Funcions per crear campanyes eficaces

Imatge destacada sobre com es pot crear una campanya eficaç.

Nota: les funcions noves descrites en aquest article es llançaran en moments diferents segons el tipus de campanya. Si alguna d'aquestes funcions no està disponible per al vostre tipus de campanya, vol dir que encara no se n'ha fet el llançament, però que es farà aviat.

Optimitzeu la campanya mentre la creeu.

Icona de menú de navegació

Menú de navegació de la campanya: navegueu fàcilment entre els diferents passos i obteniu una visió integral del vostre progrés. En aquest menú es mostren advertiments de manera destacada en funció de la segmentació, les ofertes, el pressupost, les creativitats i altres opcions de configuració que hàgiu seleccionat.

Icona de previsions

Previsions de la campanya: es mostren al tauler de la dreta i proporcionen estimacions de rendiment basades en la segmentació, les ofertes, el pressupost, les creativitats i altres opcions de configuració que hàgiu seleccionat.

icona de revisió de la campanya

Revisió de la campanya: a la pàgina "Revisa" podeu revisar totes les opcions de configuració seleccionades. En aquesta pàgina pot ser que es mostrin notificacions sobre modificacions que heu de fer per tal de poder enviar la campanya.

Menú de navegació de la campanya

Utilitzeu el menú de navegació de la campanya per navegar fàcilment entre els diferents passos i obtenir una visió integral del vostre progrés. En aquest menú es mostren recomanacions de manera destacada en funció de la segmentació, les ofertes, el pressupost i altres opcions de configuració que hàgiu seleccionat.

Previsions de la campanya

Representation of forecast user interface that emphasizes Available weekly impressions and Estimated weekly performance

Les previsions de la campanya mostren estimacions de rendiment basades en el pressupost que assigneu i en la segmentació, les ofertes i altres opcions de configuració que seleccioneu durant la creació de la campanya. Les previsions es mostren a la columna de l'extrem dret i s'actualitzen a mesura que avanceu en la creació de la campanya.

Les estimacions han de reflectir els vostres objectius publicitaris. Si no ho fan, us recomanem que modifiqueu la segmentació, el pressupost, les ofertes i altres opcions de configuració de la campanya per tal que s'ajusti millor als vostres objectius.

Revisió de la campanya

A la pàgina "Revisa", podeu revisar totes les opcions de configuració seleccionades.

Podeu corregir els problemes potencials fent clic a Corregeix-ho.

Nota: si s'indica que hi ha un problema que impedeix publicar la campanya, no podreu publicar-la fins que el resolgueu.

Ha estat útil?
Com ho podem millorar?

Necessites més ajuda?

Inicia la sessió per obtenir opcions d'assistència addicionals que et permetin resoldre el problema ràpidament