Om automatisk oprettede aktiver i Performance Max-kampagner

Bemærk! I denne artikel giver vi dig en oversigt over automatisk oprettede aktiver. Hvis du vil have en vejledning i, hvordan du administrerer, ændrer eller fjerner automatisk oprettede aktiver, kan du klikke her.

Performance Max er en målbaseret kampagnetype, der giver dig mulighed for at få adgang til din Google Ads-beholdning fra en enkelt kampagne. For at gøre det nemt at konfigurere kan du aktivere automatisk oprettede aktiver i dine kampagneindstillinger. Denne funktion giver Google mulighed for at organisere tekst til overskrifter og beskrivelser fra dine landingssider og vise dem i dine annoncer, hvis det forventes at kunne øge effektiviteten.

I denne artikel kan du læse om, hvordan du bruger automatisk oprettede aktiver i dine aktuelle Performance Max-kampagner. Hvis du vil have flere oplysninger om eller bruge automatisk oprettede aktiver uden for dine Performance Max-kampagner, kan du gå til Om automatisk oprettede aktiver.

På denne side kan du læse om følgende:

Om automatisk oprettede aktiver

Bemærk! Automatisk oprettede aktiver er som standard slået til. Hvis du vil deaktivere disse aktiver, skal du fjerne markeringen i afkrydsningsfeltet under konfigurationen eller i indstillingerne for din kampagne.

Hvis det er nødvendigt, kan Google automatisk generere en dynamisk overskrift, en beskrivelse eller yderligere tekstaktiver, der matcher indholdet på din landingsside. Disse automatisk oprettede aktiver hjælper dig med at nå ud til potentielle kunder baseret på deres søgeforespørgsler og hensigt. Når denne indstilling er aktiveret, bruger Google kunstig intelligens til at oprette beskrivelser, overskrifter og yderligere tekstaktiver fra din landingsside, dit domæne og eksisterende annoncer og aktiver til annoncemateriale. Vi anbefaler, at denne indstilling forbliver aktiveret for at optimere kampagneeffektiviteten.

Automatisk oprettede aktiver vises nu også i rapporter om aktiver for aktivgrupper for Performance Max-kampagner. De kan identificeres via betegnelsen "Automatisk oprettet" i kolonnen "Kilde". Automatisk oprettede aktiver rapporteres på siden "Aktiv" for en aktivgruppe samt i kombinationsrapporten. Få flere oplysninger om rapportering af aktiver i Performance Max-kampagner.

Tekstaktiver

Hvis du bruger denne indstilling, betyder det, at din kampagne muligvis bruger indhold fra din landingsside, dit domæne og de angivne aktiver til at tilpasse annoncer, når det forventes at kunne øge effektiviteten. Vi anbefaler, at du lader denne indstilling forblive aktiveret.

Endelig webadresse

Hvis du aktiverer denne indstilling, får din kampagne mulighed for at erstatte din endelige webadresse med en mere relevant landingsside fra domænet med den endelige webadresse baseret på brugerens søgehensigt. Vi anbefaler, at du lader denne indstilling forblive aktiveret. Få flere oplysninger om udvidelse med endelig webadresse i Performance Max-kampagner

Ekskludering af webadresser

Hvis du har sider, der ikke skal sendes trafik til, kan du bruge regler for webadresseekskludering eller webadresseparametre. Hvis du f.eks. ikke vil have, at kunderne bliver ledt videre til ikke-kommercielle sider eller sektioner på dit website, kan du ekskludere disse sider ved at ekskludere webadresser. Få flere oplysninger om ekskludering af webadresser i Performance Max-kampagner.

For annoncører med et Merchant Center-feed

Når det gælder Performance Max-kampagner med et tilknyttet Merchant Center-feed, kan der blive vist annoncer med en webadresse, som er angivet i kampagnen (en endelig webadresse), eller for et produkt, som er inkluderet i kampagnen via den tilknyttede Google Merchant Center-konto.

Bemærk! Automatisk oprettede aktiver kan ikke anvendes på Shopping-annoncer.
  • Hvis automatisk oprettede aktiver er aktiveret: Søgeannoncer kan blive vist på andre webadresser end det angivne domæne med den endelige webadresse. Shopping-annoncer viser muligvis optimerede titler baseret på brugerforespørgslen samt produktwebadresser og produkttitler fra Google Merchant Center.
  • Hvis automatisk oprettede aktiver er slået fra: Søgeannoncer vises kun på den endelige webadresse. Shopping-annoncer viser muligvis produktwebadresser og produkttitler fra Google Merchant Center. Få flere oplysninger om optimerede titler.