Corregir problemes relacionats amb les campanyes Màxim rendiment

Si teniu una campanya Màxim rendiment que no assoleix el rendiment previst, pot ser que tingui problemes concrets amb els anuncis, les ofertes, la segmentació, el seguiment de conversions o la configuració de la campanya. Aquest article us ajudarà a resoldre els problemes de la campanya en els casos següents:

Passos per a la resolució de problemes

La campanya no està publicada

Per assegurar-vos que la campanya s'hagi llançat i es pugui difondre, en primer lloc heu de comprovar que estigui publicada.

1. Feu clic a Campanyes i cerqueu la campanya Màxim rendiment.
  2. Comproveu que tingui l'estat "Apte". Si l'estat és "En pausa", podeu utilitzar la icona de pausa Pause icon for ad campaigns per seleccionar "Activat".
  3. Comproveu que la campanya s'hagi tornat a iniciar.

L'automatització està avaluant les dades

Les campanyes Màxim rendiment funcionen amb models d'aprenentatge automàtic. Aquests models s'entrenen i s'adapten a partir de les dades que els proporcioneu mitjançant els senyals de públic i les dades de rendiment de la campanya i del compte. Això vol dir que l'optimització del rendiment pot tardar una mica. Normalment, aquest procés d'aprenentatge dura entre una i dues setmanes. Un informe de rendiment baix pot indicar que el model encara està aprenent. Si al cap de dues setmanes la campanya continua tenint un rendiment inferior a l'esperat, contacteu amb el servei d'assistència per resoldre el problema.

Els grups de recursos estan en procés de revisió (problemes amb les polítiques)

Perquè els anuncis es puguin difondre, primer s'han de sotmetre a una revisió de compliment de les polítiques per comprovar que s'ajustin a les polítiques de Google Ads. Les campanyes Màxim rendiment han de complir totes les polítiques de Google Ads. Si els vostres recursos no s'ajusten a aquestes polítiques, és possible que es restringeixi la difusió del vostre grup de recursos en algunes xarxes, cosa que afectarà el rendiment de la campanya. Si el vostre anunci està en procés de revisió durant més de dos dies laborables complets, contacteu amb nosaltres per obtenir més informació.

Per comprovar i editar l'estat del vostre grup de recursos o apel·lar contra una decisió:

1. Inicieu la sessió al compte de Google Ads.
  2. Aneu al menú de navegació i feu clic a Totes les campanyes.
  3. A la llista de campanyes, seleccioneu Campanya Màxim rendiment.
  4. Feu clic al nom de la campanya.
  5. Al menú de pàgines, feu clic a la pestanya Grups de recursos.
  6. Comproveu l'estat del grup de recursos per assegurar-vos que no estigui en procés de revisió o que no hi hagi altres problemes relacionats amb les polítiques.
  7. Si l'estat és "Rebutjat" o "Aprovat (amb limitacions)", passeu el cursor per sobre de l'estat a fi d'esbrinar quins són els problemes concrets relacionats amb les polítiques. Si enteneu la infracció, podeu fer clic a Edita els recursos per corregir el problema.
  8. Si creieu que els vostres recursos s'han rebutjat per error, podeu apel·lar contra aquesta decisió seguint aquests passos:
    1. Navegueu fins a la pàgina "Grups de recursos".
    2. Passeu el cursor per sobre de l'estat d'un grup de recursos "Rebutjat" o "Aprovat (limitat)".
    3. Feu clic a Apel·la i seleccioneu el motiu pel qual creieu que es va rebutjar per error.
  9. Si voleu veure l'estat d'aprovació per recurs, podeu fer el següent:
    1. Navegueu fins a la pàgina "Grups de recursos".
    2. Feu clic a Mostra els detalls. Podeu veure l'estat d'aprovació de conformitat amb les polítiques a la columna "Estat".
    3. En el cas dels recursos que tinguin l'estat "Rebutjat" o "Aprovat (amb limitacions)", seguiu els passos que s'enumeren al pas 8.

Cada vegada que feu modificacions al grup de recursos, els recursos nous hauran de tornar a passar pel procés de revisió perquè puguin començar a publicar-se.

Obteniu més informació sobre la política de Google Ads, els requisits dels anuncis de text, els requisits dels anuncis de vídeo, les polítiques de publicitat personalitzada, els requisits dels anuncis d'imatge i els requisits de qualitat d'imatge.

La segmentació per ubicació és restrictiva

Si la segmentació per ubicació de la vostra campanya és massa restrictiva (per exemple, si s'orienta a grups d'usuaris que es troben en un radi de tres quilòmetres d'un codi postal concret), és possible que no es difongui. Plantegeu-vos ampliar el vostre objectiu geogràfic per veure si així la campanya es pot difondre. Més informació sobre la segmentació per ubicació

El pressupost és massa baix

Assegureu-vos que el pressupost sigui prou alt per obtenir el màxim abast de la campanya Màxim rendiment. Generalment, el pressupost d'aquesta campanya ha de coincidir amb el d'altres campanyes de rendiment del vostre compte basades en el rendiment que funcionin bé. Si el pressupost és baix en comparació amb el cost per conversió mitjà habitual, és possible que vegeu una intensificació més lenta, ja que hi haurà menys conversions cada dia.

Cal millorar la qualitat dels contactes

Les campanyes Màxim rendiment s'optimitzen segons la vostra estratègia d'oferta, el rendiment de la campanya en qüestió i el rendiment d'altres campanyes del compte. Si veieu contactes de baixa qualitat a la campanya, pot ser que hàgiu de proporcionar al sistema informació sobre les característiques d'un contacte de bona qualitat, a fi que la campanya pugui optimitzar-se en conseqüència.

Fer ús de la importació de conversions fora de línia (OCI) per millorar la qualitat dels contactes

Si veieu contactes de baixa qualitat, el primer pas per millorar-los és fer ús de l'OCI com a dades de conversió procedents d'esdeveniments fora de línia per generar una bona optimització mitjançant l'automatització. Aquí teniu alguns consells per utilitzar l'OCI:

• Si utilitzeu el formulari de contactes de Google, els identificadors de clic de Google (GCLID) han d'estar disponibles mitjançant la baixada en format CSV. També podeu exportar-los a un sistema de gestió de la relació amb els clients (CRM) i, tot seguit, tornar-los a importar a Google Ads.
  • Zapier es pot connectar als sistemes de CRM existents (per exemple, Salesforce) per ajudar-vos amb la importació sense connexió a Google Ads.
  • L'OCI sense GCLID estarà disponible en versió beta el tercer trimestre i inclourà la integració amb un formulari de contactes que activarà de manera selectiva una conversió menor o bé assignarà valors per verificar millor la qualitat dels contactes més enllà de l'enviament del formulari.

Utilitzar regles de valor de conversió

Si no podeu fer ús de l'OCI ni optimitzar les conversions fora de línia, podeu fer ús de les regles de valor de conversió per assignar valors a tipus específics de clients, en funció de la probabilitat que tinguin de fer conversions cap al resultat comercial desitjat (per exemple, la venda final). Les regles de valor de conversió es poden definir per ubicació de l'usuari, per dispositiu o per públic.

Per exemple, si els contactes procedents de dispositius mòbils tenen menys probabilitats de fer una conversió (per exemple, la venda final), podeu assignar-los un valor més baix. De la mateixa manera, si creieu que els contactes de determinats públics, com ara els visitants del lloc web, tenen més probabilitats de fer una conversió, podeu assignar-los un valor més alt.

Tingueu present que les regles de valor de conversió només són compatibles amb un valor de conversió màxim o amb les campanyes de retorn objectiu de la inversió en publicitat (ROAS objectiu). Obteniu més informació sobre els valors de conversió i sobre com podeu definir els valors de conversió.

Utilitzar preguntes de qualificació als formularis de contactes

• Si utilitzeu el formulari de contactes de Google, seleccioneu preguntes de qualificació que us ajudin a qualificar el contacte abans que aquest enviï el formulari. Tingueu present que aquesta acció pot comportar un increment del cost per contacte (CPL).
  • El formulari de contactes de Google ofereix un conjunt predefinit o preaprovat de més de 70 preguntes de qualificació. Al llarg del primer trimestre de 2022, esperem augmentar aquesta xifra per cobrir una gamma més àmplia de preguntes.

Utilitzar senyals menors als formularis web

Aquí teniu alguns exemples de senyals basats en la vostra acció de conversió:

• [Lloc web] Temps invertit al lloc web o percentatge de rebots
  • [Lloc] Pàgines visitades en la durada de la sessió
  • [Formulari] Longitud de la resposta de format lliure

Introduir traves al formulari web

Afegiu traves als formularis web per verificar encara millor la qualitat dels contactes. Per exemple:

• Utilitzeu un captcha per evitar els contactes brossa.
  • Implementeu formularis més llargs, preguntes concretes o text de format lliure.

En el cas dels anunciants amb un feed de Merchant Center

Per resoldre problemes relatius a campanyes amb un feed de Merchant Center, tingueu presents aquests recordatoris:

• Les campanyes Màxim rendiment tenen prioritat sobre les campanyes de compres existents que publiquen els mateixos productes al mateix compte de Google Ads. Per tant, quan comenceu a publicar una campanya Màxim rendiment, pot ser que la despesa de les campanyes de compres disminueixi (fins i tot encara que la campanya Màxim rendiment tingui un pressupost inferior a la de compres), i que la campanya Màxim rendiment s'intensifiqui.
  • Per minimitzar l'impacte en el rendiment, recomanem als anunciants que, per a les campanyes Màxim rendiment, defineixin pressupostos semblants als de les campanyes de compres existents per als mateixos productes.
  • Les campanyes Màxim rendiment poden tardar entre 2 i 3 dies a intensificar-se. Un cop la campanya Màxim rendiment estigui en funcionament, heu de posar en pausa la campanya de compres. Si totes dues campanyes es continuen publicant alhora, és possible que la campanya de compres segueixi generant despeses en algunes superfícies i no permeti la plena optimització de la campanya Màxim rendiment.
  • Directrius per a la configuració del grup de fitxes: a l'hora de configurar grups de recursos per a una campanya Màxim rendiment de comerç al detall, us recomanem que els productes inclosos a la segmentació entre grups de recursos no se superposin (és a dir, el grup de recursos 1 i el grup de recursos 2 no han de segmentar-se pels productes A-Z; el grup de recursos 1 només ha de segmentar-se pels productes A-L i el grup de recursos 2, només pels productes M-Z).

Pàgines de destinació inadequades o no intencionades

Si heu observat que els vostres anuncis difonen pàgines de destinació que no teníeu intenció d'incloure a la campanya, pot ser perquè l'expansió d'URL final està activada. Més informació sobre l'expansió d'URL final amb Màxim rendiment

Ha estat útil?
Com ho podem millorar?

Necessites més ajuda?

Inicia la sessió per obtenir opcions d'assistència addicionals que et permetin resoldre el problema ràpidament