Consells d'optimització per a les campanyes Màxim rendiment per a tots els tipus d'empresa

La nostra eina de resolució de problemes guiada us pot ajudar a identificar, explicar i intentar resoldre les causes potencials de les fluctuacions inesperades en la despesa de les campanyes Màxim rendiment.

Les campanyes Màxim rendiment utilitzen la intel·ligència artificial (IA) per ajudar-vos a generar més conversions i valor mitjançant les ofertes, la segmentació, les creativitats i l'atribució. S'han dissenyat per oferir un bon rendiment en una gran varietat d'objectius de màrqueting i de canals de comunicació. Per això, us recomanem que seguiu les pràctiques recomanades que s'enumeren tot seguit a fi de configurar les campanyes Màxim rendiment per obtenir resultats òptims.

Aquest article explica les pràctiques recomanades per a tots els tipus d'empresa.

Per obtenir més pràctiques recomanades, consulteu:

Pràctiques recomanades per a tots els tipus d'empresa

• Durada de les campanyes: publiqueu les campanyes durant almenys 6 setmanes per permetre que l'algoritme d'aprenentatge automàtic arrenqui i disposi de prou dades per comparar el rendiment.
  • Senyal de públic: Màxim rendiment funciona amb aprenentatge automàtic. Utilitzeu llistes de públics rellevants com a senyals per accelerar l'arrencada de l'aprenentatge automàtic i millorar els resultats de la campanya. Utilitzeu com a senyals les llistes de remàrqueting, els públics personalitzats per intenció, la segmentació per llista de clients i els segments similars.
  • Recursos: utilitzeu tants recursos com sigui possible. Afegiu com a mínim 20 recursos de text (15 títols i 5 descripcions), com a mínim 7 recursos d'imatge (3 imatges horitzontals, 3 imatges quadrades i 1 imatge vertical) i almenys 1 recurs de vídeo (vostre propi o bé creat amb l'eina Video Creation durant la configuració de la campanya) al grup de recursos. Obteniu més informació sobre com podeu crear un grup de recursos.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Achieve your advertising goals today!

Attend our Performance Max Masterclass, a livestream workshop session bringing together industry and Google ads PMax experts.

Register now