Wijzigingen in automatische betalingen in India wegens RBI-regelgeving

In lijn met regelgeving van de Reserve Bank of India (RBI) moeten alle automatische betalingen met creditcards en pinpassen vóór 30 september 2021 voldoen aan de nieuwe richtlijnen. De deadline voor de naleving van de RBI-regelgeving is verlengd tot 30 september 2021, maar deze verlenging is niet van toepassing op nieuwe Google Ads-accounts. Daarom is het volgende van toepassing:

• De optie voor automatische betalingen is tot nader order tijdelijk niet beschikbaar voor nieuwe Google Ads-accounts.
  • Adverteerders die momenteel gebruikmaken van maandelijkse facturering of handmatige betalingen, kunnen tot nader order niet overschakelen op automatische betaling.

Als er voor uw account geen advertenties meer worden weergegeven omdat er een automatische betaling is geweigerd, volgt u de onderstaande stappen:

1. Log in op uw Google Ads-account.
  2. Klik op het gereedschapsicoon en kies onder Facturering de optie Overzicht.
  3. Klik op Een betaling uitvoeren.
  4. Rond het proces af en betaal handmatig het verschuldigde bedrag (of een hoger bedrag als u dat wilt).
  5. Klik op Betaalmethoden.
  6. Zoek naar uw primaire kaart en kijk of er daaronder een link staat naar een optie Oplossen. Zo ja, klik op Oplossen.
  7. Controleer of alle kaartgegevens correct zijn en klik op Updaten.

U kunt handmatige betalingen ook van tevoren uitvoeren, zodat u voldoende saldo in uw account(s) heeft voor toekomstige advertenties (in plaats van te wachten tot een automatische betaling wordt geactiveerd en mogelijk geweigerd, waardoor uw advertenties niet meer worden weergegeven).