rajoitettu suhteessa nähtävyyden tai aktiviteetin saatavuuteen, ei sallita – esimerkiksi lippuja, jotka ovat saatavilla vain tiettyinä viikonpäivinä tai vilkkaimpien aikojen ulkopuolella.

Maailmanlaajuinen saatavuus

Tuotteiden tulee olla ostettavissa maailmanlaajuisesti, ellei tuotteen keruusyötteessä ole määritelty maakohtaisia rajoituksia.

Alennukset

Tällä hetkellä kaikkien lippujen on oltava tavallisia aikuisten lippuja ilman alennuksia. Vain tiettyjä käyttäjäryhmiä (esim. paikalliset asukkaat, lapset, eläkeläiset tai veteraanit) koskevat hinnat eivät ole sallittuja.

Ryhmähinnat

Ryhmän kokoon perustuvaa hinnoittelua ei tällä hetkellä tueta. Googlessa näkyvän hinnan tulee olla varaushinta yhdelle aikuiselle. Tuotteet, joihin liittyy vähimmäisryhmäkokoja, ovat sallittuja. Jos kerralla pitää ostaa useampi kuin yksi lippu, Googlelle ilmoitetun hinnan on vastattava aikuisryhmältä veloitettavaa vähimmäishintaa.

Kansallispuistot

Kansallispuistoissa veloitetaan yleensä ajoneuvon pääsymaksu. Näin on useimmissa maissa, ja se on hyvin yleistä Yhdysvalloissa. Tavallisten autojen yleisin sisääntulomaksu on lähetettävä Googlelle. Jalankulkijan, pyöräilijän tai moottoripyöräilijän pääsymaksuja ei sallita, paitsi jos jokin näistä on selvästi yleisin tai ainoa tapa päästä kansallispuistoon.

Hintarikkomukset

Google tarkistaa, ovatko kumppanien hinnat ja verkkosivustot hinnoittelukäytäntöjen mukaisia. Ongelmat vaikuttavat negatiivisesti tuotteen sijoitteluun ja osallistumiseen Tekemistä-ominaisuudessa. Tämä voi puolestaan vaikuttaa mainontakuluihin ja sijoittumiseen huutokaupassa ja estää listausten näkymisen. Jos kyseessä on vakava ongelma, kumppani voidaan jäädyttää alustalla.

Jos käytät kolmannen osapuolen alustaa, osa näistä ohjeista ei välttämättä koske sinua. Saat ohjeet ongelman ratkaisemiseen tai tehtävän suorittamiseen kolmannen osapuolen alustalta. Lue, miten voit saada tukea, jos käytät Googlen ulkopuolista alustaa.