Resultaterne af udvidede konverteringer

Udvidede konverteringer er en funktion, der kan gøre målingen af konverteringer mere præcis. Denne funktion supplerer dine eksisterende konverteringstags ved at sende hashkrypterede førstepartskonverteringsdata fra dit website på en måde, der sikrer beskyttelse af personlige oplysninger.

Vi har foretaget en række opdateringer for at give dig et bedre overblik over effekten af udvidede konverteringer i forbindelse med din rapportering. Du kan nu se effekten af dine udvidede konverteringer med de nye resultater på siden Konverteringsoversigt i Google Ads.

Denne artikel forklarer nogle af fordelene ved at bruge udvidede konverteringer. Hvis du ikke allerede har gjort det, kan du konfigurere udvidede konverteringer manuelt med Google Tag Manager eller konfigurere udvidede konverteringer manuelt med det globale websitetag.

Hvad du kan se, når du har konfigureret udvidede konverteringer

En ny status i konverteringskolonnen "Status"

Et par dage efter at du har konfigureret udvidede konverteringer, vises teksten "Registrerer (behandler udvidede konverteringer)" i kolonnen "Status". Det betyder, at vi i øjeblikket er i gang med at behandle dine data for udvidede konverteringer og giver dig besked, når de er integreret i din konverteringshandling.

Det kan i øjeblikket tage op til 75 dage at træne udvidede konverteringer, før du begynder at se effekten i din rapportering. I mellemtiden vil din konverteringssporing stadig fungere som normalt, og når træningen er færdig, vil dine konverteringsdata også være inkluderet i dine rapporter.

Kort med effekten af udvidede konverteringer

Efter indlæringsperioden for udvidede konverteringer inkluderes de i din rapportering, og der står "Registrerer (udvidede konverteringer)" i konverteringskolonnen "Status" for den pågældende konverteringshandling. Det betyder, at vi er begyndt at bruge data om udvidede konverteringer i rapporteringen for din konverteringshandling. Hvis du holder markøren over statussen, kan du se den dato, hvor udvidede konverteringer begyndte at blive inkluderet i dine rapporter, og effekten af de rapporterede konverteringer for denne konverteringshandling. Vi oplyser dig om kampagnetypen og procentdelen af rapporterede konverteringer.

Du kan kun se dette kort i 30 dage, efter at du er kvalificeret til at se effekten på dine rapporterede konverteringer. Derefter skifter status til "Registrerer konverteringer", og hvis du holder markøren over statussen, får du vist et kort, der forklarer, at funktionen til udvidede konverteringer registreres, men ikke længere vises.

Bemærk! Når dine konverteringsdata for udvidede konverteringer er klar til at blive integreret i din konverteringshandling, giver vi dig besked med en underretning Meddelelser.