Laajenna somestrategiaasi kysynnän lisäämiseksi

Näin saat Kysynnän kasvatus ‐kampanjoista parhaan mahdollisen hyödyn.

Best Practices logo Kysynnän kasvatus ‐kampanjoiden avulla voit tavoittaa kuluttajia ja saada heidät konvertoitumaan immersiivisillä, relevanteilla ja visuaalisilla mainosaineistoilla, jotka kiinnittävät huomion ja tuottavat konversioita oikealla hetkellä.

Sisältö:

Star icon

Mainosaineisto

• Käytä kuvaa ja videota yhdessä ja kerro yhtenäinen tarina sellaisessa muodossa, joka vetoaa yleisöön parhaiten.
    • Priorisoi elementit, jotka toimivat eri mainosinventaareissa: Valitse elementit mobiililähtöisesti ja käytä mainosaineistoja muista toimivista kampanjoista ja yleisöistä tulosten parantamiseksi.
    • Kerro brändisi tarina alustalle suunnitellun mainosaineiston avulla: Seuraa videoissa mainosaineistoihin liittyvää ABCD-opastusta ja toista toimintakehotus taustaselostuksessa ja videon peittografiikassa.

Perehdy mainosaineistoihin

People icon

Yleisöt

• Luo ydinyleisön profiili – Kerro datasi avulla Kysynnän kasvatus ‐kampanjalle nykyisistä asiakkaistasi ja yhdistä data Googlen signaaleihin, jotta voit löytää uusia asiakkaita.
    • Aloita asiakaskohdistuksesta ja uudelleenmarkkinoinnista: Käytä ensimmäisen osapuolen dataa asiakaskohdistuksen kanssa, niin voit tavoittaa aiemmin aktivoituneita asiakkaita tai nykyisiä asiakassegmenttejä, jotta voit kohdistaa räätälöityjä viestejä ratkaisevalla hetkellä.
    • Lisää omia segmenttejä ja hakutermejä: Muokkaa yleisöä sen perusteella, mitä hakutermejä asiakkaasi käyttävät Googlen alustoilla. Luo oma segmentti valitsemalla vähintään 10–15 hakuavainsanaa, jotka ovat tuottaneet eniten konversioita.
    • Käytä optimoitua kohdistusta: Jos kampanjatavoitteesi edistävät konversioiden syntymistä, optimaalinen kohdistus parantaa kampanjasi tuloksia.
  • Esti samantyyppisiä käyttäjiä samantyyppisten segmenttien avulla
    • Tehosta ensimmäisen osapuolen dataa Googlen tekoälyn avulla: Lataa asiakaslista ja löydä arvokkaita uusia käyttäjiä, joissa voi olla potentiaalia nykyisten asiakkaidesi kaltaisten ominaisuuksien perusteella.
    • Erottele arvokkaat ja vähemmän arvokkaat asiakkaat: Luo yksilöllisiä samantyyppisten segmenttejä sellaisten käyttäjien perusteella, jotka ovat tehneet yritykseesi liittyviä samankaltaisia interaktioita.
Samantyyppisten segmentit ovat yksinomainen Kysynnän kasvatus ‐ominaisuus, ja niitä voi tallentaa ja käyttää uudelleen kaikissa Kysynnän kasvatus ‐kampanjoissa.

Upward arrow

Konversioiden tila

• Ota käyttöön koko sivuston taggaus, niin voit parantaa konversioseurannan tarkkuutta ja käyttää ominaisuuksia, jotka estävät konversioiden menettämisen yhdistetyn tagin avulla.
  • Ota käyttöön konversioseuranta, niin voit parantaa konversioseurannan tarkkuutta ja käyttää ominaisuuksia, jotka estävät konversioiden menettämisen yhdistetyn tagin avulla, esimerkiksi laajennetut konversiot ja MCC-tilin alainen konversioseuranta
  • Optimoi hintatarjousstrategian mukaan, niin voit parantaa tehokkuutta valitsemalla kampanjasi konversiotavoitteille sopivan hintatarjousstrategian.
Klikkausmäärän maksimoiva hintatarjousstrategia: Sopii mainostajille, jotka eivät pysty seuraamaan konversioita klikkauksen jälkeen. Klikkausmäärän maksimoinnin avulla voi saada lisäarvoa valitsematta konversiotapahtumaa.

Lue lisää kestävien mainostulosten perusteista

Gear icon with wrench

Kampanjoiden rakenne

• Ota käyttöön yhdistetyt kampanjat, niin voit maksimoida tulokset koneoppimismalleissa kuten Kysynnän kasvatus. Ne oppivat parhaiten suurista datajoukoista.
    • Luo yrityksellesi yksi kampanja: Ellei sinulla ole erilaisia markkinointitavoitteita, ROI-tavoitteita tai hintatarjousstrategioita, sinun kannattaa käyttää vain yhtä kampanjaa.
    • Yhdistä yleisöteemat yhteen mainosryhmään: Sisällytä samaan mainosryhmään samantyyppisiä yleisöteemoja (yhdistä esimerkiksi "baseball" ja "jalkapallo" urheilu-teemaksi). Mallimme oppii mainosryhmätasolla, joten yhdistäminen parantaa tuloksia.
    • Valitse mainosryhmän koko konversiomäärän mukaan: Luo aluksi mainosryhmä, jolla voit saada vähintään 50 konversiota ensimmäisen 30 päivän aikana, niin saat parhaita tuloksia. Jos et pääse tällaisiin lukuihin, kannattaa yhdistää lisää mainosryhmiä. Harkitse sellaisten mainosryhmien yhdistämistä, jotka ovat saaneet alle 30 konversiota 30 päivän aikana.
  • Käytä tuotesyötteitä
    • Tee mainoksestasi virtuaalinen julkisivu, joka auttaa kuluttajia löytämään brändisi ja tuotteesi. Jos olet jälleenmyyjä, joka myy tuotteita verkkosivuston, fyysisen toimipisteen tai molempien kautta, käytä Kauppiaskeskusta. Se on maksuton työkalu, jonka avulla miljoonat Googlen käyttäjät voivat löytää tuotteesi, tutustua niihin ja tehdä ostoksia. Voit ladata ja ylläpitää tuotesyötteitä, jotta tuotteesi näkyvät Kysynnän kasvatus ‐kampanjoissa ja muissa Googlen kampanjatyypeissä.
  • Löydät lisätietoa ja vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin syötekäytännön ohjekeskusartikkelista.

Conversion tracking icon

Hintatarjousstrategia

• Valitse tavoitteisiin sopiva hintatarjousstrategia
    • Kampanjan tavoite: Konversiot – Suositeltava strategia on konversiomäärän maksimointi. Jos haluat saavuttaa tietyn ROIn, käytä sen sijaan CPA-tavoitetta.
    • Kampanjan tavoite: Useita konversioita / Konversioarvo – Suositeltava strategia on konversioarvon maksimointi. Jos haluat saavuttaa tietyn ROIn, käytä sen sijaan ROAS-tavoitetta.
    • Kampanjan tavoite: Klikkaukset / Liikenne verkkosivustolle / Harkinta –Suositeltava strategia on klikkausmäärän maksimointi.
      • Huomaa, että jos mielessäsi on tietyntyyppinen verkkosivustoliikenne (esim. ne, jotka reagoivat tuotteeseen tai viettävät X minuuttia sivulla), konversiomäärän maksimointi on parempi valinta.
  • Arvioi hintatarjousstrategiaraportin avulla hintatarjousten tuloksia ajan mittaan.
    • Raportti sisältää hintatarjousstrategian tilan ja tärkeimmät tulosmittarit, kuten klikkaukset, impressiot, klikkausprosentin, hinnan ja konversiot. Voit myös lisätä omia mittareita kiinnostuksen kohteiden mukaan.

Coins icon

Budjetin valinta

• Valitse riittävän suuri budjetti – Hyvien kampanjatulosten varmistamiseksi on tärkeä valita alusta pitäen riittävän suuri budjetti, jotta mainokset voittavat asiakkaiden huutokaupassa.

Hintatarjousstrategia

Päiväbudjetti

Konversiot

Konversiomäärän maksimointi

Suositus on vähintään 100 € päivässä kampanjaa kohden.

CPA-tavoite

Suositus on vähintään 100 € päivässä kampanjaa kohden eli 20 kertaa CPA-tavoitteen verran (sen mukaan, kumpi on suurempi).

Arvo

Konversioarvon maksimointi

Suositus on vähintään 100 € päivässä kampanjaa kohden.

ROAS-tavoite

Suositus on vähintään 100 € päivässä kampanjaa kohden eli 20 kertaa (odotettu keskimääräinen konversioarvo / ROAS-tavoite) sen mukaan, kumpi on suurempi.

Klikkaukset

Klikkausmäärän maksimointi

Ei vähimmäisvaatimusta.

Vinkki

Yli 50 konversiota saaneet kampanjat ja mainosryhmät tuottavat parempia tuloksia, joten optimoi budjetit konversiomäärän maksimoimiseksi.

Meet Demand Gen: A new campaign that drives action on YouTube and Google's most immersive surfaces

Mail icon Haluatko Google Ads ‑vinkit ja ‑päivitykset suoraan sähköpostiisi? Tilaa parhaiden käytäntöjen uutiskirje.