Butiksbesøg

Måling af handlinger i den virkelige verden, der er vigtige for din virksomhed, er det første skridt på vejen mod at øge salget i din butik.

Mange kunder søger oplysninger om et produkt på nettet, før de køber det i en butik. Google Ads kan påvirke beslutningsprocessen i forbindelse med de onlineundersøgelser, der fører til butiksbesøg.

Butiksbesøg hjælper dig med at måle den fulde værdi af dine onlineannoncer ved at tage højde for de yderligere konverteringer, der finder sted offline. Ved hjælp af butiksbesøg kan du optimere dine kampagner til omnichannel-effektivitet og maksimere det samlede annonceafkast via online- og offlinekanaler.

Sådan føjer du butiksbesøg til din statistiktabel i Google Ads

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på Kampagner, Annoncegrupper, Annoncer og udvidelser eller Søgeord på sidemenuen.
  3. Klik på ikonet Kolonner Kolonner over statistiktabellen, og vælg derefter Rediger kolonner på rullemenuen.
  4. Klik på rullemenuen Konverteringer. Du kan markere eller fjerne markeringen af alle de kolonner, der er relateret til butiksbesøg.
  5. Klik på Gem og anvend. Dine gemte kolonner vises nu på rullemenuen "Rediger kolonner".
    • Hvis du har tilføjet kolonner, vises de i din statistiktabel.
Bemærk! Hvis du vil gemme kolonnesættet til fremtidig brug, skal du klikke på feltet Gem dit kolonnesæt og indtaste et navn for dit kolonnesæt.

Om butiksbesøgskonverteringer og kvalifikation

Hvis du har en fysisk butik eller sælger dine produkter i en fysisk butik og opfylder visse kriterier, er du muligvis kvalificeret til konverteringer via butiksbesøg. Disse kriterier er på plads, så vi har nok rapporteringsdata for din konto, samtidig med at vi beskytter vores brugeres personlige oplysninger. Få flere oplysninger om butiksbesøgskonverteringer og kvalifikation

Butiksbesøgskonverteringer bruger avanceret maskinlæring, effektiv tilknytningsteknologi og tilvalg af steddata for brugere til at måle antallet af besøgende efter interaktionen med dine annoncer. Butiksbesøg er tilgængelige for søgekampagner, Shopping-kampagner, kampagner på Google Displaynetværket og YouTube-kampagner. Denne metric giver indsigt i det antal brugere, der har besøgt en butik, efter de har klikket på din søge- eller displayannonce eller har set eller interageret med din YouTube-annonce.

Få flere oplysninger om, hvor du kan se butiksbesøgskonverteringer på din Google Ads-konto, og hvordan du får oplysninger om dine butiksbesøg, når du får vist dine rapporter

Konverteringsperiode for butiksbesøg

Konverteringsperioden er antallet af dage efter et klik, hvor en konvertering registreres. Hvis kunderne typisk foretager et køb kort efter at have interageret med en annonce, kan det være en god idé at gøre perioden kortere. Tjek konverteringsforsinkelsen for at få indsigt i denne adfærd. Få flere oplysninger om konverteringsperioden for butiksbesøg

Værdi af butiksbesøgskonverteringer

Måling og sporing af online- og offlineeffektiviteten af dine Google Ads-kampagner er vigtig for at forstå dit reelle investeringsafkast. Hvis du måler onlinekonverteringer og registrerer omsætningsoplysninger, kan du også værdisætte butiksbesøg for at estimere omsætningen i butikken. På denne måde kan du måle den samlede omsætning og annonceafkastet. Se, hvordan du angiver en konverteringsværdi for butiksbesøg

Smart Bidding til butiksbesøg

Smart Bidding til butiksbesøg er tilgængelig i søge- og Shopping-kampagner og giver dig mulighed for at optimere til butiksbesøg ved hjælp af de samme budstrategier, der bruges til onlinekonverteringer. Få flere oplysninger om Smart Bidding og Smart Bidding til butiksbesøg

Se besøg hos lokale konkurrenter og lokalt konkurrencedygtige søgetermer

Rapporterne om besøg hos lokale konkurrenter og lokalt konkurrencedygtige søgetermer viser dig de annonceringsmuligheder, du har overset i Google Ads. Disse rapporter hjælper dig med at nå ud til potentielle kunder, der måske er interesserede i at besøge dine fysiske virksomhedsadresser.

Rapporterne viser dig det antal søgeforespørgsler, klik og butiksbesøg, der gik til andre annoncører, fordi deres annoncer blev vist i forbindelse med en relevant lokal søgeforespørgsel, mens dine annoncer ikke blev vist. Du kan bruge disse oplysninger til at optimere dit budget, din budgivning og dine søgeord, så det er dine annoncer, der bliver vist. Få flere oplysninger om, hvordan du får vist besøg hos lokale konkurrenter og lokalt konkurrencedygtige søgetermer