Funcions per crear campanyes eficaces

Imatge destacada sobre com es pot crear una campanya eficaç.

Nota: les funcions noves descrites en aquest article es llançaran en moments diferents segons el tipus de campanya. Si alguna d'aquestes funcions no està disponible per al vostre tipus de campanya, vol dir que encara no se n'ha fet el llançament, però que es farà aviat.

A més, a mesura que Google continua millorant l'experiència d'incorporació, el flux de treball pot variar lleugerament per als usuaris nous i per als comptes de Google Ads existents. Aquesta pàgina s'actualitzarà amb més informació el 2023.

Optimitzeu la campanya mentre la creeu.

Icona de menú de navegació

Menú de navegació de la campanya: navegueu fàcilment entre els diferents passos i obteniu una visió integral del vostre progrés. En aquest menú s'hi destaquen advertiments en funció de la segmentació, les ofertes, el pressupost, les creativitats i altres opcions de configuració que hàgiu seleccionat.

Icona de comprovacions d'estat

Comprovacions de l'estat de la campanya: quan creeu una campanya, és possible que rebeu indicacions útils en funció de opcions que hàgiu seleccionat. Aquestes comprovacions d'estat poden indicar problemes que poden comportar una disminució del rendiment o que poden ser prou significatius per impedir-vos publicar anuncis.

Icona de previsions

Previsions de la campanya: es mostren al tauler de la dreta i proporcionen estimacions de rendiment basades en la segmentació, les ofertes, el pressupost, les creativitats i altres opcions de configuració que hàgiu seleccionat.

icona de revisió de la campanya

Revisió de la campanya: a la pàgina "Revisa", teniu l'oportunitat de revisar totes les opcions de configuració seleccionades. Pot ser que s'hi mostrin notificacions sobre problemes que heu de resoldre per tal de poder enviar la campanya.

icona d'esborranys de campanya

Esborranys de la campanya: les campanyes que encara s'estiguin creant es desaran com a esborranys. Podeu passar de l'esborrany d'una campanya a la publicació d'anuncis en qualsevol moment, sempre que s'hagin solucionat els problemes relacionats amb la configuració de la campanya.
  Sobre la vostra empresa: en el cas dels comptes de Google Ads nous, Google pot demanar per endavant informació de la vostra empresa, abans de la creació de campanyes, com ara el nom i l'URL de l'empresa. Aquesta informació s'utilitzarà per guiar-vos al llarg del flux de treball automatitzat i garantir que podeu començar a utilitzar Google Ads ràpidament.

Menú de navegació de la campanya

Utilitzeu el menú de navegació de la campanya per navegar fàcilment entre els diferents passos i obtenir una visió integral del vostre progrés. En aquest menú s'hi destaquen indicacions en funció de la segmentació, les ofertes, el pressupost, les creativitats i altres opcions de configuració que hàgiu seleccionat.

Comprovacions de l'estat de la campanya

A mesura que creeu la campanya, rebreu indicacions útils en funció de la segmentació, de les ofertes, del pressupost i d'altres opcions de configuració que hàgiu seleccionat. Aquestes indicacions us poden ajudar a optimitzar el rendiment de la campanya i a garantir que es pugui difondre.

Comprovacions d'estat que poden tenir un impacte en la campanya:

1. És possible que el potencial de conversió estigui limitat per les seleccions de pressupost actuals (en versió beta)

Aquesta imatge mostra una recomanació de comprovació d'estat relacionada amb les conversions limitades a Google Ads.

Alguns anunciants poden rebre una nota com aquesta, amb xifres específiques aplicables a la seva campanya, la qual cosa significa que preveiem que un augment del pressupost pot generar un millor rendiment de la campanya, mentre que el cost per conversió objectiu pot mantenir-se sense canvis. Fem aquesta predicció fent servir informació com ara la configuració actual de la campanya i l'historial de conversions.

Acció que cal dur a terme: augmenteu el pressupost per ampliar l'abast de públic i augmentar les conversions. La nota especificarà l'augment del pressupost que pot generar un nombre més gran de conversions.

2. La segmentació per públic té un abast massa restringit

Aquesta imatge mostra una recomanació de comprovació d'estat relacionada amb la segmentació per públic restringida a Google Ads.

Si veieu aquesta nota, és perquè la vostra configuració de segmentació té un abast tan restringit que només hi ha un nombre limitat de clients potencials que poden descobrir els vostres anuncis.

Acció que cal dur a terme: activeu la segmentació optimitzada per arribar sense problemes a públics nous i rellevants amb més probabilitats de fer una conversió en funció dels vostres objectius publicitaris. També podeu treure i editar algunes de les seleccions de segmentació per públic.

3. Les ofertes i altres opcions de configuració us estan impedint maximitzar el pressupost que heu definit

Les comprovacions d'estat que us recorden que definiu ofertes i segmentació per públic que milloren l'ús del vostre pressupost poden ser:

Aquesta imatge mostra una recomanació de comprovació d'estat per maximitzar el pressupost amb la segmentació optimitzada a Google Ads.
Aquesta imatge mostra una recomanació de comprovació d'estat per maximitzar el pressupost amb un augment de l'oferta a Google Ads.

Acció que cal dur a terme: incrementeu l'oferta per treure més profit del vostre pressupost (la nota especificarà una oferta que podria maximitzar el vostre pressupost concret) i activeu la segmentació optimitzada perquè arribi sense problemes a públics nous i rellevants amb més probabilitats de fer una conversió d'acord amb els vostres objectius publicitaris. És possible que també se us suggereixi que utilitzeu l'estratègia d'ofertes Maximització de conversions en comptes de l'estratègia d'ofertes que utilitzeu actualment.

Previsions de la campanya

Representation of forecast user interface that emphasizes Available weekly impressions and Estimated weekly performance

Les previsions de la campanya mostren estimacions de rendiment basades en el pressupost que assigneu i en la segmentació, les ofertes i altres opcions de configuració que seleccioneu durant la creació de la campanya. Les previsions es mostren a la columna de l'extrem dret i s'actualitzen a mesura que avanceu en la creació de la campanya.

Les estimacions han de reflectir els vostres objectius publicitaris. Si no ho fan, us recomanem que actualitzeu la segmentació, el pressupost, les ofertes i altres opcions de configuració de la campanya per tal que s'ajusti millor als vostres objectius.

Revisió de la campanya

A la pàgina "Revisa", teniu l'oportunitat de revisar totes les opcions de configuració seleccionades.

Podeu corregir els problemes potencials fent clic a Corregeix-ho.

Nota: si s'indica que hi ha un problema que impedeix publicar la campanya, no podreu publicar-la fins que el resolgueu.

Esborranys de campanya

Les campanyes que encara s'estiguin creant es desaran com a esborranys. Podeu passar de l'esborrany d'una campanya a la publicació d'anuncis en qualsevol moment, sempre que s'hagin solucionat els problemes relacionats amb la configuració de la campanya.

Quan creeu una campanya, tindreu l'opció de seleccionar un esborrany existent o començar sense fer-ne servir cap.

Instruccions:

1. Inicieu la sessió a Google Ads.
  2. A la visualització predeterminada "Visió general", feu clic al botó Campanyes noves.
  3. Seleccioneu Reprèn l'esborrany de la campanya.
  4. Al menú d'esborranys, feu clic a l'esborrany que voleu reprendre o publicar.

Determineu què diuen altres usuaris sobre les funcions noves

Uneix-me a les converses de la comunitat de Google Ads

Tanca la cerca
Aplicacions de Google