Performance Max-campagnes maken en beheren met Shopify, Woo, GoDaddy en BigCommerce

Alle bestaande slimme Shopping-campagnes voor voertuigadvertenties worden vóór september 2023 geüpgraded naar Performance Max, zodat u extra voorraad en indelingen kunt gebruiken om nieuwe klanten te bereiken. Accounts waarin alle campagnes zijn geüpgraded, kunnen geen nieuwe slimme Shopping-campagnes meer maken. Meer informatie over hoe u een Performance Max-campagne maakt

Op platforms van derden kunt u Performance Max-campagnes snel en makkelijk instellen en bijhouden. In dit artikel wordt uitgelegd hoe u uw Merchant Center-account koppelt aan 4 van onze partnerplatforms: Shopify, Woo, GoDaddy en BigCommerce.

Voordelen

• Eenvoudige integratie: Houd de Performance Max-campagnes en de bijbehorende doelen bij en update uw andere marketingtools.
  • Automatische updates: Wijzigingen die u aanbrengt in Performance Max-campagnes in Shopify, Woo, GoDaddy of BigCommerce, worden automatisch getoond in uw Google Ads-account en andersom. Dit omvat de productfeeds.
  • Geoptimaliseerde advertenties: Benut alle voordelen van Performance Max-campagnes van Google zonder Shopify, Woo, GoDaddy of BigCommerce te verlaten.

Uw account koppelen aan Shopify

Voordat u begint

Voordat u uw Performance Max-campagnes kunt integreren met Shopify, stelt u Google & YouTube in Shopify in.

Hierna worden uw Merchant Center- en Shopify-accounts aan elkaar gekoppeld. De informatie in uw Shopify-account overschrijft altijd de informatie in uw Merchant Center-account. Het is daarom belangrijk dat u updates en andere wijzigingen alleen in uw Shopify-account doorvoert.

Nadat u Google & YouTube heeft ingesteld in Shopify en de facturering heeft ingesteld in Google Ads, kunt u nieuwe Performance Max-campagnes beheren of maken in Google Merchant Center.

Meer informatie over hoe u een Performance Max-campagne maakt in Shopify

Uw account koppelen aan Woo

Voordat u begint

Voordat u uw Performance Max-campagnes kunt integreren met Woo, moet u Vermeldingen en advertenties op Google vanuit de Woo-marktplaats installeren en instellen.

Instructies

Zo maakt u een Performance Max-campagne in Woo:

1. Open het tabblad Woo op het beheerdersdashboard van uw website.
  2. Ga naar het gedeelte Marketing in het zijbalkmenu.
  3. Selecteer Google Listings & Ads (Vermeldingen en advertenties op Google).
  4. Klik op Start Listing Products (Beginnen met producten vermelden).
  5. Volg de instructies om uw Google Merchant Center- en Google Ads-account te koppelen.
  6. Verifieer uw site en selecteer uw doelgroepen.
  7. Kies de gewenste belasting- en verzendinstellingen.
    • Wijzigingen in uw belasting- en verzendinstellingen in Woo worden onmiddellijk en automatisch doorgevoerd in uw Merchant Center-account.
  8. Klik op Add paid campaign (Betaalde campagne toevoegen) om uw Google Ads-account te koppelen, de doelgroep te selecteren en het dagbudget en de factureringsgegevens in te stellen.

Als uw campagne live is, kunt u de prestaties ervan bijhouden.

Uw account koppelen aan GoDaddy

Voordat u begint

Voordat u uw Performance Max-campagnes met GoDaddy kunt integreren, moet u uw marktplaatsen koppelen aan Google Merchant Center en aan Google Ads.

Instructies

Zo maakt u een Performance Max-campagne in GoDaddy:

1. Ga naar de productpagina in GoDaddy.
  2. Scroll naar Websites + Marketing en selecteer uw website of winkel.
  3. Selecteer op het dashboard Commerce > Marketplaces & Social (Handel > Marktplaatsen en social media).
  4. Ga naar Google & YouTube en selecteer Manage (Beheren).
  5. Selecteer Enable Performance Max Campaigns (Performance Max-campagnes aanzetten).
  6. Volg de stappen om uw campagne een naam te geven.
  7. Geef een dagbudget op en zet het bijhouden van verkopen aan.
  8. Check uw campagnegegevens en klik op Finish (Afronden).

Uw account koppelen aan BigCommerce

Voordat u begint

Als u Google Ads wilt gebruiken in BigCommerce, installeert u de advertenties en vermeldingen in de Google-app en koppelt u uw etalage. Als u geen BigCommerce-verkoper bent, kunt u hier beginnen.

Instructies

Als u uw Google Merchant Center-account wilt koppelen en Performance Max-campagnes wilt maken in BigCommerce, installeert u Advertenties en vermeldingen in Google en volgt u deze 5 makkelijke stappen:

1. Selecteer uw etalage in BigCommerce.
  2. Maak een koppeling met uw Google-account (het account moet aan de Google-vereisten voldoen).
  3. Koppel uw Google Merchant Center-account om uw producten te synchroniseren.
  4. Koppel uw Google Ads-account.
  5. Klik op Campaigns > Create campaign (Campagnes > Campagne maken) om uw budget in te stellen en een Performance Max-campagne te maken.
Belangrijk: U moet de stappen na onboarding afronden voordat uw campagne kan worden uitgevoerd.