Ændringer af automatiske betalinger i Indien på grund af RBI-bestemmelser

På grund af RBI-forordninger (RBI = Reserve Bank of India) skal alle automatiske betalinger via betalingskort følge de nye retningslinjer senest den 30. september 2021.

Grænser for nuværende kunder, der bruger automatiske betalinger

Automatiske betalinger i Indien vil være begrænset til 5.000 ₹, og man skal bruge Google for at konfigurere en e-fuldmagt til dit kort. Vi arbejder på at opdatere din faste betaling i henhold til de nye retningslinjer. Det samlede beløb, du debiteres, ændres ikke, og du debiteres kun for dit forbrug.

Den 30. september 2021 reduceres din betalingsgrænse til 5.000 ₹. Dette kan betyde, at du betaler oftere, fordi du ofte når din grænse. Du kan muligvis se en debitering, som medfører, at din saldo kommer under grænsen.

Opret en RBI-e-fuldmagt

Log ind på din Google Ads-konto, og følg vejledningen nedenfor for at aktivere automatiske betalinger, så du undgår afbrydelse af tjenesten. Sørg for at deaktivere blokering af pop op-vinduer, før du fortsætter.

Hvis du ikke gør det, inden de nye bestemmelser træder i kraft den 1. oktober 2021, bliver dine automatiske betalinger ikke gennemført, og der er også risiko for, at tjenesten bliver afbrudt.

Bemærk! Nedenstående vejledning er en del af den nydesignede Google Ads-brugeroplevelse. Hvis du vil bruge det forrige design, skal du klikke på ikonet "Udseende" og vælge Brug det forrige design. Hvis du bruger den forrige version af Google Ads, kan du gennemgå oplysningerne på oversigtskortet eller bruge søgefeltet i det øverste navigationspanel i Google Ads for at finde den side, du søger efter.
  1. Klik på ikonet Kampagner Campaigns Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på Oversigt.
  3. Klik på Løs problemet nu i den kritiske advarsel, der muligvis vises øverst på siden, for at verificere dit registrerede kort og forhindre afbrydelse af tjenesten.

Du kan komme ud for, at der ikke længere køres annoncer på din konto, fordi en automatisk betaling er blevet afvist, og at du ikke kan se den kritiske advarsel, der beder dig om at erificerev dit kort, men i stedet ser underretningen "Betalinger afvises muligvis efter den 30. september". Det betyder, at dit primære kreditkort ikke overholder RBI-forordningerne. Hvis det er tilfældet, har du 2 muligheder for at undgå yderligere tjenesteafbrydelser:

• Tilføj en ny primær betalingsmetode, der overholder RBI. Vi tjekker, om dit betalingskort overholder politikkerne i forbindelse med processen "Tilføj en ny betalingsmetode".
  • Følg disse trin for at fortsætte med at foretage manuelle betalinger af din udestående saldo, indtil du kan oprette en e-fuldmagt på dit kort:
    Bemærk! Nedenstående vejledning er en del af den nydesignede Google Ads-brugeroplevelse. Hvis du vil bruge det forrige design, skal du klikke på ikonet "Udseende" og vælge Brug det forrige design. Hvis du bruger den forrige version af Google Ads, kan du gennemgå oplysningerne på oversigtskortet eller bruge søgefeltet i det øverste navigationspanel i Google Ads for at finde den side, du søger efter.
    1. Klik på ikonet Fakturering Faktureringsikon på din Google Ads-konto.
    2. Klik på Oversigt.
    3. Klik på Foretag en betaling.
    4. Gennemfør processen, og betal det skyldige beløb (eller mere end det skyldige beløb, hvis du vil indsætte flere penge) manuelt.
    5. Klik på Betalingsmetoder.
    6. Find dit primære kort, og tjek, om linket "Løs problem" vises under det. Hvis det gør, skal du klikke på Løs problemet.
    7. Tjek, at alle kortoplysningerne er korrekte, og klik på Opdater.

Du kan også foretage manuelle betalinger på forhånd for at sikre, at der er penge på dine konti. Dette kan hjælpe med at sikre, at du har nok penge til at dække fremtidig annoncering i stedet for at vente på, at en automatisk betaling aktiveres og muligvis afvises, hvilket vil medføre, at dine annoncer ikke længere bliver vist.