Opprett og administrer Performance Max-kampanjer med Shopify, GoDaddy, Woo og BigCommerce

Alle eksisterende Smart Shopping-kampanjer med kjøretøyannonser blir oppgradert til Performance Max innen september 2023, slik at du får tilgang til mer beholdning og flere formater og kan nå ut til nye kunder. Det er ikke lenger mulig å opprette nye Smart Shopping-kampanjer i kontoer der alle kampanjene er oppgradert. Finn ut hvordan du oppretter Performance Max-kampanjer.

Med tredjepartsplattformer kan du raskt og enkelt konfigurere og spore Performance Max-kampanjer. I denne artikkelen forklarer vi hvordan du kan knytte Merchant Center-kontoer sammen med disse fire partnerplattformene: Shopify, Woo, GoDaddy og BigCommerce.

Fordeler

• Enkel integrering: Du kan spore og oppdatere Performance Max-kampanjene dine og de tilhørende målene side om side med de andre markedsføringsverktøyene du bruker.
  • Automatiske oppdateringer: Endringer du gjør i Performance Max-kampanjene på Shopify, GoDaddy, Woo og BigCommerce, gjenspeiles automatisk i Google Ads-kontoen din – og omvendt. Dette omfatter også endringer i produktfeedene dine.
  • Optimaliserte annonser: Dra nytte av alle de avanserte funksjonene i Google Performance Max-kampanjer uten å måtte gå ut av Shopify, Woo, GoDaddy eller BigCommerce.

Knytt kontoen din sammen med Shopify

Før du begynner

Før du integrerer Performance Max-kampanjene med Shopify, må du konfigurere Google & YouTube-appen på Shopify.

Når du har fullført dette trinnet, blir Shopify- og Merchant Center-kontoen din knyttet sammen. Informasjonen fra Shopify-kontoen overskriver alltid informasjonen i Merchant Center-kontoen, så eventuelle oppdateringer eller andre endringer bør bare gjøres i Shopify-kontoen.

Når du har konfigurert Google & YouTube på Shopify og oppgitt faktureringsinformasjon i Google Ads, kan du opprette nye eller administrere eksisterende Performance Max-kampanjer i Google Merchant Center.

Finn ut hvordan du kan opprette Performance Max-kampanjer på Shopify.

Knytt kontoen din sammen med Woo

Før du begynner

Før du integrerer Performance Max-kampanjene dine med Woo, må du installere og konfigurere «Google Listings & Ads»-elementet (elementet for Google-oppføringer og -annonser) fra Woo-markedsplassen.

Veiledning

Slik kan du opprette Performance Max-kampanjer på Woo:

1. Åpne Woo-fanen i den administrative oversikten på nettstedet ditt.
  2. Naviger til «Marketing» (markedsføring) på sidefeltmenyen.
  3. Velg Google Listings & Ads (Google-oppføringer og -annonser).
  4. Klikk på Start Listing Products (start oppføring av produkter).
  5. Følg veiledningen for å knytte sammen Google Merchant Center- og Google Ads-kontoen din.
  6. Bekreft nettstedet ditt, og velg så målgruppene dine.
  7. Konfigurer avgifts- og fraktinnstillinger.
    • Endringer du gjør i avgifts- og fraktinnstillingene på Woo, blir oppdatert automatisk og umiddelbart i Merchant Center-kontoen din.
  8. Klikk på Add paid campaign (legg til en betalt kampanje) for å tilknytte Google Ads-kontoen din, velge ønsket målgruppe og fastsette dagsbudsjett og faktureringsdetaljer.

Når kampanjen er aktiv, kan du spore resultatene du oppnår med den.

Knytt kontoen din sammen med GoDaddy

Før du begynner

Før du integrerer Performance Max-kampanjene dine med GoDaddy, må du knytte markedsplassene dine sammen med Google Merchant Center og tilknytte Google Ads.

Veiledning

Slik kan du opprette Performance Max-kampanjer i GoDaddy:

1. Gå til GoDaddy-produktsiden.
  2. Rull ned til «Websites + Marketing» (nettsteder og markedsføring), og velg nettstedet ditt eller butikken din.
  3. Gå til oversikten, og velg Commerce (handel) > Marketplaces & Social (markedsplasser og sosialt).
  4. Gå til «Google & YouTube», og velg Manage (administrer).
  5. Velg Enable Performance Max Campaigns (slå på Performance Max-kampanjer).
  6. Følg fremgangsmåten for å gi kampanjen et navn.
  7. Angi et dagsbudsjett, og slå på salgssporing.
  8. Se gjennom kampanjeinformasjonen før du klikker på Finish (fullfør).

Knytt kontoen din sammen med BigCommerce

Før du begynner

For å kjøre Google Ads på BigCommerce må du installere «Ads and Listings on Google»-appen (annonser og oppføringer på Google) og tilknytte butikkfronten din. Hvis du ikke er registrert som selger på BigCommerce ennå, kan du komme i gang her.

Veiledning

Hvis du vil tilknytte Google Merchant Center-kontoen din og opprette Performance Max-kampanjer på BigCommerce, må du installere den ovennevnte appen for Google-oppføringer og -annonser og følge denne enkle prosessen på fem trinn:

1. Velg butikkfronten din på BigCommerce.
  2. Tilknytt Google-kontoen din (sjekk at Google-kravene er oppfylt).
  3. Tilknytt Google Merchant Center-kontoen din for å synkronisere produktene.
  4. Tilknytt Google Ads-kontoen din.
  5. Klikk på Campaigns > Create campaign (kampanjer > opprett en kampanje) for å fastsette ønsket budsjett og opprette en Performance Max-kampanje.
Viktig: Du må fullføre fremdriftslinjen for etter opplæring for at kampanjen din skal kunne kjøres.

Linker til relatert innhold