Konfigurer regler for konverteringsværdi

Med regler for konverteringsværdi kan du justere konverteringsværdier i henhold til hver enkelt konverterings værdi for din virksomhed ud fra betingelser såsom geografisk placering og enhed samt kundeattributter.

Regler for konverteringsværdi gælder kun for søgekampagner, Shopping-kampagner og kampagner på Displaynetværket.

Når konfigurationen er gennemført, kan du se resultatet for dine regler for konverteringsværdi i kolonnen med konverteringsværdien i tabellen med konverteringshandlinger. Læs Se rapportering om regler for konverteringsværdi. Disse regler bruges også til værdibaseret optimering af budgivning i dine kampagner ved hjælp af budgivning efter mål-ROAS, budgivning til maksimering af konverteringsværdi eller Smart Shopping-kampagner.

Vejledning

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på værktøjsikonet Google Ads | værktøjer [ikon] øverst til højre. Vælg Konverteringer under "Måling".
  3. Klik på Værdiregler i panelet til venstre.
  4. Klik på Opret regel for konverteringsværdi.
  5. Vælg reglen for konverteringsværdi til din "primære betingelse". Vælg Målgruppe, Enhed eller Placering efterfulgt af de tilknyttede underkategorier.
  6. Du kan vælge en valgfri "sekundær betingelse" blandt de resterende primære betingelser. Hvis der vælges en sekundær betingelse, skal kunderne opfylde både de primære og sekundære betingelser, for at værdireglen kan anvendes.

Bemærk!Alle værdiregler på din konto skal bruge samme type primære og (valgfri) sekundære betingelser. Hvis din primære betingelse f.eks. er "placering", og din sekundære betingelse er "enhed" for værdiregel 1, skal alle andre værdiregler have "placering" som primær betingelse. Hvis dine yderligere værdiregler også har en sekundær betingelse, skal det være "enhed".

Hvis du har brug for at ændre den type betingelse, du bruger i dine værdiregler, skal du slette alle værdiregler og oprette nye regler med samme betingelser.

1. I forhåndsvisningssektionen "Regel for konverteringsværdi" vises regelerklæringerne "Hvis/Og/Derefter" i henhold til de regler, du har angivet. Disse erklæringer gælder for både inkluderede og ekskluderede regler.
Bemærk! Du kan ikke vælge "Eller", men når du vælger flere indstillinger i den primære eller sekundære betingelse, behandler vi automatisk hver enkelt valgmulighed som en "Eller"-erklæring. Hvis du f.eks. vælger to byer, gælder reglen til begge byer.
  1. Konfigurer værdijusteringen i sektionen "Værdi", når dine betingelser er gældende:
    • Tilføj: Tilføjer en positiv værdi (større end 0) oven over den konverteringsværdi, der overføres.
    • Gang: Ganger den værdi, der indtastes med det, der indtastes i feltet. Bemærk, at denne værdi går fra 0,5 til 10.
    • Klik på Gem. Din regel vises i tabellen "Værdiregler".

Husk!

• Du kan højst angive to betingelser pr. regel. Den sekundære betingelse er valgfri
  • Når du angiver en regel, skal din sekundære betingelse være af en anden type, når du har valgt den primære betingelsestype. Hvis din primære betingelse for eksempel er Placering (f.eks. "Jylland"), kan din sekundære betingelse ikke også være Placering.
  • Når du har oprettet en værdiregel, skal alle efterfølgende værdiregler have de samme betingelser.
  • Du kan vælge mere end én mulighed, når du konfigurerer reglen. Reglen vil behandle hver valgmulighed som "eller" i forhåndsvisningssektionen. Hvis du f.eks. vælger "København" og "Jylland", gælder reglen for kunder i København eller Jylland.
  • Du kan justere værdier med heltal samt procentdele.
  • Hvis du i øjeblikket bruger konverteringsværdi med Smart Bidding, især budgivning efter mål-ROAS eller budgivning til maksimering af konverteringsværdi, kan du anvende regler for konverteringsværdi for at optimere til brugere, der er mere værdifulde for din virksomhed. Få flere oplysninger om effekten af regler for konverteringsværdi i Smart Bidding.

Hvad sker der, hvis en kunde opfylder betingelserne for flere regler?

Uanset hvor mange regler der er konfigureret, kan kun én regel anvendes på en given konvertering. Hvis kunderne opfylder betingelserne for regler med flere værdier, kan du løse problemet på følgende måde:

Regler for placering

Eksempel: Der er angivet en værdiregel for kunder i Danmark og en anden for kunder i Jylland.

Hvilken regel gælder?

Reglen for den mest præcise placering anvendes. I dette eksempel vil reglen for Jylland blive anvendt, da den er mere specifik end reglen for Danmark.

Målgrupperegler

Eksempel: Der er konfigureret separate regler for nogle få forskellige målgrupper, og en af de kunder, der konverterer, er en del af flere målgruppelister.

Hvilken regel gælder?

Det eksisterende hierarki for målgruppetilskrivning bruges:

Hvis der er en kombination mellem to regler, vælges reglen "Gang" frem for reglen "Tilføj". Hvis der stadig er ens værdier (dvs. mere end én multiplikationsregel), vælges reglen med den højeste multiplikationsjustering.

Enhedsregler

Der kan ikke anvendes flere regler for enheder, da den ene enhedskategori vil udelukke den anden.