Sådan foretager du måljusteringer med Search Smart Bidding

Kampagner, der bruger Smart Bidding, angiver bud baseret på de mest nøjagtige tilgængelige konverteringsmålinger. Når du overvåger effektiviteten og leveringen af kampagner ved hjælp af Smart Bidding, eller efterhånden som dine forretningsmål ændrer sig, vil du muligvis foretage justeringer af budgetter og Smart Bidding CPA-mål (cost-per-action, pris pr. handling) eller ROAS-mål (Return On Advertising Spend, annonceafkast), der kan hjælpe dig med at nå dine mål.

Hvis du f.eks. vil øge dit forbrug, kan du hæve CPA-mål eller sænke ROAS-mål efter behov. Hvis du angiver et for lavt CPA-mål, kan det medføre, at du går glip af klik, der potentielt set kunne føre til konverteringer, hvilket i sidste ende kan medføre færre konverteringer. Hvis du har brug for at fokusere på effektivitet, kan du sænke CPA-målene eller øge ROAS-målene efter behov.

Brug af simuleringer som en hjælp til at sætte optimale mål

Efterhånden som dine forretningsmæssige mål udvikler sig, kan dit næste skridt være at justere dine mål, så du når dine marketingmål. Det kan du gøre ved at bruge simulatorer for mål-CPA og mål-ROAS. Simulatorer kan give dig et indblik i, hvor mange konverteringer dine annoncer kunne have givet, hvis du havde angivet andre CPA- eller ROAS-mål.

Du kan bruge simulatorer til at identificere inkrementelle konverteringsmuligheder og justere dine mål, efterhånden som du øger din brug af budgivning efter mål-CPA og mål-ROAS. Du kan også gå til siden Anbefalinger for at finde muligheder for at justere dine mål. Anbefalinger bruger dine simuleringsdata til at identificere muligheder for, at du kan få flere konverteringer ved at justere dine CPA-mål eller få mere konverteringsværdi ved at justere dine ROAS-mål.

Målændringers indvirkning på effektiviteten

Hyppige eller store ændringer i dine mål vil ikke påvirke effektiviteten af din budstrategi negativt, og du skal ikke være bange for, at en strategi nulstiller, hvad den allerede har af oplysninger om din konto, hvis du ændrer dit mål. Smart Bidding lærer hele tiden ved hjælp af nye data på auktionen eller på din konto og fungerer også effektivt, selv om målretningen ændres hurtigt. Det er dog vigtigt at være opmærksom på, at en større ændring af mål kan have en tilsvarende indvirkning på forbruget eller mængden.

konverteringsforsinkelse

Smart Bidding reagerer hurtigt på ændringer i målretningen og begynder at optimere efter din nye målretning inden for få minutter.

Husk! Efter en ændring i målretning kan det tage 1-2 konverteringscyklusser at opnå det nye mål på grund af forsinkelsen i konverteringer. "Konverteringscyklus" defineres som den tid, det typisk tager, før et klik konverteres. Hvis størstedelen af klikkene giver konverteringer inden for 7 dage, forventes det, at CPA- eller ROAS-mål vil tilpasse sig ændringer i konverteringsraten inden for ca. 7 dage.

Derfor anbefales det at vente 1-2 cyklusser, før du vurderer effektiviteten. Typisk er disse konverteringscyklusser korte for de fleste annoncører.