Foretag ændringer med masseuploads

Formatér regneark

Afhængigt af din situation skal du muligvis foretage nogle justeringer for at sikre, at dit regneark uploades korrekt. Dette afsnit indeholder flere oplysninger om, hvordan Google Ads forventer, at dit regneark er formateret

Generelle tips

• Hvis du bruger en Google Ads-rapport som uploadregneark, behøver du ikke slette unødvendige kolonner eller rækkerne med samlede værdier.
  • Ikke-redigerbare kolonner og redigerbare kolonner, hvor der ikke er foretaget nogen ændringer, ignoreres.
  • Hvis du ikke angiver en værdi i kolonnen "status" for et nyt element, aktiveres elementet som standard.
  • Når du angiver webadresser, skal du huske, at hele webadressen altid skal angives:
    • Rigtigt: https://www.eksempel.dk
    • Forkert: www.eksempel.dk

Tekniske krav til regneark

• Regneark skal være i et af de formater, vi understøtter (Google Sheets, .xls, .xlsx, .tsv eller .csv).
  • Regneark må højst have en størrelse på 50 MB.
  • Regneark må højst indeholde 1 million rækker.
Bemærk! Alle uploads får timeout efter 2 timers behandling. Hvis et regneark indeholder mange rækker, kan du opleve, at du får et problem med timeout. Se "Håndtering af uploadtimeouts" for at få flere oplysninger.

Derefter skal du angive de ønskede værdier for dit nye element, f.eks. bud, budget eller status. Du kan se denne liste over eksempelskabeloner for at få hjælp til din specifikke situation.

Fjern et punkt

Følg denne vejledning for at fjerne et søgeord eller et andet element:

1. Download en regnearksrapport over de elementer, du vil fjerne
  2. Find rækken med det pågældende element i det downloadede regneark.
  3. Angiv Fjern i kolonnen "Status" for den pågældende række.
  4. Upload dit regneark.

Se skabeloneksempler på fjernelse af forskellige elementer på siden Skabeloner

Rediger søgeordsregneark

1. Indtast søgeordet i kolonnen Søgeord. Sæt kantede parenteser ([ ]) eller anførselstegn ("") omkring søgeordet som angivelse af søgeordstypen eksakt match eller sætningsmatch.
  2. Angiv annoncegruppens navn i kolonnen Annoncegruppe.
    Bemærk! Du kan ikke redigere værdierne for et allerede oprettet søgeord i kolonnen Søgeord eller Matchtype. Når du ændrer et søgeord eller en matchtype, fjernes det gamle søgeord, og der oprettes et nyt. Det fungerer på samme måde med masseuploads. Hvis du vil redigere et søgeord eller en matchtype i en redigerbar rapport, er du derfor nødt til at fjerne det aktuelle søgeord og oprette et nyt med de ønskede ændringer.

Se eksempler i sektionen om søgeord på siden Skabeloner

Rediger regneark til kampagner

Visse kolonner kan ikke redigeres, fordi de kun bruges under oprettelsen af en kampagne. Dit regneark kan indeholde disse kolonner:

Kampagne

• Kampagne (obligatorisk)
  • Kampagne-id (obligatorisk)
  • Kampagnestatus
  • Kampagnetype (kan ikke redigeres)
  • Kampagneundertype (kan ikke redigeres)
  • Annoncerotation
  • Startdato
  • Slutdato

Budgivning og budget

• Budstrategitype
  • Budstrategi
  • Budget
  • Mål-CPA
  • Mål-ROAS
  • Måleksponeringsandel
  • Maks. CPC-budgrænse for måleksponeringsandel

Måling

• Sporingsskabelon
  • Tilpasset parameter

Se eksempler i sektionen om kampagner på siden Skabeloner

Bemærk! Du kan kun opdatere kolonnen "Status" for videoannoncer, der ikke er en del af videokampagner med handling. Når du opdaterer en videoannonce fra dit uploadregneark, skal du angive 2 rækker, én række for at slette en eksisterende annonce og en anden række med alle de opdaterede attributter.

Rediger regneark til annonceaktiver

Download skabelon til annonceaktiver

Bemærk! Nedenstående vejledning er en del af den nydesignede Google Ads-brugeroplevelse. Hvis du vil bruge det forrige design, skal du klikke på ikonet "Udseende" og vælge Brug det forrige design. Hvis du bruger den forrige version af Google Ads, kan du gennemgå oplysningerne på oversigtskortet eller bruge søgefeltet i det øverste navigationspanel i Google Ads for at finde den side, du søger efter.
  1. Klik på ikonet Værktøjer Tools Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på rullemenuen Massehandlinger på sektionsmenuen.
  3. Klik på Uploads.
  4. Klik på det blå plusikon .
  5. Klik på Vis skabeloner.
  6. Download skabelonen som en CSV-fil eller et Excel-regneark.

Se eksempler i sektionen om annonceaktiver på siden Skabeloner

Tilføj et annonceaktiv

Følg denne fremgangsmåde for at tilføje et nyt annonceaktiv:

Angiv i kolonnen "Niveau", hvilket niveau aktivet skal anvendes på ("Kampagne", "Annoncegruppe" eller "Konto"). Hvis du angiver "Kampagne", skal du indtaste navnet på den kampagne, som aktivet skal føjes til. Hvis du vil føje aktivet til en annoncegruppe, skal du både angive kampagnenavnet i kolonnen "Kampagne" og annoncegruppenavnet i kolonnen "Annoncegruppe".

Hvis du vil tilføje et appaktiv, skal du angive følgende:

• Mobil-OS: Det operativsystem, som din kundemålgruppe bruger. Du kan angive Android eller iOS.
  • Pakkenavn: Det unikke id for din app. Hvis der er tale om en Android-app, finder du pakkenavnet efter "id=" i appens webadresse i Google Play: http://play.google.com/store/apps/details?id=com.example.appname
  • For iOS-apps skal du angive det app-id, der vises efter id appens webadresse i iTunes: http://itunes.apple.com/us/app/eksempel-app-navn/id#########
  • Tekst til applink: Den tekst, som folk skal klikke på for at blive ført videre til din app. Du kan f.eks. bruge "Download app".
  • Endelig webadresse: Den webadresse for din app, som vises for kunder. Det kan f.eks. være webadressen for din app i Google Play Butik.
Bemærk! Hvis du vil anvende det nye aktiv på flere annoncegrupper eller kolonner, kan du oprette en ny række.

Angiv følgende for at tilføje aktiv til opkald:

• Telefonnummer: Det telefonnummer, der ringes op til, når en kunde klikker på dit aktiv-
  • Landekode: Landekoden for det land, hvor dit telefonnummer er registreret. Hvis dit telefonnummer f.eks. er i Danmark, skal du angive DK.
  • Brug viderestillingsnummer (valgfrit) Angiv, om der skal bruges et Google-viderestillingsnummer sammen med din annonce. Du kan angive yes (ja) eller no (nej). Standardindstillingen er "no".

Angiv følgende for at tilføje en aktiv til undersidelinks:

• Tekst undersidelink: Den tekst, der skal vises som det klikbare link i undersidelink.
  • Endelig webadresse: Den webadresse, som linket i din udvidelse med undersidelinks fører brugeren hen til.

Beskrivelsesfelterne er valgfrie, men kan gøre din annonce mere relevant for potentielle kunder. Hvis du vælger at bruge beskrivelser, skal du bruge begge felter. Din beskrivelse kan være kvalificeret til visning under undersidelinket. Du kan få flere oplysninger i sektionen Undersidelinks med yderligere detaljer.

Angiv følgende for at tilføje et aktiv til infotekst:

• Tekst til aktiv til infotekst:Den tekst, der skal vises i infoteksten.

Angiv følgende for at tilføje et aktiv til websiteinfo:

• Overskrift til websiteinfo: Overskrifter, der er valgt på denne liste over foruddefinerede overskrifter, med stort begyndelsesbogstav i hver overskrift. Bemærk! Kun overskrifterne på vores liste accepteres.
  • Værdier til websiteinfo: De specifikke detaljer, som er relateret til overskriften, og som du fremhæver.

Angiv følgende for at tilføje et aktiv til billede:

• Enten Billedwebadresse eller Id for aktiv til billede
    • Billedwebadresse: Du finder billedwebadressen ved at højreklikke på et billede på dit website og vælge "Kopiér billedets webadresse".
    • Id for aktiv til billede: Du kan genbruge et billede fra en allerede oprettet billedudvidelse ved at bruge id'et for aktivet til billedet. Download rapporten Billedudvidelser for at finde id'et for aktivet til billedet.
  • Få billedformatet beskåret automatisk: Brug værdierne "liggende format" eller "kvadrat" for at få billedet beskåret automatisk, når du uploader det.
  • Yderligere specifikationer:
    • Aktiver til billeder kan kun tilføjes på kampagne- eller annoncegruppeniveau.
    • Billedformatet skal være PNG eller JPEG.
    • Der er en maksimumgrænse på 20 billeder pr. upload.
    • Der er ikke noget mindstekrav med hensyn til filstørrelse, men den maksimale filstørrelse er 5 MB.
    • Billedets mål skal være mindst 300 x 300 pixels.

Valgfrie specifikationer for alle annonceaktiver

Ud over de obligatoriske kolonner i hver rapport kan du bruge masseuploads til at angive foretrukne enheder, start- og slutdato for dit aktiv samt planlægningsrelaterede indstillinger. Hvis du vil angive disse indstillinger, skal du føje en ny kolonne til dit regneark med følgende navne og oplysninger:

• Starttidspunkt: Den dato, hvor aktivet skal begynde at blive vist. Datoen skal være i formatet mm/dd/yyyy (mm/dd/åååå). Eksempelvis skal den 1. juli 2014 angives som følger: 07/01/2014.
  • Sluttidspunkt: Den dato, hvor visningen af aktivet skal ophøre. Datoen skal være i formatet mm/dd/yyyy (mm/dd/åååå). Eksempelvis skal den 1. juli 2014 angives som følger: 07/01/2014.
  • Foretrukken enhed: De enheder, dit aktiv skal vises på. Du kan enten vælge all eller mobile.
  • Scheduling: De ugedage og tidsrum, hvor dit aktiv skal vises. Formatet skal være Dag, starttidspunkt - sluttidspunkt. Hvis du f.eks. vil planlægge visning mellem kl. 09.00 og 17.00 om mandagen, skal du indtaste Monday, 09:00 AM - 05:00 PM. Hvis du vil planlægge for flere dage, skal du adskille dagene med semikolon. Eksempelvis kan du planlægge visning mandag og tirsdag som følger: Monday, 09:00 AM - 05:00 PM; Tuesday, 09:00 AM - 05:00 PM.

Fjern annonceaktiver fra en konto, kampagne eller annoncegruppe

Hvis du vil fjerne et annonceaktiv, skal du angive Fjern i kolonnen "Handling" på rækken for det pågældende annonceaktiv. Derved fjernes aktivet fra kampagnen, kontoen eller annoncegruppen (dette er ikke det samme som sletning, da aktivet stadig kan bruges til andre kampagner og annoncegrupper). Det har ingen effekt at slette en række eller fjerne dens indhold.

Se eksempler i sektionen om annonceaktiver på siden Skabeloner

Rediger regneark til produktgrupper

Rediger budstrategi

Du kan tildele eksisterende porteføljebudstrategier til dine kampagner eller redigere standardbudstrategier.

Tildel porteføljebudstrategi

Bemærk! Nedenstående vejledning er en del af den nydesignede Google Ads-brugeroplevelse. Hvis du vil bruge det forrige design, skal du klikke på ikonet "Udseende" og vælge Brug det forrige design. Hvis du bruger den forrige version af Google Ads, kan du gennemgå oplysningerne på oversigtskortet eller bruge søgefeltet i det øverste navigationspanel i Google Ads for at finde den side, du søger efter.
  1. Klik på ikonet Kampagner Tools Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på rullemenuen Kampagner i sektionsmenuen.
  3. Klik på Kampagner.
  4. Klik på downloadikonet Download på siden Kampagner, og vælg Flere muligheder nederst i rullemenuen.
  5. Under "Inkluder" skal du markere afkrydsningsfeltet Redigerbare kolonner til masseupload og klikke på Download.
  6. Angiv navnet på porteføljebudstrategien i kolonnen "Budstrategi".
    • Lad kolonnen "Budstrategitype" og andre kolonner, f.eks. "Mål-CPA" eller "Mål-ROAS", være tomme. Hvis du ser værdier i disse kolonner, skal du indtaste "remove_value". Disse oplysninger føjes automatisk til din kampagne ud fra den eksisterende budstrategi.
    • Hvis kolonner som "Mål-CPA", "Mål-ROAS" eller "Budstrategitype" ikke stemmer overens med det, som du har angivet for din eksisterende budstrategi, får du vist en uploadfejl.

Du kan ikke redigere eller oprette nye porteføljebudstrategier med regnearket til masseupload.

Rediger standardbudstrategi

1. Klik på ikonet Kampagner Tools Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på rullemenuen Kampagner i sektionsmenuen.
  3. Klik på Kampagner.
  4. Klik på downloadikonet Download på siden Kampagner, og vælg Flere muligheder nederst i rullemenuen.
  5. Under "Inkluder" skal du markere afkrydsningsfeltet Redigerbare kolonner til masseupload og klikke på Download.
  6. Rediger kolonnen "Budstrategitype" med den type budstrategi, som du ønsker.
  7. Rediger eventuelle yderligere kolonner, f.eks. "Mål-CPA" eller "Mål-ROAS".

Se eksempler på siden Skabeloner

Rediger målgrupper

Du kan tildele målgrupper, du har oprettet, til kampagner eller annoncegrupper.

Tip! Det anbefales, at du først downloader Download en redigerbar rapport til masseupload fra siden Målgrupper.

Hvis du har flere målgrupper med samme navn, skal du tilføje kolonnen "målgruppe-id" for at differentiere dem. Du behøver ikke kolonnen "målgruppe-id", hvis du redigerer en målgruppe, der allerede er knyttet til en kampagne eller annoncegruppe.

Du kan redigere din budjustering ved at angive en værdi i kolonnen "budjustering". Alle andre redigeringer, f.eks. målgruppenavn og målretningsindstilling, understøttes ikke.

Hvis det er første gang, du tilføjer en målgruppe, bruges målretningsindstillingen "Smart-standard". Denne mulighed bevarer dine nuværende indstillinger for målretning efter målgruppe. Hvis du endnu ikke har valgt en indstilling, vil din målretning som standard bruge følgende muligheder baseret på din kampagnetype:

Understøttede målgrupper

Se eksempler i sektionen om målgrupper på siden Skabeloner

Rediger geografisk målretning

Du kan tilføje, ekskludere, redigere eller fjerne placeringer fra din målretning:

Bemærk! Nedenstående vejledning er en del af den nydesignede Google Ads-brugeroplevelse. Hvis du vil bruge det forrige design, skal du klikke på ikonet "Udseende" og vælge Brug det forrige design. Hvis du bruger den forrige version af Google Ads, kan du gennemgå oplysningerne på oversigtskortet eller bruge søgefeltet i det øverste navigationspanel i Google Ads for at finde den side, du søger efter.
  1. Klik på ikonet Kampagner Tools Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på rullemenuen Kampagner i sektionsmenuen.
  3. Klik på Kampagner.
  4. Klik på downloadikonet Download på fanen "Indstillinger", og vælg Flere muligheder nederst i rullemenuen.
  5. Under "Inkluder" skal du markere afkrydsningsfeltet Redigerbare kolonner til masseupload og klikke på Download.
  6. I kolonnen "Lokationer" skal du indtaste de lokationer, du vil målrette mod som “[lokation]”:”[budjustering eller fjernet]”. Status kan være angivet til "ekskluderet" eller "fjernet".
    • Eksempel på budjustering for Seattle, WA: "Seattle, Washington, United States: -5 %"
    • Eksempel på fjernelse af Seattle, WA: "Seattle, Washington, United States: fjernet"
  7. I kolonnen "Ekskluderinger" skal du angive eventuelle steder, som du vil ekskludere fra din målretning:
    • Eksempel på ekskludering af lufthavnen i Seattle: "Seattle-Tacoma International Airport, Washington, United States"

Tip! Hvis du er i tvivl om, hvordan du formaterer en lokation, kan du prøve at angive én kampagne til dine ønskede placeringer i Google Ads, før du downloader rapporten i vejledningen ovenfor. På denne måde vil den pågældende kampagne indeholde dine ønskede lokationer i det korrekte format, som du nemt kan kopiere og indsætte

Formatér radiusplaceringer/ekskluderinger

Format: [afstand] | [mi eller km] | [lokation] : [budjustering eller fjernet]

Eksempler:

10 | mi | Chicago, Illinois (en radius på 10 miles omkring Chicago, Illinois)

10 | mi | Chicago, Illinois: -50 % (en radius på 10 miles omkring Chicago, Illinois med budændring på -50 %)

5,0 | km | 43.823196,-79.533821 (5 kilometers radius omkring geopunkt)

5,0 | km | 43.823196,-79.533821: +50 % (5 kilometers radius omkring geopunkt med budændring på +50 %)

10 | mi | Chicago, Illinois: fjernet (fjerner målgrupperadiussen)

Tilføjelse af flere lokationer

Du kan tilføje flere lokationer på en gang ved at adskille lokationerne med et semikolon:

Format: [lokation] ; [lokation] ; [lokation]

Eksempler:

Seattle, Washington, United States: -5 % ; 10 | mi | Chicago, Illinois (tilføjer Seattle Washington og en radius på 10 miles omkring Chicago, Illinois)

Seattle, Washington, United States: fjernet ; Chicago, Illinois: fjernet (fjerner Seattle Washington og Chicago, Illinois)

Seattle, Washington, United States ; Chicago, Illinois: fjernet (tilføjer Seattle Washington og fjerner Chicago)

Bemærk! Hvis du vil fjerne alle lokationer fra en bestemt kampagne, kan du indsætte "remove_value" i kolonnen "Lokation" for den pågældende række. (Det samme kan gøres i kolonnen "Ekskluderinger" for at fjerne alle ekskluderinger).

Se eksempler i sektionen om lokationer på siden Skabeloner

Opret flere Google Ads-konti på én gang fra din managerkonto

Du kan oprette flere Google Ads-konti fra din managerkonto med masseupload ved hjælp af denne CSV-skabelon.