Muutoksia automaattisiin maksuihin Intiassa RBI:n määräysten vuoksi

Intian keskuspankin (Reserve Bank of India, RBI) säädösten vuoksi kaikkien automaattisten credit- tai debit-korttimaksujen on oltava uusien sääntöjen mukaisia viimeistään 30.9.2021.

Automaattisia maksuja käyttävien nykyisten asiakkaiden kynnykset

Automaattisten maksujen rajana on Intiassa 5 000 ₹, ja Googlen on määritettävä sähköinen mandaatti kortillesi. Päivitämme parhaillaan toistuvaa maksua uusien ohjeiden mukaisesti. Veloitettava kokonaissumma ei muutu, ja sinua veloitetaan vain käytöstäsi.

Maksukynnykseksesi asetetaan 5 000 ₹ viimeistään 30.9.2021. Tämä voi tarkoittaa sitä, että maksat useammin, koska kynnyksesi ylittyy useammin. Tiliäsi saatetaan veloittaa, jotta saldosi alittaa maksukynnyksen.

RBI:n sähköisen mandaatin määrittäminen

Voit välttää mahdolliset palvelukatkokset kirjautumalla Google Ads ‐tilillesi ja ottamalla automaattiset maksut käyttöön alla olevien ohjeiden mukaisesti. Muista poistaa ponnahdusikkunoiden esto käytöstä, ennen kuin jatkat.

Sinun on tehtävä tämä, ennen kuin säädös astuu voimaan 1.10.2021. Muuten automaattiset maksusi hylätään ja palvelu saatetaan keskeyttää.

Huom. Alla olevat ohjeet koskevat Google Adsin uutta ulkoasua. Jos haluat käyttää aiempaa ulkoasua, klikkaa Ulkoasu-kuvaketta ja valitse Käytä aiempaa ulkoasua. Jos käytät Google Adsin aiempaa versiota, etsi haluamasi sivu Ominaisuuksien sijainnit ‑artikkelin avulla tai käyttämällä Google Adsin yläreunan navigaatiopaneelissa olevaa hakukenttää.
  1. Klikkaa Google Ads ‑tililtä Kampanjat-kuvaketta Campaigns Icon.
  2. Valitse Yleiskatsaus.
  3. Jos näet sivun yläreunassa punaisen varoitusruudun, klikkaa siitä Korjaa nyt, niin voit todentaa korttisi tiedot ja estää palvelukatkokset.

Jos tilisi mainokset ovat lakanneet näkymästä automaattisen maksusi hylkäämisen vuoksi etkä näe punaista varoitusta, jossa sinua pyydetään todentamaan korttisi, vaan näet ilmoituksen "Maksut saattavat epäonnistua 30.9. jälkeen", ensisijainen credit-korttisi ei ole RBI:n säädösten mukainen. Tällöin voit välttää tulevat palvelukatkokset kahdella eri tavalla:

• Lisää uusi ensisijainen maksutapa, joka on RBI:n määräysten mukainen. Tarkistamme uuden maksutavan lisäyksen yhteydessä, onko credit-korttisi säädösten mukainen.
  • Voit myös jatkaa erääntyneen saldon manuaalisia maksuja siihen asti, että voit ottaa käyttöön sähköisen mandaatin kortillasi alla olevien ohjeiden mukaisesti.
    Huom. Alla olevat ohjeet koskevat Google Adsin uutta ulkoasua. Jos haluat käyttää aiempaa ulkoasua, klikkaa Ulkoasu-kuvaketta ja valitse Käytä aiempaa ulkoasua. Jos käytät Google Adsin aiempaa versiota, etsi haluamasi sivu Ominaisuuksien sijainnit ‑artikkelin avulla tai käyttämällä Google Adsin yläreunan navigaatiopaneelissa olevaa hakukenttää.
    1. Klikkaa Google Ads ‑tililtäsi Laskutus-kuvaketta Laskutus‑kuvake.
    2. Valitse Yhteenveto.
    3. Klikkaa Suorita maksu.
    4. Seuraa ohjeita ja maksa manuaalisesti summa, jonka olet velkaa (tai halutessasi suurempi summa).
    5. Klikkaa Maksutavat.
    6. Etsi ensisijainen korttisi ja tarkista, näkyykö sen alla Korjaa-linkkiä. Jos näet linkin, klikkaa Korjaa.
    7. Tarkista, että kaikki kortin tiedot ovat oikein ja klikkaa Päivitä.

Voit suorittaa manuaalisia myös maksuja etukäteen, jos haluat pitää tilisi saldon positiivisena. Näin voit varmistaa, että tilillä on riittävästi varoja tulevien mainontakulujen kattamiseksi (sen sijaan, että odotat automaattisen maksun käynnistymistä ja mahdollista hylkäystä, jonka seurauksena mainoksesi lakkaavat näkymästä).