Opbyg en aktivgruppe

En aktivgruppe består af de billeder, logoer, overskrifter, beskrivelser, videoer og målgruppesignaler, du tilføjer, når du opretter en kampagne af typen "Maksimal effektivitet". Disse aktiver kombineres automatisk, alt efter hvilken Google-annoncekanal din annonce vises på (f.eks. YouTube, Gmail eller Søgning). Du kan bruge værktøjet til forhåndsvisning af annoncer til at se de mulige kombinationer af aktiver til annoncemateriale.

Bemærk! Annoncører med et Merchant Center-feed behøver ikke at angive yderligere aktiver til annoncemateriale for at lancere en kampagne af typen "Maksimal effektivitet". Vi anbefaler dog, at du angiver aktiver til annoncemateriale, så din kampagne kan vises maksimalt på flere platforme og opnå de bedst mulige resultater. Annoncer genereres automatisk på dine vegne, hvis det er muligt.

UI representation of a Performance MAX asset create

Husk!

Et aktiv i en aktivgruppe kan kombineres med andre aktiver fra samme gruppe og oprette annoncer, der vises på Google Søgning, Google Maps, Displaynetværket, YouTube, Gmail, Discover-feedet og Google-partnerwebsites. Annoncører kan oprette flere aktivgrupper pr. kampagne, når deres første aktivgruppe er oprettet, og kampagnen er lanceret.

Vejledning

Tilføj aktiver

Start din aktivgruppe ved at tilføje overskrifter, billeder og videoer, der har relation til et enkelt tema eller en enkelt målgruppe. Maksimal effektivitet samler automatisk disse aktiver i alle annonceformater, der er relevante for dit mål, og viser de mest relevante annoncematerialer i hver annonce.

1. Tilføj et navn på aktivgruppen, så du kan identificere temaet for din aktivgruppe. Du kun kan oprette én aktivgruppe, før du udgiver din kampagne, men kan du tilføje yderligere aktivgrupper senere.
  2. Føj tekst, billeder og videoer til din aktivgruppe ved at overholde nedenstående krav:

Text specifications

Text specifications for text headlines, 30 character maximum Text specifications for long headlines, 90 characters are the maximum.
Recommended Add 1 final URL  Recommended Add up to 5 headlines  Recommended Add up to 5 long headlines
Text specifications for descriptions: 90 characters maximum
Recommended Add up to 4 descriptions Recommended Add 1 business name Recommended Add 1 call-to-action
  Text specifications for Display URL path, 15 characters maximum
   Recommended Add up to 2 display URL paths

Image specifications

Performance Max image specifications for square image–for store visits–are 1:1 ratio, and either 1200 by 1200 pixels (recommended) or 300 by 300 pixels.

Recommended Tilføj tre billeder i liggende format

Den maksimale filstørrelse er 5120 kB

Understøttes også kun til visning i billedsøgningstilstand

Recommended Tilføj tre billeder i kvadratisk format

Den maksimale filstørrelse er 5120 kB

Bemærk! Billeder, der ikke opfylder dette billedformat, kan uploades og beskæres i grænsefladen.

Recommended Tilføj ét billede i kvadratisk format

Den maksimale filstørrelse er 5120 kB

Kun for kampagner med Butiksbesøg

Performance Max image specifications for landscape logos are 1:1.91 ratio, either 1200 by 628 pixels (recommended) or 600 by 314 pixels
Recommended Tilføj ét billede i stående format

Recommended Tilføj ét logo i kvadratisk format

Den maksimale filstørrelse er 5120 kB

Recommended Tilføj ét logo i liggende format

Den maksimale filstørrelse er 5120 kB

Beskrivelse:

Recommended

Aktivanbefalinger

Performance MAX - unlock audiences icon

Det maksimale antal for alle billeder: 15

Performance MAX - unlock audiences icon

Maksimalt antal logoer i alt: 5

Performance Max image file formats accepted Performance Max image file minimum resolution Performance Max image maximum file size Performance Max image file minimum resolution
Filformater:

JPG eller PNG

Minimumopløsning:

Recommended1.200 x 1.200 pixels anbefales

Den maksimale filstørrelse
er 5120 kB

Anbefalet billedområde:

Placer det vigtige indhold i de midterste 80 % af billedet

Video specifications

video specifications

En video med en varighed på over ti sekunder er obligatorisk til alle kampagner af typen "Maksimal effektivitet"

Hvis du ikke uploader en video, genereres der muligvis en til dig ud fra et andet annoncemateriale

Recommended Tilføj op til fem videoer

Optimale løsninger for annoncematerialer

• Sørg for at opdatere dine aktiver til annoncemateriale, for de er dine vigtigste værktøjer til at øge effektiviteten, og de giver dig mulighed for at tilpasse kampagnen med henblik på promovering af nye produkter, udsalg eller retter på menukortet.
  • Når det gælder weekendudsalg, bør du starte kampagnen 2-3 uger i forvejen og derefter opdatere dine aktiver hyppigt for at gå fra generelle butiksrelaterede aktiver til mere salgsfokuserede aktiver. Det giver dig mulighed for at lave tidsbaserede promoveringer, uden at det går ud over effektiviteten.
  • Tilføj mindst 7 billedaktiver, herunder et i formatet 1200 x 1200.
  • Slet ikke aktiver med bedømmelsen "Lav" uden at erstatte dem med nye.
  • Tilføj flere aktiver, efterhånden som dit marketingbudskab udvikler sig, eller tilføj nye aktiver for fortsat at tiltrække flere brugere.
  • Jo flere aktiver, jo bedre! Flere aktiver giver flere annoncekombinationer, som vi kan vise på tværs af netværk for at maksimere effektiviteten.
Bemærk! Hvis du ikke føjer en video til din aktivgruppe til en kampagne af typen "Maksimal effektivitet", bliver der muligvis genereret en eller flere videoer ud fra aktiverne i aktivgruppen. Hvis du ikke længere vil have vist automatisk genererede videoer i din kampagne til maksimal effektivitet, kan du uploade din egen tilpassede video, hvorefter de automatisk genererede videoer ikke længere bliver vist.

Målgruppesignaler

Målgruppesignaler giver dig mulighed for at tilføje målgruppeforslag, der hjælper Google Ads med at optimere til dine valgte mål. Det er valgfrit, om du vil tilføje målgruppesignaler, men du kan bruge målgruppesignaler til at hjælpe maskinlæringsmodellerne med at optimere din kampagne bedst muligt.

Bemærk! Ved at vise annoncer til relevante målgrupper, der er uden for dine signaler, men som har stor sandsynlighed for at konvertere, kan Maksimal effektivitet hjælpe dig med at nå dine effektivitetsmål.

Tilføj målgruppesignaler

Gør følgende i sektionen "Målgrupper" under din aktivgruppe:

1. Hvis du allerede har oprettet målgrupper, skal du vælge Vælg en målgruppe. Hvis ikke, skal du vælge Opret en målgruppe.
  2. Opret et unikt navn til din målgruppe.
  3. Tilføj dine data.
  4. Tilføj tilpassede segmenter.
  5. Vælg Gem målgruppe.
Tip! Du kan bruge sektionen "Demografi" og muligheden "Yderligere segmenter" til at tilpasse din målgruppe yderligere. Du kan forbedre maskinlæringen ved hjælp af søgetermer baseret på tilpassede segmenter.

Input til målgruppesignaler

Hvordan har de interageret med din virksomhed?

Du kan udnytte de førstepartsdata vedrørende kunder om marketing, som du allerede har indhentet fra besøgende på computere og mobilenheder, sidevisninger og visninger på sociale medier og besøgende, der tidligere har konverteret.

Prøv at tilføje data fra disse kilder:

• Lister over besøgende på dit website
  • Lister over appbrugere
  • Kundelister (f.eks. mailinglister og abonnementslister)
  • Lister over videoseere

Få flere oplysninger om dine datasegmenter

Dine tilpassede målgruppesegmenter

Med tilpassede målgruppesegmenter kan du nå ud til din ideelle målgruppe ved at bruge relevante søgeord, webadresser eller apps, du tilføjer. Tilføj de søgeord eller -udtryk, der repræsenterer din målgruppe. Brug webadresser fra websites, der ligner dit eget website. Angiv navnene på apps, som medlemmerne af din målgruppe sandsynligvis bruger.

Få flere oplysninger om tilpassede segmenter

Demografi

Når du bruger demografiske oplysninger, kan du indsnævre dit tilpassede målgruppesegments fokus ved hjælp af bestemte identifikatorer, så din kampagne fokuserer på egenskaber, der er specifikke for din målgruppe.

Yderligere målgruppesegmenter

Tilføj andre segmenter for at nå ud til personer ud fra oplysninger om, hvem de er, hvilke interesser og vaner de har, og hvad de aktivt søger efter. Disse signaler hjælper dig med at nå ud til den rette målgruppe på det rette tidspunkt.

Prøv at tilføje mål fra disse områder:

• Specifikke demografiske oplysninger: Nå ud til brugergrupper ud fra længerevarende interesser eller livsrelaterede fakta.
  • Livsbegivenheder: Nå ud til brugergrupper, når de er ved vigtige milepæle i livet.
  • Interessebaserede målgrupper: Nå ud til brugergrupper ud fra, hvad de brænder for, samt deres vaner og interesser.
  • Målgrupper i markedet: Nå ud til brugergrupper ud fra deres seneste købshensigt.