Om opgradering af aktiver

Opgraderingen af billedaktiver og aktiver til lokationer fuldføres senere i 2023. Masseupload af opgraderede prisaktiver, appaktiver og aktiver til lokationsgrupper bliver også understøttet senere i 2023.

Aktiver opgraderes for at understøtte nye funktioner og gøre det nemmere at oprette og administrere aktiver. Opgraderingen omfatter en ny funktion, som du kan bruge til at sætte dine aktiver på pause. Denne ændring har ingen betydning for dine annoncers eller aktivers effektivitet.

I denne artikel kan du læse om de forskelle, du måske konstaterer inden for dette tidsrum, og om hvordan du skifter mellem rapportering for hhv. opgraderede og forældede aktiver på brugerfladen, hvis du også administrerer aktiver ved hjælp af Ads API'en eller Editor.

Her er nogle af de funktioner, der er blevet udfaset som et led i opgraderingen af aktiver:

• Mobilenheder som foretrukken enhedstype for alle aktiver
  • Start- og slutdato for opkaldsaktiver
  • Annonceplanlægning for appaktiver
  • Start- og sluttidspunkt og annonceplanlægning i prisaktiver og aktiver til websiteinfo
Bemærk! Hvis både opgraderede og forældede aktiver af en bestemt type er knyttet til samme kunde, kampagne eller annoncegruppe, fjernes de forældede aktiver automatisk, og de opgraderede aktiver bevares.

Tabelvisning

Når datamigreringen er fuldført, vises der ikke længere forældede data på siden Aktiver. Du har dog stadig adgang til dem under "Rapporter".

Opgraderede aktiver sammenlignet med forældede aktiver

Hvis du bruger Ads API'en eller Editor til at oprette opgraderede aktiver i migreringsperioden, er der muligvis særskilte visninger for hhv. forældede og opgraderede aktiver.

• Historiske statistikker for forældede billedaktiver og aktiver til lokationer er tilgængelige på siden "Rapporter" til og med juni 2024.
  • Rapporter vedrørende opgraderede aktiver er fortsat tilgængelige via tabelvisningen for aktiver. Når overgangen til opgraderede aktiver er fuldført, er data om forældede aktiver ikke længere tilgængelige via tabelvisningen for aktiver.
Bemærk! Nedenstående vejledning er en del af den nydesignede Google Ads-brugeroplevelse. Hvis du vil bruge det forrige design, skal du klikke på ikonet "Udseende" og vælge Brug det forrige design. Hvis du bruger den forrige version af Google Ads, kan du gennemgå oplysningerne på oversigtskortet eller bruge søgefeltet i det øverste navigationspanel i Google Ads for at finde den side, du søger efter.

Få adgang til forældede data i migreringsperioden

Hvis der både er forældede og opgraderede aktiver på din konto, er der særskilte rapporteringsvisninger i tabellen Aktiver. Du kan skifte mellem rapportering vedrørende hhv. opgraderede og forældede aktiver for individuelle aktiver:

1. Klik på ikonet Kampagner Campaigns Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på rullemenuen Aktiver på sektionsmenuen.
  3. Klik på Aktiver.
  4. Vælg Tilknytning på rullemenuen "Tabelvisning".
  5. Der vises nu en tabel med alle dine aktiver.
    • Vælg rullemenuen ud for filterbjælken Filter øverst i tabelvisningen for at skifte mellem "opgraderede" og "forældede" aktiver.

Image showing Google Ads UI where first select "Extensions" in the left side panel, then select "Promotions extensions (legacy)" to access legacy data during migration.

Du kan også få vist rapportering for både forældede og opgraderede aktiver i tabellen "Aktiver" via rullemenuen.

1. Klik på ikonet Kampagner Campaigns Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på rullemenuen Aktiver på sektionsmenuen.
  3. Klik på Aktiver.
  4. Der vises nu en tabel med alle dine aktiver. Vælg Tilknytning på rullemenuen "Tabelvisning".
  5. Vælg en aktivtype oven for værktøjslinjen i tabellen.
    • Vælg Alle for at få vist opgraderede aktiver.
    • Vælg Alle (forældede) for at få vist forældede aktiver.

Få adgang til forældede data efter migrering

Når migreringen er fuldført, kan du kun få vist historiske statistikker for forældede aktiver på siden "Rapporter".

1. Klik på ikonet Kampagner Campaigns Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på rullemenuen Indsigt og rapporter på sektionsmenuen.
  3. Klik på Værktøj til rapportredigering.
  4. Klik på Se alle under overskriften "Foruddefinerede rapporter (dimensioner)".
    • Vælg Aktiver for at få vist statistikker for aktiver efter migreringstidspunktet.
    • Vælg Aktiver (forældede) for at få vist historiske statistikker.

Image showing Google Ads UI where first select "Pre-defined reports (Dimensions)" in the Reports page, then select "Extensions" for historical stats or "Extensions (upgraded)" for post-migration stats.

Sådan sætter du dine aktiver på pause:

1. Klik på ikonet Kampagner Campaigns Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på rullemenuen Aktiver på sektionsmenuen.
  3. Klik på Aktiver.
  4. Vælg Tilknytning på rullemenuen "Tabelvisning". Der vises nu en tabel med alle dine aktiver.
  5. Klik på Tilføj filter ud for filterikonet Filter, og vælg "Status for aktiver: Alle undtagen fjernede" som filter.
  6. Vælg det aktiv, du vil sætte på pause, ved at klikke på afkrydsningsfeltet ud for det.
  7. Klik på Rediger og derefter på Pause icon for ad campaigns Sæt på pause.
    • Pausesymbolet Pause icon for ad campaigns vises ud for det pågældende aktiv, og nederst på siden vises meddelelsen "Dit aktiv sættes på pause".
Bemærk! Du kan sætte flere aktiver på pause samtidigt.

Sporing af opgraderede aktiver ved hjælp af ValueTrack-parametre i webadresser

Alle ValueTrack-parametre bortset fra {feeditemid} fungerer stadig, når de bruges i webadresser i opgraderede aktiver. Du kan i stedet bruge {extensionid} for at linke en endelig webadresse, sporingsskabelon eller tilpasset parameter til et opgraderet aktiv. Parameteren {feeditemid} returnerer ikke længere nogen værdi, når det forældede aktiv er migreret til et opgraderet aktiv.

Ingen forekomster af {feeditemid} bliver ændret til {extensionid} på dine vegne ifm. migreringsproceduren. Du skal opdatere alle webadresser, hvor parameteren {feeditemid} bruges, så de også indeholder parameteren {extensionid}. Dette sikrer, at der spores klik på begge typer aktiv. Det er dog kun ét af disse felter, der udfyldes, når der foretages et klik.